EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Infrarood paneel badkamer

spiegel infrarood paneel infrarood handdoekdroger 18

Modern infrarood paneel badkamer

Infrarood paneel badkamer is de meest comfortabele en duurzame verwarming voor deze ruimte. Je haalt de zon in huis met infrarood panelen voor de badkamer. Droge muren, aangename warmte en geen schimmelvorming in de wanden. In vele designs verkrijgbaar.

Infrarood panelen in de badkamer is een ideale en heerlijke warme oplossing. Geen koude badkamer meer in de vroege ochtend, maar comfortabele warmte. Opstaan was nog nooit zo fijn.

Warme voeten met een plafond verwarming, onbeslagen spiegel met een infrarood spiegelpaneel en droge handdoeken met een handdoekdroger. Om maar een paar voordelen te noemen van de moderne Badkamer verwarming. Bovendien zuinig in verbruik en geen onderhoudskosten.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 8 radiator

Beste infrarood paneel badkamer

Infrarood paneel badkamer is van het hoogwaardige merk Welltherm en verkrijgbaar bij Badkamer verwarming. Standaard 5 jaar garantie op de warmtepanelen. Zuinige en duurzame badkamer verwarming gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 10

Zuinig infrarood paneel badkamer

Een infrarood paneel badkamer is zuinig in verbruik. Een paneel van 60 x 60 cm met een vermogen van 370 Watt kost 0,37 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh, dan kost het slechts 0,058 euro per uur. 

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 14 wit satijn

Duurzaam infrarood paneel badkamer

Een elektrisch infrarood paneel badkamer is binnen 8 tot 15 minuten volledig warm. Je hebt geen lange opwarmtijd nodig. Daardoor geniet je in de badkamer vrijwel direct van de heerlijke warmte. Gebruik groene stroom zodat je CO2 neutraal bent.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 2

Onmisbaar infrarood paneel badkamer

Een infrarood paneel badkamer is onmisbaar in deze ruimte vanwege het warme comfort. Bovendien geeft de infrarood verwarming gezonde warmte af. Spieren ontspannen, verbeterde bloedsomloop en het verlicht ook gewrichtspijnen. 

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen

Infrarood paneel met foto of gekleurd paneel

Onze bedrukte panelen met een eigen gekozen foto zijn uniek. Jij bent de kunstenaar van je eigen paneel. Kies een foto of beeld naar keuze en wij zorgen dat deze op een speciale manier op het infrarood paneel wordt afgedrukt.

De hittebestendige glazen infrarood verwarming zorgt ervoor dat de kleuren mooi blijven. Ga nooit zelf een infrarood paneel schilderen of bedrukken. Deze verf is namelijk niet bestand tegen de hoge temperaturen van 85-110 graden die de ir panelen bereiken.

Laat het vakwerk aan Badkamer verwarming over. Wij zorgen dat jouw gepersonaliseerd foto paneel straalt in de badkamer. Een fotopaneel staat overigens ook prachtig in de woonkamer of slaapkamer.

De RAL panelen zijn verkrijgbaar in een metalen of glazen oppervlak. De metalen kleuren panelen zijn afgewerkt met een poedercoat. Welke prachtig staan in de badkamer. Geschikt als plafond verwarming of muur montage.

Bij plafondmontage heb je het voordeel dat ook de vloer en wanden worden verwarmd, omdat de stralen naar beneden gericht zijn. Je hebt geen vloerverwarming meer nodig. Ook verkrijgbaar met led verlichting.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 4 bedrukte panelen

Infrarood spiegelpaneel is een must-have in de badkamer

Vind je het ook zo vervelend als na het douchen de badkamerspiegel beslagen is? Je moet oppervlak eerst schoonvegen met een doek, voordat je jouw spiegelbeeld kan zien. De damp van de warme douche of bad beslaat constant je spiegel.

Badkamer verwarming heeft hiervoor de oplossing, namelijk een infrarood spiegelpaneel. Nooit meer een beslagen spiegel en daarnaast heerlijke warmte in de badkamerruimte. Het slanke glazen infrarood paneel is slechts 2,2 cm dun, waardoor het ook ruimte bespaard.

Instaleer de spiegel infrarood verwarming op de plek waar nu je gewone spiegel hangt. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting op de elektra. Een ander bijkomend voordeel, is dat je geen radiator meer in het zicht hebt hangen.

Het ir spiegelpaneel heeft een licht verchroomd spiegel oppervlak, waardoor je alles helder ziet. Als je eenmaal een infrarood verwarmingssysteem met spiegel hebt, wil je niet meer anders. Je kan kiezen tussen een vierkante of rechthoekige spiegel formaat.

handdoekdroger panelen

Altijd droge en warme handdoeken

De infrarood verwarming met handdoekdroger is een toestel met drie functies. Het is een handdoek droger, houder en verwarming. Deze slimme combinatie zorgt ervoor dat je een heerlijke warme badkamer hebt, droge handdoeken en een ophangsysteem.  

