badkamer verwarming be logo

Bedrukte panelen

Bedrukte panelen glazen infrarood verwarming

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Bij de bedrukte panelen ben jij de kunstenaar. Je kiest een foto of beeld uit en wij zorgen dat deze op het infraroodpaneel wordt afgedrukt. Geschikt voor kleine of grote badkamer ruimte. Zowel horizontaal als verticaal te monteren aan de muur.

De glazen infrarood verwarming is gemaakt van verhard veiligheidsglas en afgewerkt met een glans laag. De panelen voor in de badkamer zijn zonder frame leverbaar in diverse formaten en wattages. Een bedrukt paneel in de badkamer is als een schilderij aan de wand.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Bel ons

+32 (0) 51490169

Bezoek ons

Winkels

Webshop

Koop online

Bedrukte infrarood panelen voor je badkamer

Beeld infrarood paneel badkamer

Alle beeld infrarood panelen zijn zonder frame. Ontwerp jouw infrarood verwarming individueel op basis van jouw eigen ideeën en integreer deze naadloos in jouw badkamer. Van spiegel verwarming tot eigen ontworpen beeldverwarming. Jouw verbeelding kent geen grenzen.

Of het nu portret, landschap of gewoon vierkant is, onze warmtepanelen kunnen overal worden gemonteerd, zelfs aan het plafond. Ze bieden een stabiele, veilige montage dankzij het bevestiging mechanisme.

Natuurlijk zijn onze glazen infrarood verwarmingen voorzien van alle geldige veiligheidsvoorschriften en hebben een VDE-goedkeuring.

De glans afwerking straalt pure luxe en elegantie uit. Badkamer verwarming levert het bedrukte infrarood paneel ook als handdoekdroger of met led verlichting. Duurzame warmte gecombineerd met zuinige sfeer led lichten.

Glazen bedrukte foto panelen

De bedrukte warmtepanelen zijn slechts 2,2 cm dun en besparen daarmee ruimte in jouw badkamer. Door de strakke montage aan de wand, met maar 50 mm tussenruimte, is het beeldpaneel als een schilderij aan de wand.

Je ziet niet eens dat het een verwarming is, totdat je deze aanzet en de heerlijke gezonde en warme infrarood stralen voelt. Met een infrarood beeldpaneel is alles mogelijk, het is kunst aan je muur. Je kunt alles op de panelen laten drukken.

De achterkant van het warmtepaneel is zeer goed geïsoleerd en wordt slecht lauw warm. Daardoor behaal je een hoog rendement met de ir panelen van Badkamer verwarming. Het benodigd vermogen is afhankelijk van de indeling van jouw badkamer.

De afbeelding wordt volgens de nieuwste technologie bedrukt en is daarom hittebestendig. Ga nooit zelf je infrarood paneel beschilderen. Gewone verf is niet geschikt voor hoge temperaturen. Laat het vakwerk aan ons over.

Zuinige werking van infrarood in de badkamer

Glazen infraroodpanelen werken anders dan convectie kachels. De elektrische verwarming warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen in de badkamer. De muren, plafond en meubels houden de warmte vast en geven de warmte terug aan de ruimte.

Je voelt daardoor van alle kanten de heerlijke warmte. Doordat de muren warm zijn, trekt het vocht eruit en heb je ook geen last meer van schimmelvorming in de badkamer. Daarnaast is er geen luchtcirculatie, waardoor je geniet van een schoon binnenklimaat.

De beeld infrarood verwarming badkamer zet tenminste 93% van de energie om in warmte. Met dit hoge rendement bespaar je direct op de energiekosten. Een IR verwarming heeft geen onderhoud nodig, waardoor je ook daarop bespaart.

De installatie is snel een eenvoudig, er hoeven immer geen leidingen te worden gelegd.

Bedrukte panelen met handdoekdroger

De bedrukte panelen zijn ook verkrijgbaar als handdoekdroger van het Duitse merk Welltherm. Het bijzondere aan de dual-zone infrarood verwarming met handdoekdroger is de verschillende temperatuur verdeling van het paneel.

Het onderste gedeelte van het paneel heeft een droog functie voor de badhanddoeken. De temperatuur van dit gedeelte is 70°C. Het bovenste gedeelte van het paneel is een pure infrarood verwarming die tot 120°C verwarmt. Op het warmtepaneel is plek voor 1 tot 3 handdoekbeugels, afhankelijk van het formaat van het warmtepaneel.

De beugels zijn gemaakt van chroom of roestvast staal. Ze zijn ook achteraf aan het glas infraroodpaneel te bevestigen. De bediening van de badkamer radiator wordt verzorgd door een draadloze thermostaat met optionele smartphone bediening.

Door programmatie op maat, kan je de badkamer alleen op aanvraag verwarmen wanneer deze wordt gebruikt. Dit bespaart waardevolle energie en zorgt voor een perfecte feel-good warmte. Ook geschikt voor gebruik in de woonkamer of slaapkamer.

Vraag en Antwoord

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen