EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Elektrische radiator badkamer

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 2

Elektrische radiator badkamer infrarood

Met een elektrische radiator badkamer verwarm jij deze ruimte duurzaam en spaarzaam. De elektrische verwarming panelen maken gebruik van de zuinige infrarood straling die de objecten direct verwarmd. Geschikt voor wand- en plafondmontage.

De nieuwe elektrische radiatoren maken geen gebruik van fossiele brandstoffen, zoals de gewone radiatoren wel doen, bijvoorbeeld middels een cv ketel. Daarnaast zijn de elektrische infraroodradiatoren van Badkamer verwarming zeer efficiënt en effectief in gebruik. Je bespaart daardoor flink op de verbruik kosten alsmede het milieu.

Gasloos badkamers verwarmen is een groene stap die iedereen eigenlijk zou moeten nemen. Heerlijke aangename warmte, zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten en eenvoudige installatie.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 10

beste elektrische radiator in de badkamer

De beste elektrische radiator badkamer maakt gebruik van infraroodstraling. De warmte voelt zeer comfortabel. Het ontspant de spieren en verlicht pijnklachten. Daarnaast bespaar je direct op de energiekosten door de efficiënte en effectieve werking van infrarood..  

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 20 RAL panelen

Zuinige elektrische radiator voor badkamer

Dankzij de hoogwaardige ESHC technologie bij de Welltherm panelen is meer dan 70% van het te verwarmen oppervlak bedekt met warmtegeleiders. Dit zorgt voor een uitstekende warmte verdeling en dus een hoog rendement. Bij anderen ligt dit percentage tussen de 6 en 23%.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 13

Duurzame elektrische radiator badkamer

Gasloos jouw badkamer verwarmen met de elektrische radiator van Badkamer verwarming. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee vanwege het zuinige verbruik. Daarnaast stoot je geen CO2 uit in combinatie met groene stroom.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 9

Geld besparen met elektrische radiator badkamer

Met de elektrische infrarood radiator bespaar je op het verbruik. Infraroodwarmte kan niet worden gemeten met een “normale” kamer thermometer. De temperatuur is zo’n 4 graden lager dan de waargenomen warmte. Dit directe verhittingsproces bespaart je energie en geld.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 17

Slanke elektrische badkamer radiator

Een elektrische badkamer radiator is een aanwinst voor iedere ruimte. Weg met die lelijke kachels die stinken en lawaai maken. Maak plaats voor de slanke infrarood verwarming badkamer. De panelen zijn slecht 2 cm dun, waardoor ze ruimte besparen.

Daarnaast maakt een infrarood verwarming geen geluid en geven geen vieze geuren af. Doordat niet de lucht wordt verwarmd, heb je ook geen luchtcirculatie. Daardoor geniet je van een schoon binnenklimaat zonder stofdeeltjes en bacteriën in de lucht.

Doordat de muren verwarmd worden, drogen deze waardoor de isolatie weer beter werkt. Daarnaast verdwijnen schimmels uit de vochtige muren. Infrarood warmte heeft bovendien een therapeutische werking op ons lichaam. Spieren ontspannen en de bloedsomloop verbetert.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 15 radiator

Badkamerradiator metaal

De badkamerradiator van metaal is de slankste in zijn soort, slechts 1,7 cm dik. Verkrijgbaar in diverse kleuren RAL panelen, alsmede als handdoekradiator. De infrarood verwarming met handdoekdroger is uniek, daar het twee temperaturen op één paneel heeft.

Het bovenste gedeelte is de krachtige infrarood heater welke 120 graden wordt. Het onderste deel heeft de functie om de handdoeken te drogen waarbij het paneel tot 70 graden verwarmd. Altijd een warme badkamer en heerlijke droge badhanddoeken.

De metalen infrarood panelen kan je zowel verticaal als horizontaal aan de wand monteren of aan het plafond. Bij plafond verwarming geniet je gelijk van een warme vloer. Doordat de stralen van boven komen warmt de vloer heerlijk op.

De metalen radiatoren zijn afgewerkt met een fijne poedercoat laag. Infrarood verwarming behoeft geen onderhoud en is zeer zuinig in verbruik.

handdoekdroger panelen

Glazen badkamerradiator

De glazen badkamerradiator is vervaardigd van ESG veiligheidsglas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig, zuur en krasbestendig. De glazen infrarood panelen zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hebben ze een zeer mooi ontwerp.

