badkamer verwarming be logo

Infrarood paneel badkamer

Infrarood paneel badkamer

Infrarood paneel badkamer is de meest comfortabele en duurzame verwarming voor deze ruimte. Je haalt de zon in huis met infrarood panelen voor de badkamer. Droge muren, aangename warmte en geen schimmelvorming in de wanden. In vele designs verkrijgbaar.

Infrarood panelen in de badkamer is een ideale en heerlijke warme oplossing. Geen koude badkamer meer in de vroege ochtend, maar comfortabele warmte. Opstaan was nog nooit zo fijn.

Warme voeten met een plafond verwarming, onbeslagen spiegel met een infrarood spiegelpaneel en droge handdoeken met een handdoekdroger. Om maar een paar voordelen te noemen van de moderne Badkamer verwarming. Bovendien zuinig in verbruik en geen onderhoudskosten.

Infraroodverwarming is zeer zuinig in verbruik. Tenminste 93% van de energie wordt omgezet in duurzame warmte. De installatie is eenvoudig en je hebt ook nog eens geen onderhoudskosten. Dit scheelt je jaarlijks veel kosten.

Naast deze voordelen profiteer je ook van prachtige designs. Infrarood panelen voor de badkamer zijn slecht 2 tot 3 cm dik. Je monteert ze aan de wand of het plafond. Ze besparen ruimte in de badkamer en bovendien staan ze prachtig. Ook prettig is dat ze geen vieze geuren afgeven en geruisloos de kamer verwarmen.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Bel ons

+32 (0) 51490169

Bezoek ons

Winkels

Webshop

Koop online

Infrarood paneel zorgt voor passende oplossing om je ruimte mooi en lekker te verwarmen

Infrarood paneel met foto of gekleurd paneel

Onze bedrukte panelen met een eigen gekozen foto zijn uniek. Jij bent de kunstenaar van je eigen paneel. Kies een foto of beeld naar keuze en wij zorgen dat deze op een speciale manier op het infrarood paneel wordt afgedrukt.

De hittebestendige glazen infrarood verwarming zorgt ervoor dat de kleuren mooi blijven. Ga nooit zelf een infrarood paneel schilderen of bedrukken. Deze verf is namelijk niet bestand tegen de hoge temperaturen van 85-110 graden die de ir panelen bereiken.

Laat het vakwerk aan Badkamer verwarming over. Wij zorgen dat jouw gepersonaliseerd foto paneel straalt in de badkamer. Een fotopaneel staat overigens ook prachtig in de woonkamer of slaapkamer.

De RAL panelen zijn verkrijgbaar in een metalen of glazen oppervlak. De metalen kleuren panelen zijn afgewerkt met een poedercoat. Welke prachtig staan in de badkamer. Geschikt als plafond verwarming of muur montage.

Bij plafondmontage heb je het voordeel dat ook de vloer en wanden worden verwarmd, omdat de stralen naar beneden gericht zijn. Je hebt geen vloerverwarming meer nodig. Ook verkrijgbaar met led verlichting.

Infrarood spiegelpaneel is een must-have in de badkamer

Vind je het ook zo vervelend als na het douchen de badkamerspiegel beslagen is? Je moet oppervlak eerst schoonvegen met een doek, voordat je jouw spiegelbeeld kan zien. De damp van de warme douche of bad beslaat constant je spiegel.

Badkamer verwarming heeft hiervoor de oplossing, namelijk een infrarood spiegelpaneel. Nooit meer een beslagen spiegel en daarnaast heerlijke warmte in de badkamerruimte. Het slanke glazen infrarood paneel is slechts 2,2 cm dun, waardoor het ook ruimte bespaard.

Instaleer de spiegel infrarood verwarming op de plek waar nu je gewone spiegel hangt. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektra. Een ander bijkomend voordeel, is dat je geen radiator meer in het zicht hebt hangen.

Het ir spiegelpaneel heeft een licht verchroomd spiegel oppervlak, waardoor je alles helder ziet. Als je eenmaal een infrarood verwarmingssysteem met spiegel hebt, wil je niet meer anders. Je kan kiezen tussen een vierkante of rechthoekige spiegel formaat.

Altijd droge en warme handdoeken

De infrarood verwarming met handdoekdroger is een toestel met drie functies. Het is een handdoek droger, houder en verwarming. Deze slimme combinatie zorgt ervoor dat je een heerlijke warme badkamer hebt, droge handdoeken en een ophangsysteem.  

Het bovenste gedeelte van het paneel is de sterke verwarming, welke een temperatuur bereikt van 120 graden Celsius. Het onderste deel van het paneel heeft een droogfunctie voor de handdoeken, de maximale temperatuur is 70 graden Celsius.

