EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Badkamer radiator

spiegel infrarood paneel infrarood handdoekdroger 18

Infrarood badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger.

Een badkamerradiator van Badkamer verwarming geeft aangename infrarood warmte, waardoor je nooit meer last hebt van een koude badkamer. De moderne infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen in de ruimte.

Muren, vloer en meubels worden warm en houden deze warmte lang vast. Je kan daardoor het badkamer raam openzetten voor ventilatie, zonder veel warmteverlies te hebben.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 15 radiator

De beste badkamer radiator

De beste radiator voor in de badkamer maakt gebruik van lange golf infrarood. Allereerst voelt de warmte zeer comfortabel. Ten tweede werken de elektrische badkamer panelen zeer efficiënt, waardoor je al snel tussen de 30-50% op de energiekosten bespaart.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 20 RAL panelen

Zuinige badkamer radiator

Een infrarood badkamer radiator van 60 x 60 cm met een vermogen van 550 Watt kost 0,55 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik 0,12 euro per uur. Vergelijkbaar met een koffie machine.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 13

Duurzame badkamer radiator

Door gebruik te maken van onze zuinige glazen of metalen infrarood badkamer radiator in combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 uit. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Zeer duurzaam en zuinig in verbruik.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 9

Prachtige design badkamer radiator

Naast de hoogwaardige technologie van de infrarood badkamer radiator zijn de panelen verkrijgbaar in verschillende prachtige designs. Een slank paneel in zwart of wit glas of metaal. Daarnaast ook in alle RAL kleuren, als spiegel paneel, handdoekdroger of foto paneel.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 14 wit satijn

Elektrische badkamer radiator

De elektrische badkamer radiatoren zijn een aanwinst voor iedere ruimte. Weg met die lelijke kachels die stinken en lawaai maken. Maak plaats voor de slanke infrarood verwarming badkamer. De panelen zijn ultra dun, waardoor ze ruimte besparen.

Daarnaast maakt een infrarood verwarming geen geluid en geven geen vieze geuren af. Doordat niet de lucht wordt verwarmd, heb je ook geen luchtcirculatie. Daardoor geniet je van een schoon binnenklimaat zonder stofdeeltjes en bacteriën in de lucht.

Mocht je last hebben van vieze schimmelvlekken in de natte ruimte, dan is een infrarood verwarming ideaal. Muren worden warm, waardoor het vocht verdwijnt en ook de schimmelvorming. Je geniet van een warm en schoon binnenklimaat.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger wit satijn

Metalen badkamerradiator

De metalen badkamerradiator is de slankste in zijn soort, slechts 1,7 cm dun. Verkrijgbaar in diverse kleuren RAL panelen, alsmede als handdoekdroger. De infrarood verwarming met handdoekdroger is uniek, daar het twee temperaturen op één paneel heeft.

Het bovenste gedeelte is de krachtige infrarood verwarming welke 120 graden wordt. Het onderste deel heeft de functie om de handdoeken te drogen waarbij het paneel tot 70 graden verwarmd. Altijd een warme badkamer en droge handdoeken. De metalen panelen zijn afgewerkt met een fijne poedercoat laag.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen

Badkamerradiator glas

De elektrische radiator van glas is gemaakt van ESG veiligheidsglas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig, zuur en krasbestendig. Door de ultradunne uitvoering van 2,2 cm nemen ze tevens weinig ruimte in beslag. Ze passen daardoor in iedere badkamerruimte op de muur of plafond.

Verkrijgbaar in verschillende modellen. Zoals kleuren panelen, elegant wit, zwart of wit satijn. Als ook in spiegel vorm. Houd je van kunst? Kies dan voor de bedrukte panelen van glas. Deze kan je personaliseren met een eigen gekozen foto of beeld. De glazen infrarood verwarming heeft een prachtige glans.

Plaatsing infrarood badkamer radiator

De metalen en glazen infrarood panelen kan je zowel verticaal als horizontaal aan de wand monteren of aan het plafond. Bij plafond verwarming geniet je gelijk van een warme vloer. Doordat de stralen van boven komen warmt de vloer heerlijk op.

Infrarood verwarming behoeft geen onderhoud en is zeer zuinig in verbruik. Alle infrarood panelen van Badkamer verwarming zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht en dus veilig te plaatsen in badkamers. Houd bij de installatie altijd rekening dat je deze plaats 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

De infrarood radiatoren van Badkamer verwarming hebben geen scherpe randen of hoeken. Daarnaast zijn ze uitgerust met bescherming tegen oververhitting en schakelen daardoor automatisch uit als ze te heet worden.

Vraag en Antwoord

Wat is een badkamer radiator?

Een badkamer radiator is een warmtepaneel die voor een aangename temperatuur in de natte ruimte zorgen. Met de moderne infrarood badkamer verwarming heb je geen last van condens en schimmelvorming in de muren. Droge muren, warme vloer en geen beslagen spiegel. Onder andere verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel.

Waarom een badkamer radiator?

Een badkamer radiator zorgt voor een heerlijke aangename temperatuur. Met de moderne infraroodverwarming heb je geen last van condens en schimmelvorming in de muren. Droge muren, warme vloer en geen beslagen spiegel.

Voor wie is een badkamer radiator geschikt?

Een badkamer radiator is voor iedereen geschikt. Van degene die houden van een warme, droge en schimmelvrij badkamer kiest voor de warmtepanelen van Badkamer verwarming. Door de vele keuze mogelijkheden in het ontwerp, is er altijd wel een paneel dat ook bij jou past.

Waar monteer je een badkamer radiator?

Een badkamer radiator monteer je aan de wand of het plafond. Dankzij de de IPX4 klasse zijn onze infrarood radiatoren spatwaterdicht en dus geschikt voor in de badkamer. Houd wel altijd de veilige afstand van 60 cm aan van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

Hoe werkt infrarood badkamer radiator?

Infrarood badkamer radiator werkt met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. De objecten houden de warmte vast en weerkaatsen deze weer terug de ruimte in. Daardoor voel je van alle kanten de comfortabele warmte.

Is badkamer radiator veilig?

Ja, onze badkamer radiator is veilig te gebruiken in deze ruimte. Dankzij de IPX4 klasse zijn de infrarood panelen spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in de badkamer. Houd wel altijd de veilige montage afstand aan van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting. Tevens hebben onze infraroodverwarmingen een veiligheidsvoorziening dat bij oververhitting het paneel direct uitzet.

Welke badkamer radiator modellen zijn verkrijgbaar?

Er zijn vele modellen badkamer radiator verkrijgbaar. In vele formaten, wattages en design radiator badkamer. Zoals infrarood kleuren panelen, warmtepaneel met handdoekdroger, wit of wit satijn paneel, spiegel infrarood verwarming en de gepersonaliseerde bedrukte panelen. Kom langs in onze showrooms om de panelen te bezichtigen en te voelen.

Kan je een badkamer radiator aan het plafond monteren?

Ja, je kan een badkamer radiator ook aan het plafond monteren. Of het nu portret, landschap of gewoon vierkant is, onze panelen kunnen overal worden gemonteerd, aan de wand en het plafond. Ze bieden een stabiele, veilige montage dankzij de bevestigingsbeugel.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.