Het bovenste gedeelte van het paneel is de sterke verwarming, welke een temperatuur bereikt van 120 graden Celsius. Het onderste deel van het paneel heeft een droogfunctie voor de handdoeken, de maximale temperatuur is 70 graden Celsius.

Je maakt optimaal gebruik van de warmte en de ruimte met daarnaast een laag energie verbruik. Op het infrarood paneel is ruimte voor maar twee of drie handdoeken, afhankelijk van de grootte van het infrarood paneel.

Wil je meer handdoeken drogen kies dan voor de speciale infrarood handdoek radiator die gebruik maakt van convectie warmte. Het Welltherm model Rondo NG is gemaakt van metaal met glans afwerking in de kleur wit. De elektrische handdoekradiator is verkrijgbaar in vier modellen met 14, 22, 28 of 24 tubes.

spiegel

Kenmerken infrarood paneel badkamer

– Spatwaterdicht door IPX4-klasse en dus veilig te gebruiken
– Slank glaspaneel van 2,2 cm en metalen paneel 1,7 cm
– Montage wandafstand is maar 50 mm
– Geschikt voor wand en plafond installatie
– Verticale en horizontale wandmontage mogelijk
– Hoogwaardig ESG-H veiligheidsglas
– Geen scherpe punten of randen
– 2 geïntegreerde thermische veiligheidsschakelaars
– Hoge isolatie aan de achterkant van het infrarood paneel
– Hoog rendement, lage verbruikskosten
– Geen onderhoud, eenvoudige installatie
– Duitse kwaliteit, VDE en TÜV gekeurd
– 5 jaar garantie op Welltherm glas infrarood paneel.

Vraag en Antwoord

Wat is een infrarood paneel badkamer?

Een infrarood paneel badkamer is een verwarming die de lange golf infrarood straling gebruikt. Het is een zeer zuinige en duurzame verwarming en zorgt voor directe warmte in de badkamer. Met de moderne glazen of metalen infrarood verwarming  heb je geen last van condens en schimmelvorming in de muren. Droge muren, warme vloer en geen beslagen spiegel meer. Verkrijgbaar in alle RAL kleuren, maar ook als handdoekdroger en spiegel paneel.

Waarom infrarood paneel badkamer installeren?

Je installeert infrarood paneel badkamer, omdat je geen dure energiekosten meer wilt hebben, zoals bij de CV installatie het geval is. Zeker bij minder goed geïsoleerde huizen verdwijnt de warme lucht zo naar buiten. Met elektrische infrarood verwarming bespaar je direct op het energieverbruik. De besparing ligt tussen de 30 en 50% ten opzichte van een klassieke verwarming.

Voor wie is infrarood paneel badkamer geschikt?

Infrarood paneel badkamer is geschikt voor diegene die van warmte en stijlvolle kachels houden. Een kleuren of bedrukt paneel staat prachtig in de badkamer, maar ook in de woonkamer of slaapkamer. In vele prachtige designs verkrijgbaar.

Waar infrarood paneel badkamer plaatsen?

Infrarood paneel badkamer plaats je op een vrije muur in de badkamer of aan het plafond. Door middel van de bijgeleverde montagebeugel maak je het paneel eenvoudig vast. Dankzij het bevestigingsmechanisme hangt het paneel slechts 50 mm van de muur of plafond.

Hoe werkt infrarood paneel badkamer?

Infrarood paneel badkamer werkt via elektriciteit. Het warmtepaneel zet de energie om in warme onschadelijke infrarood warmte. De infraroodpanelen warmen niet de lucht op, maar de direct de objecten en mensen in de ruimte. Vergelijkbaar met de zonnestralen.

Is infrarood paneel badkamer veilig?

Ja, infrarood paneel badkamer is dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in een natte ruimte. Houd bij de installatie van de infrarood verwarming wel altijd de veilige montage afstand in acht van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

Welke certificering heeft een infrarood paneel badkamer?

Infrarood paneel badkamer van het Duitse merk Welltherm zijn VDE en TÜV gecertificeerd. Ze dragen het keurmerk “Made in Germany” en diverse CE-labels. Dit staat voor veilig gebruik, hoog rendement, hoge kwaliteit infraroodpanelen en lange levensduur (25-35 jaar).

Kan ik infrarood paneel badkamer ook horizontaal monteren?

Ja, je kan infrarood paneel badkamer zowel horizontaal als verticaal monteren. Met de meegeleverde beugels is de installatie snel en eenvoudig. Gebruik de boormal om de gaten op de juiste plek in de muur of plafond te boren.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.