Door de ultradunne uitvoering van 2,2 cm nemen ze tevens weinig ruimte in beslag. Ze passen daardoor in iedere badkamer op een vrije muur of het plafond. In vele modellen beschikbaar. Zoals kleuren panelen, elegant wit, zwart of wit satijn. Als ook in spiegel vorm.

Houd je van kunst, kies dan voor de bedrukte panelen van glas. Deze kan je personaliseren met een eigen foto of beeld. De glazen infrarood verwarming heeft een prachtige glans en zijn eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken.

Alle infrarood panelen van Badkamer verwarming zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht en dus veilig te monteren in de badkamer.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger plafond

Kenmerken elektrische radiatoren badkamer

– IPX4-klasse, waardoor de panelen spatwaterdicht zijn.
– Eenvoudige bediening via een digitale thermostaat.
– Snelle installatie, zonder breekwerkzaamheden.
– Geen onderhoudskosten.
– Gezonde warmte en schoon binnenklimaat.
– Droge muren, geen schimmelvorming in de wanden.
– Geschikt voor wand- en plafondmontage.
– Diverse design mogelijkheden.
– Slanke metalen paneel 1,7 cm of 2,2 cm glaspaneel.
– Geruisloos en geurloos.

Vraag en Antwoord

Wat is een elektrische radiator badkamer?

Een elektrische radiator badkamer is een verwarmingstoestel die gebruikt maakt van elektra. De energie wordt omgezet in warmte. Dit kan in de vorm van warme lucht zijn of van stralingswarmte, zoals infrarood straling.

Waarom een elektrische radiator badkamer?

Een elektrische radiator badkamer zorgt voor snelle warmte. Zeker met de moderne infrarood radiatoren van Badkamer verwarming is de ruimte binnen enkele minuten aangenaam warm. Bespaar op energie, door de kachel alleen aan te zetten als je in de badkamer bent.

Voor wie is een elektrische radiator badkamer bedoeld?

Een elektrische radiator badkamer is voor iedereen bedoeld. Indien je een warme, droge en schimmelvrij badkamer wilt, kies je voor de elektrische infrarood panelen. Door de vele keuze mogelijkheden in het ontwerp, is er altijd wel een paneel dat ook bij jou past.

Waar monteer je een elektrische radiator badkamer?

Een elektrische radiator badkamer monteer je aan een vrije muur of aan het plafond. Onze infrarood panelen van metaal en glas zijn respectievelijk 1,7 of 2,2 dik, waardoor ze ruimte besparend zijn. Heb je geen vrije muur, dan monteer je het paneel aan het plafond.

Hoe bespaar je met elektrische radiator badkamer?

Met elektrische radiator badkamer bespaar je op het energieverbruik. Ten eerste omdat onze infrarood verwarming zeer zuinig omgaat met de energie. Tenminste 93% van de energie wordt omgezet in warmte. Daarnaast heb je nauwelijks opwarmtijd nodig.

Is een elektrische radiator badkamer veilig?

Ja, onze elektrische radiator badkamer is veilig te gebruiken in een natte ruimte. Dankzij de IPX4 klasse zijn de infrarood warmtepanelen spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in de badkamer. Houd bij de montage de veilige afstand in acht van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

Tevens hebben onze infrarood radiatoren een veiligheidsvoorziening dat bij oververhitting het paneel direct uitzet.

Welke elektrische radiator badkamer modellen zijn verkrijgbaar?

Er zijn vele modellen elektrische radiator badkamer te verkrijgen. In diverse formaten, wattages en design radiator badkamer. Zoals infrarood kleuren panelen, warmtepaneel met handdoekdroger, wit of wit satijn paneel, spiegel infrarood verwarming en de gepersonaliseerde bedrukte panelen. Alsmede Sunshower,vloerverwarming en de glazen stralingsconvector, welke infrarood en convectie warmte geeft.

Kan je een elektrische radiator badkamer aan het plafond monteren?

Ja, je kan zeker een elektrische radiator badkamer ook aan het plafond monteren. Of het nu portret, landschap of gewoon vierkant is, onze infraroodpanelen kan je zowel aan het plafond als de muur monteren. Ze bieden een stabiele, veilige montage dankzij het meegeleverde bevestiging mechanisme.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.