EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Douche radiator

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 10

Douche radiator met infrarood

Een douche radiator in jouw badkamer zorgt iedere ochtend weer voor heerlijke warmte. Een infrarood douche paneel is binnen enkele minuten warm en verwarmt direct de objecten. Droge muren, warme badkamer en geen condensvorming na het douchen.

Een verwarming die energiezuinig en budget vriendelijk is voor iedere woning. Niet alleen heb je met de infrarood douche radiator van Badkamer verwarming geen CO2 uitstoot, maar je hebt ook geen last van schimmelvorming door condensatie.

Doordat onze panelen eenzelfde stralingswarmte heeft als de zonnestralen, weet je ook meteen dat dit een hele aangename warmte is. Het enige verschil is dat infrarood straling géén schadelijke uv-straling heeft.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 22

De beste douche radiator

De meest efficiënte en effectieve manier om jouw douche ruimte te verwarmen is met de infrarood douche radiatoren van Badkamer verwarming. De slanke panelen stralen directe infrarood warmte uit welke de objecten en mensen in de kamer verwarmen.  

 

Handdoekradiator radiator handdoekdroger badkamer 2

Zuinige douche radiator

De zuinige elektrische douche radiator met infraroodstraling zet tenminste 93% van de energie om in warmte. Dit is zeer hoog rendement. De hoge kwaliteit radiatoren werken uiterst zuinig waardoor je direct bespaart op de energiekosten.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen

Duurzame douche radiator

Door gebruik te maken van onze zuinige elektrische douche radiator in combinatie met zonnepanelen stoot je geen CO2 meer uit. Of gebruik groene stroom van jouw energieleverancier. Duurzaam en zuinige badkamer verwarming.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 3 RAL panelen radiator

Schoon klimaat met douche radiator

Infrarood douche radiator zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoek droger of plafond paneel. Nooit meer beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmels met ir warmtepanelen.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 15 radiator

Moderne verwarming voor douche ruimte

De moderne elektrische verwarming voor de douche ruimte maakt gebruik van infrarood straling. Iedere dag weer zorgt een douche infraroodpaneel voor een warme comfortabele ruimte. Infrarood badkamer radiator is in vele designs, vermogens en uitvoeringen beschikbaar.

Zoals een spiegel infrarood verwarming, foto of gekleurd paneel. Met een handdoekdroger of handdoekradiator geniet je van een warme badkamer en droge handdoeken. Alle producten van Badkamer verwarming zijn gemaakt van verhard veiligheidsglas of metaal.

Geen lelijke stinkende en lawaai makende radiatoren meer in de badkamer. Maar maak plaats voor de moderne, duurzame en zuinige infrarood douche panelen. Je monteert ze eenvoudig aan de muur of het plafond. Dankzij het slanke ontwerp van 1,7 tot 2,2 cm zijn de IR panelen ruimte besparend. 

Direct kostenbesparend, want een infrarood douche paneel zet tenminste 93% van de energie om in warmte. Daarnaast heb je geen onderhoudskosten. Gasloos jouw badkamer verwarmen dat doe je met infrarood verwarming.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

elektrische handdoekradiator badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 12 wit satijn

Warme badkamer radiatorpaneel

Voor een badkamer van 6 m² heb je ongeveer een paneel nodig van 700 Watt. Maar dit hangt dan ook weer enigszins af van de isolatie waarde van de badkamer. Is het een nieuwbouw huis of een gerenoveerde woning? Dit zijn allemaal factoren die meespelen.

In ons Badkamer verwarming assortiment hebben we verschillende infrarood panelen verwarming badkamer die je kan gebruiken om een aangename warmte te creëren. Ook met baby’s in huis is het aangenamer voor het kleine kind als de badkamer een heerlijke temperatuur heeft tijdens het baden en wassen.

Met een traditionele verwarming schommelt de temperatuur over de volledige ruimte en kan het voor jouw kind onaangenaam worden als hij of zij op de wastafel ligt terwijl jij je kind wast. Onaangenaam koud, dat wil je niet hebben in de badkamer.

Met de douche infrarood panelen is het over de volledige ruimte gelijkmatig warm. Vooral als je het warmtepaneel aan het plafond bevestigd. Daardoor heb je een groter stralingsbereik krijgt. Niet alleen voor de allerkleinste is het lekker warm in de douche ruimte, maar ook voor de ouders.

Sunshower sun shower

Sunshower onder de douche

Onder de douche genieten van extra intense infrarood warmte. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is dit mogelijk met de speciale Sunshower. De zonnedouche geeft je infrarood warmte en ook een lage dosis zonlicht terwijl jij onder de douche staat.

