badkamer verwarming be logo

Hoe bedien ik IR panelen?

Hoe regel ik IR panelen?

thermostaat ir panelen

Er zijn twee technieken om IR panelen te bedienen via de thermostaat. De eerste methode is het gebruik van het hoofdstation van de thermostaatregeling. Deze plaats je op een geschikte handige plaats in de kamer. Dit kan hangend aan de muur zijn of op de bijzettafel. De tweede optie is het gebruik van een App op je smartphone, zoals een iPhone of een Samsung toestel.

Sommige infrarood panelen hebben een ingebouwde thermostaat. Is dat niet het geval, dan kan een handige plug-in, slimme thermostaat of draadloze thermostaat los erbij gekocht worden.
Het regelen van ir panelen met een draadloze digitale thermostaat en een smartphone app biedt maximaal comfort zonder dat uitgebreide installatie of bedrading nodig is.

Infrarood paneel: elke ruimte een eigen thermostaat

Het handige van een infrarood paneel is dat je per paneel of per ruimte de temperatuur kan regelen. Dit kan via het hoofdstation of de app op je mobiele telefoon. Zo kun je elke kamer onafhankelijk bedienen. De programmeerbare thermostaat meet de temperatuur in de kamer en schakelt de ontvanger van het infrarood paneel aan of uit.

IR panelen van Warmteshop met digitale thermostaat

thermostaat

Kies voor de IR panelen van Warmteshop in combinatie met een digitale thermostaat. Waarom? Omdat je dan flink bespaart op de verbruikskosten. Ten eerste zijn onze IR panelen zeer zuinig in verbruik. Daarnaast bespaar je met een digitale thermostaat ook het verbruik, omdat de infrarood panelen nooit onnodig aan staan. Ben je bijvoorbeeld vergeten de badkamer verwarming uit te zetten en ben je al op je werk? Geen probleem met een digitale thermostaat kan je via de app uitzetten. Een digitale thermostaat wordt ook wel wifi thermostaat genoemd, omdat je deze via een internetverbinding bedient. Lees het complete artikel Hoe regel ik IR panelen.

Wil je meer informatie over A-kwaliteit IR panelen van Warmteshop? Je kan voor IR panelen contact opnemen met onze IR panelen deskundigen. Elke vraag over hoe werken of hoe bedien ik IR panelen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over IR panelen vinden. Lees meer over thermostaten en de besparing op verbruikskosten.

Koop nu infrarood verwarming op Warmteshop.