Je maakt optimaal gebruik van de warmte en de ruimte met daarnaast een laag energie verbruik. Op het infrarood paneel is ruimte voor maar twee of drie handdoeken, afhankelijk van de grootte van het infrarood paneel.

Wil je meer handdoeken drogen kies dan voor de speciale infrarood handdoek radiator die gebruik maakt van convectie warmte. Het Welltherm model Rondo NG is gemaakt van metaal met glans afwerking in de kleur wit. De elektrische handdoekradiator is verkrijgbaar in vier modellen met 14, 22, 28 of 24 tubes.

Kenmerken infrarood paneel badkamer

– Spatwaterdicht door IPX4-klasse en dus veilig te gebruiken
– Slank glaspaneel van 2,2 cm en metalen paneel 1,7 cm
– Montage wandafstand is maar 50 mm
– Geschikt voor wand en plafond installatie
– Verticale en horizontale wandmontage mogelijk
– Hoogwaardig ESG-H veiligheidsglas
– Geen scherpe punten of randen
– 2 geïntegreerde thermische veiligheidsschakelaars
– Hoge isolatie aan de achterkant van het infrarood paneel
– Hoog rendement, lage verbruikskosten
– Geen onderhoud, eenvoudige installatie
– Duitse kwaliteit, VDE en TÜV gekeurd
– 5 jaar garantie op Welltherm glas infrarood paneel.

Infrarood paneel badkamer spiegel verwarming

Beste infrarood paneel badkamer

Infrarood paneel badkamer is van het hoogwaardige merk Welltherm en verkrijgbaar bij Badkamer verwarming. Standaard 5 jaar garantie op de warmtepanelen. Zuinige en duurzame badkamer verwarming gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal.

Zuinig infrarood paneel badkamer

Een infrarood paneel badkamer is zuinig in verbruik. Een paneel van 60 x 60 cm met een vermogen van 370 Watt kost 0,37 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh, dan kost het slechts 0,058 euro per uur. 

Duurzaam infrarood paneel badkamer

Een elektrisch infrarood paneel badkamer is binnen 8 tot 15 minuten volledig warm. Je hebt geen lange opwarmtijd nodig. Daardoor geniet je in de badkamer vrijwel direct van de heerlijke warmte. Gebruik groene stroom zodat je CO2 neutraal bent.

Onmisbaar infrarood paneel badkamer

Een infrarood paneel badkamer is onmisbaar in deze ruimte vanwege het warme comfort. Bovendien geeft de infrarood verwarming gezonde warmte af. Spieren ontspannen, verbeterde bloedsomloop en het verlicht ook gewrichtspijnen. 

Infrarood verwarming badkamer

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infraroodpaneel is verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer.

De glazen infrarood verwarming van Badkamer verwarming zijn en aanvulling op jouw interieur. Het is een prachtige verwarming met een hoogstaande technologie. Door de hoge kwaliteit infrarood panelen geniet jij niet alleen van duurzame warmte, maar ook van zuinige warmte!

De hoge rendementspanelen van glas zijn in vele designs verkrijgbaar. Standaard zijn ze uitgevoerd in zwart of wit glas en mat of glanzend. Daarnaast zijn ze te koop in alle RAL kleuren, als spiegelpaneel, krijtbord of gepersonaliseerd met een foto of beeld afdruk.

Veilige infrarood glaspanelen

In de badkamer gaat veiligheid boven alles. De infrarood glaspanelen zijn gemaakt van ESG gehard glas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig, zuur- en krasvast. Naast het verharde veiligheidsglas zijn de infrarood panelen spat waterbestendig.

Of het nu gaat om een infrarood handdoekdroger, spiegel-, muur- of plafondpaneel, de glas infrarood panelen zijn dankzij de IPX4 klasse veilig om op te hangen in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Zowel horizontale als verticaal installatie.

Houd altijd bij de installatie in de badkamer de veiligheidsafstand van 60 centimeter aan van de dichtstbijzijnde waterbron. De glazen infraroodpanelen van Badkamer verwarming zijn gemaakt in Duitsland en dragen het keurmerk “100% Made in Germany”.

Dit betekent dat het gehele productieproces aan de hoge Duitse kwaliteit normen voldoet. Zowel hoge kwaliteit voor de gebruikte materialen als de afwerking. Je herkent direct de Duitse kwaliteit wanneer je het infrarode glaspaneel ziet.

Glazen stralingsconvector

De glazen stralingsconvector van de Welltherm InKo Plus serie, verwarmt in de eerste plaats met infrarood warmte via de glazen voorkant. Je geniet van de onbeperkte voordelen van onze traditionele infrarood verwarming badkamer. Bij verhoogde warmtebehoefte wordt er bovendien extra verwarmd door convectie.

Daarbij stroomt lucht van onderaf het apparaat in, waar het wordt verwarmd en afgevoerd via de lucht uitlaat aan de bovenkant van het toestel. Hierdoor kunnen zelfs grote temperatuur verschillen in de kortste tijd overbrugd worden.