De infrarode licht straling dringt diep in de huid wat goed is voor de spieren. Het UV-licht zorgt voor meer energie en vitamine D. Met de Sun shower in de badkamer geniet je het hele jaar door van aangename infrarood warmte onder de douche.

Zodra je de Sunshower aanzet geniet je direct van de indringende infrarood warmte. De lampen hebben namelijk geen opwarmtijd nodig. Ze werken direct, zodra jij de douche met de Sunshower aanzet. De sessieduur is maximaal 10 minuten.

De infrarood verwarming output is speciaal ontwikkeld en bedoeld voor kortstondig gebruik tijdens of na het douchen. De infrarood straling van de Sunshower is gekeurd en gecertificeerd, net zoals de infrarood panelen van Badkamer verwarming.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen

Voordelen van douche radiator

– Direct warmte, nauwelijks opwarmtijd
– Gelijkmatige temperatuur verdeling
– Verbeterde luchtkwaliteit
– Geen rondzwevende stofdeeltjes
– Gezonde en intense warmte
– Geruisloos en geurloos
– Geen CO2 uitstoot
– Efficiënt en duurzaam in gebruik
– Geen kosten aan onderhoud
– Eenvoudige en snelle montage
– Wand- en plafond montage mogelijk

Vraag en Antwoord

Wat is een douche radiator?

Een douche radiator is een slank infrarood paneel dat de energie omzet in infrarood warmte. De elektrische radiator warmt niet de lucht op, maar direct de muren, vloer en mensen in de badkamer. Geen condensvorming meer in de badkamer, warme muren waardoor schimmels verdwijnen.

Waarom geeft een douche radiator gezonde warmte?

Een douche radiator geeft gezonde warmte, omdat het gebruik maakt van de lange golf ir-c straling. Deze stralen raken je huid, waardoor je het warm krijgt. Deze warmet heeft een therapeutische werking op ons lichaam heeft. Spieren ontspannen, het verlicht pijnklachten en het verbetert de bloedsomloop. Reumapatiënten hebben hier bijvoorbeeld veel baat bij.

Daarnaast circuleert de lucht niet, waardoor je geen stofdeeltjes in de lucht hebt. Schoon binnenklimaat met aangename warmte.

Voor wie is infrarood douche radiator geschikt?

Infrarood douche radiator  is geschikt voor iedereen die van een warme douche ruimte houden. Infrarood straling is de meest efficiënte vorm om een badkamer aangenaam en zuinig te verwarmen. Nauwelijks opwarmtijd. Droge en warme muren, waardoor je geen schimmel vorming meer hebt.

Waar monteer je een douche radiator?

Een douche radiator monteer je eenvoudig aan een vrije muur. Door middel schroeven bevestig je het paneel aan de wand. Vervolgens sluit je de elektra rechtstreeks aan of via het stopcontact. Tevens kan je het radiator paneel aan het plafond monteren. Dit geeft een grote warmteverspreiding en de vloer wordt ook lekker warm.

Hoe werkt douche radiator?

Een douche radiator paneel werkt vis elektriciteit. Het warmtepaneel zet de energie om in warme onschadelijke infrarood straling. De infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar de direct de objecten en mensen in de ruimte. Vergelijkbaar met de zonnestralen.

Is een douche radiator veilig in de badkamer?

Ja, een douche radiator is veilig te gebruiken in de badkamer. Dankzij de IPX4 klasse zijn de infrarood panelen spatwaterdicht en dus veilig te plaatsen in een natte ruimte. Houd wel altijd de veilige montage afstand aan van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting. Tevens hebben onze IR radiatoren een veiligheidsvoorziening dat bij oververhitting het paneel direct uitzet.

Kan ik kiezen voor een design douche radiator?

Ja, je kan kiezen voor een design douche radiator. De slanke warmtepanelen zijn in vele soorten uitvoeringen, formaten en vermogens beschikbaar. Zoals een spiegelverwarming, gekleurde panelen, bedrukte panelen met een foto naar eigen keuzen, handdoekdroger en wit of zwarte panelen. Geschikt voor zowel wand- als plafondmontage.

Welk vermogen douche radiator heb ik nodig?

Het vermogen dat je nodig hebt voor een geschikte douche radiator is afhankelijk van de grootte van de ruimte, de indeling en de isolatiewaarde. Om een badkamer van 6 m2 te verwarmen, heb je ongeveer een warmtepaneel nodig van 700 Watt.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.