EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Elektrische handdoekradiator

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 15 radiator

Elektrische handdoekradiator modellen

Wens je een traditionele elektrische handdoekradiator, maar wel met moderne zuinige techniek. Kies dan voor de conventionele badkamer radiatoren. Elektrische handdoek radiator is milieuvriendelijk, eenvoudig aan te sluiten en warmt de badkamer snel op.

Naast een conventionele handdoekradiator heeft Badkamer verwarming de infrarood verwarming met handdoekdroger. Deze is verkrijgbaar in verschillende prachtige designs. Denk aan een spiegel infrarood verwarming met handdoekbeugels.

Of kies voor de bedrukte panelen, kleuren panelen of ga voor subtiel satijn wit. De mogelijkheden voor een handdoekdroger in de badkamer zijn groot.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

spiegel infrarood paneel infrarood handdoekdroger 18

De beste handdoekradiator

De beste manier om jouw handdoeken te drogen is met een handdoekradiator van Badkamer verwarming. Wij leveren verschillende modellen die gebruik maken van zowel infrarood straling als convectie warmte. Hoge Duitse kwaliteit met 5 jaar garantie.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 17

Zuinige handdoekradiator

De zuinige handdoekradiator maakt gebruik van elektriciteit. Waarbij de energie voor tenminste 93% wordt omgezet in warmte. De hoge kwaliteit kachels van Badkamer Verwarming werkt uiterst zuinig waardoor je direct bespaart op de energiekosten.

Handdoekradiator radiator handdoekdroger badkamer 2

Duurzame handdoekradiator

Onze handdoekradiatoren maken gebruik van elektriciteit, waardoor je niet het milieu belast. Gebruik altijd groene stroom of nog beter plaats zonnepanelen op het dak, waardoor je altijd CO2 neutraal de badkamer voorziet van warmte.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 9

Elektrische handdoek radiator

Met de duurzame elektrische handdoek radiator bespaar je gelijk op de verbruikskosten. Dankzij de moderne technologie die in de verwarmingen zijn verwerkt zijn ze uiterst zuinig in verbruik. De installatie is eenvoudig en snel.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen

Veilige badkamer handdoekdroger

Al onze badkamer verwarmingen zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht. Daardoor zijn ze veilig te gebruiken in de badkamerruimte. Onze verwarmingen bevatten het hoogwaardige Duitse TÜV en VDE keurmerk, wat betekent dat ze aan zware kwaliteitseisen voldoen.

Alle warmtepanelen zijn uitgerust met bescherming tegen oververhitting en schakelen daardoor automatisch uit als ze te wam zouden worden. Daarnaast hebben onze metalen en glazen infrarood verwarming modellen geen scherpe punten of hoeken, waardoor er geen risico op letsel bestaat.

Bij Badkamer verwarming ben je verzekerd van hoge kwaliteit panelen en radiatoren badkamer. Op de Welltherm producten ontvang je zelfs vijf jaar garantie. Wil je meer weten over onze duurzame producten voor in de badkamer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

Handdoekradiator radiator handdoekdroger badkamer

Convectie handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke lucht verwarming, welke gebruik maakt van de modernste en zuinigste techniek. Daarbij geeft de handdoek radiator een heerlijke warmte af en zorgt voor droge warme handdoeken.

De elektrische lucht verwarming die wij verkopen zijn van het gerenommeerde Duitse merk Welltherm. Wat staat voor robuust-, veilig- en duurzaamheid. Zuinig en gasloos jouw badkamer verwarmen dat is de toekomst. Duurzaam jouw badkamer verwarmen en altijd droge handdoeken. 

De Welltherm badkamer radiator met convectie is uitgerust met een Rondo NG verwarmingselement. Het heeft een geïntegreerde en intelligente besturingseenheid, welke je middels de +/- toets met 5 graden instelt. Het toestel heeft een temperatuurbereik tussen de 30 en 70°C.

Aan de elektrische radiator kan je meerdere handdoeken hangen om te drogen. Rondo is gemaakt van metaal met een glans afwerking in de kleur wit (RAL 9016). De elektrische handdoek droger is verkrijgbaar in vier modellen met 14, 22, 28 of 24 tubes. Met verschillende lengtes wattages, variërend van 300, 600 of 900 watt. Inclusief een 2-uur Boost functie. 

badkamer spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 23 wit satijn

Infrarood handdoekdroger

Naast de conventionele handdoekradiator heeft Badkamer verwarming een prachtige andere oplossing voor droge handdoeken en een aangenaam warme badkamer. Namelijk de dual-zone infrarood handdoekdrogervan Welltherm of Ecaros. Het oppervlak van deze panelen zijn uitgevoerd in glas of metaal en voorzien van 1, 2 of 3 handdoek beugels.