De InKo Plus wordt bestuurd via het geïntegreerde bedieningspaneel. Deze heeft afzonderlijke instelmogelijkheden voor comfort, verlagen en vorstbescherming. Bovendien kan er tussen 4 werkingsmodi gekozen worden, afhankelijk van jouw behoeften.

De glazen Inko Plus is programmeerbaar zodat u op de door u gewenste tijden van een heerlijke warmte kan genieten. Vanwege het compacte ontwerp en de hoge prestaties is de InKo Plus ideaal voor ruimtes met verhoogde energiebehoeften, zoals wintertuinen en badkamers. De InKo Plus kan, optioneel, worden uitgerust met handdoekdroger beugels.

Kenmerken infrarood paneel badkamer

– Spatwaterdicht door IPX4-klasse en dus veilig te gebruiken
– Slank glaspaneel van 2,2 cm en metalen paneel 1,7 cm
– Montage wandafstand is maar 50 mm
– Geschikt voor wand en plafond installatie
– Verticale en horizontale wandmontage mogelijk
– Hoogwaardig ESG-H veiligheidsglas
– Geen scherpe punten of randen
– 2 geïntegreerde thermische veiligheidsschakelaars
– Hoge isolatie aan de achterkant van het infrarood paneel
– Hoog rendement, lage verbruikskosten
– Geen onderhoud, eenvoudige installatie
– Duitse kwaliteit, VDE en TÜV gekeurd
– 5 jaar garantie op Welltherm glas infrarood paneel.

Zuinig elektrische verwarming badkamer

Met een elektrische verwarming badkamer verwarm jij deze ruimte op een duurzame wijze. Geen gas gestookte verwarming meer in de badkamer. Maar energiezuinige infrarood panelen of elektrische design radiatoren welke beide zeer zuinig in verbruik zijn.

Vroeger was het heel normaal dat badkamers werden verwarmd middels gas. Dit is vandaag de dag niet meer de norm. Nieuwbouw huizen worden niet eens meer opgeleverd met een gasaansluiting. Om jouw badkamer aangenaam te verwarmen werken we middels elektriciteit.

Voorheen was verwarmen met elektriciteit een stuk duurder dan met gas, maar dat verschil is steeds meer afgenomen. Dit komt vanwege de moderne technologieën die de elektrische badkamer verwarming tegenwoordig gebruikt, zoals infrarood straling.

Met infrarood panelen bespaar je al snel tussen de 30 en 50% op de energiekosten ten opzichte van een convectie kachel, zoals een CV ketel.

Duurzaam elektrisch verwarmen

Door elektrisch te verwarmen met groene stroom stoot je geen CO2 uit. Daarnaast zijn de infrarood warmte panelen erg zuinig en duurzaam in verbruik. Dat is niet alleen fijn voor jouw eigen portemonnee maar vooral voor onze planeet.

Een elektrische radiator is de groene oplossing voor het verwarmen van jouw badkamer of andere kamers in de woning. Steeds meer mensen kiezen voor een milieubewuste en gasloze heater. Elektrisch verwarmen is dan bij uitstek een goed begin.

Heb je overal een gasverwarming in huis, maar wil je bijvoorbeeld in de badkamer een elektrische verwarming? Dan zijn de elektrische radiatoren badkamer van Badkamer verwarming tevens een uitstekende oplossing als bijverwarming.

Kies daarom voor elektrisch verwarmen met infrarood straling waardoor je iedere keer opnieuw geniet van een lekker warme badkamer. De panelen zijn in verschillende vormen, wattages en modellen verkrijgbaar. Geschikt voor zowel wand- als plafondmontage.

Veilige elektrische verwarming badkamer

Doordat in de badkamer water wordt gebruikt, is veiligheid met een electrische verwarming van groot belang. Onze badkamer panelen zijn dankzij de IPX4-klasse spatwaterdicht en daardoor veilig te gebruiken in vochtige ruimtes.

Houd bij de montage altijd de veilige afstand van 60 cm in acht van een nabije water aansluiting. Verder hebben onze infraroodpanelen geen scherpe punten of randen. Het glas infrarood paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas.

Al onze hoogwaardige infrarood panelen dragen het Duitse TÜV GS keurmerk, wat staat voor een zeer hoog rendement, veiligheid en kwaliteit. De oppervlakte temperatuur is maximaal 100 tot 120 graden, zodat brandwanden en blaren zijn uitgesloten.

Tevens zijn de warmtepanelen beschermd met een overhitting schakelaar. De producten van Badkamer verwarming zijn vrij van kunststoffen en elektrostraling. Er bestaan daardoor geen risico’s op gezondheidsgebied. Infrarood warmte zorgt juist voor een gezond binnenklimaat.