Het warmtepaneel bevat twee zones welke gebruik maken van verschillende oppervlakte temperaturen. De bovenste zone is een krachtige infrarood verwarming  van 120°C. De onderste zone is voor het drogen van de handdoeken en bereikt een temperatuur van 70°C.

Dankzij het slanke ontwerp van 2 cm is deze IR verwarming ruimte besparend en een ware aanvulling op iedere badkamer. De modellen zijn gemaakt van ESG veiligheidsglas of van metaal afgewerkt met een poedercoat laag en voorzien van handdoekbeugels in chroom of roestvast staal.

Voor het oppervlakte paneel kan je kiezen uit verschillende soorten designs. Bijvoorbeeld een kleuren paneel (alle RAL kleuren), een spiegel oppervlak, bedrukte panelen met een eigen foto of in klassiek wit. Vraag ons naar de vele mogelijkheden.

elektrische handdoekradiator badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 12 wit satijn

Kenmerken elektrische handdoekradiator badkamer

– Snelle installatie, zonder breekwerkzaamheden.
– Eenvoudige bediening via een digitale thermostaat.
– IPX4-klasse, waardoor de warmtepanelen en radiatoren spatwaterdicht zijn.
– Geen onderhoudskosten.
– Gezonde warmte en schoon binnenklimaat.
– Droge muren, geen schimmelvorming in de wanden.
– Geschikt voor wandmontage.
– Duurzaam in verbruik.
– Slanke radiator en panelen als handdoekdroger
– Geruisloos en geurloos.
– Diverse designs verkrijgbaar.

Vraag en Antwoord

Wat is elektrische handdoekradiator?

Een elektrische handdoekradiator heeft een hoog rendement. De zuinige elektrische verwarming met infrarood zet tenminste 93% van de energie om in warmte. Hierdoor bespaar je direct op de energierekening. De convectie handdoekdroger is ook uiterst zuinig in verbruik.

Waarom een elektrische handdoekradiator in de badkamer installeren?

Een elektrische handdoekradiator in de badkamer zorgt voor warme en droge handdoeken. Daarnaast verwarmt het ook de badkamer ruimte op een zuinige manier. Met een handdoekdroger heb je ook gelijk een mooie plek om de handdoeken op te hangen.

Voor wie is een elektrische handdoekradiator geschikt?

Een elektrische handdoekradiator is geschikt voor degene die direct geld willen besparen op de energiekosten en daarnaast gasloos de badkamer willen verwarmen. Zowel goed voor het milieu als jouw eigen portemonnee.

Waar elektrische handdoekradiator monteren?

De elektrische handdoekradiator monteer je bij voorkeur aan de wand tegenover de douche of bad. Zodra je klaar bent douchen of baden wikkel jij je gelijk in een warme en droge handdoek. Dankzij de IPX4-klasse zijn de handdoekdrogers spatwaterdicht en dus veilig om in een natte ruimte te installeren.

Hoe bedien je de elektrische handdoekradiator?

Je bedient de elektrische handdoekradiator met een geïntegreerde thermostaat. Alle Welltherm badkamer radiatoren zijn uitgerust met een geïntegreerd, hoogwaardig bedieningsapparaat voor het regelen van het badkamer verwarming systeem of de handdoekdroger.

Is een elektrische handdoekradiator veilig in de badkamer?

Ja, een elektrische handdoekradiator is veilig te gebruiken in de badkamer. Dankzij de IPX4 klasse zijn de infrarood panelen met handdoekbeugel en de convectie badkamer verwarmingen spatwaterdicht. Daardoor zijn ze veilig te installeren in de natte ruimte. Bovendien hebben de infraroodpanelen een veiligheidsvoorziening welke bij oververhitting het warmtepaneel direct uitzet.

Welk vermogen elektrische handdoekradiator heb ik nodig voor de badkamer?

Het benodigde vermogen voor een elektrische handdoekradiator in de badkamer is afhankelijk van de grootte van de ruimte en de indeling. Kom een keer langs in één van onze showrooms, zodat wij precies voor jou kunnen berekenen welk wattage en model geschikt is voor installatie in jouw badkamer.

Kan ik meerdere handdoeken ophangen aan de elektrische handdoekradiator?

Ja, je kan meerdere handdoeken ophangen aan de elektrische handdoekradiator. De Rondo NG Welltherm heeft vier modellen met meerder buizen. Tussen de 14 en 34 tubes, waar je dus meer handdoeken tegelijk aan kan ophangen. Bij een infrarood paneel is er ruimte voor één t/m drie handdoek beugels.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.