badkamer verwarming be logo

Bedrukte panelen

Bedrukte panelen glazen infrarood verwarming

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Bij de bedrukte panelen ben jij de kunstenaar. Je kiest een foto of beeld uit en wij zorgen dat deze op het infraroodpaneel wordt afgedrukt. Geschikt voor kleine of grote badkamer ruimte. Zowel horizontaal als verticaal te monteren aan de muur.

De glazen infrarood verwarming is gemaakt van verhard veiligheidsglas en afgewerkt met een glans laag. De panelen voor in de badkamer zijn zonder frame leverbaar in diverse formaten en wattages. Een bedrukt paneel in de badkamer is als een schilderij aan de wand.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

1
Stap1
2
Stap2
3
Stap3
4
Stap4

Bel ons

+32 (0) 51490169

Bezoek ons

Winkels

Webshop

Koop online

Bedrukte infrarood panelen voor je badkamer

Beeld infrarood paneel badkamer

Alle beeld infrarood panelen zijn zonder frame. Ontwerp jouw infrarood verwarming individueel op basis van jouw eigen ideeën en integreer deze naadloos in jouw badkamer. Van spiegel verwarming tot eigen ontworpen beeldverwarming. Jouw verbeelding kent geen grenzen.

Of het nu portret, landschap of gewoon vierkant is, onze warmtepanelen kunnen overal worden gemonteerd, zelfs aan het plafond. Ze bieden een stabiele, veilige montage dankzij het bevestiging mechanisme.

Natuurlijk zijn onze glazen infrarood verwarmingen voorzien van alle geldige veiligheidsvoorschriften en hebben een VDE-goedkeuring.

De glans afwerking straalt pure luxe en elegantie uit. Badkamer verwarming levert het bedrukte infrarood paneel ook als handdoekdroger of met led verlichting. Duurzame warmte gecombineerd met zuinige sfeer led lichten.

Glazen bedrukte foto panelen

De bedrukte warmtepanelen zijn slechts 2,2 cm dun en besparen daarmee ruimte in jouw badkamer. Door de strakke montage aan de wand, met maar 50 mm tussenruimte, is het beeldpaneel als een schilderij aan de wand.

Je ziet niet eens dat het een verwarming is, totdat je deze aanzet en de heerlijke gezonde en warme infrarood stralen voelt. Met een infrarood beeldpaneel is alles mogelijk, het is kunst aan je muur. Je kunt alles op de panelen laten drukken.

De achterkant van het warmtepaneel is zeer goed geïsoleerd en wordt slecht lauw warm. Daardoor behaal je een hoog rendement met de ir panelen van Badkamer verwarming. Het benodigd vermogen is afhankelijk van de indeling van jouw badkamer.

De afbeelding wordt volgens de nieuwste technologie bedrukt en is daarom hittebestendig. Ga nooit zelf je infrarood paneel beschilderen. Gewone verf is niet geschikt voor hoge temperaturen. Laat het vakwerk aan ons over.

Zuinige werking van infrarood in de badkamer

Glazen infraroodpanelen werken anders dan convectie kachels. De elektrische verwarming warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen in de badkamer. De muren, plafond en meubels houden de warmte vast en geven de warmte terug aan de ruimte.

Je voelt daardoor van alle kanten de heerlijke warmte. Doordat de muren warm zijn, trekt het vocht eruit en heb je ook geen last meer van schimmelvorming in de badkamer. Daarnaast is er geen luchtcirculatie, waardoor je geniet van een schoon binnenklimaat.

De beeld infrarood verwarming badkamer zet tenminste 93% van de energie om in warmte. Met dit hoge rendement bespaar je direct op de energiekosten. Een IR verwarming heeft geen onderhoud nodig, waardoor je ook daarop bespaart.

De installatie is snel een eenvoudig, er hoeven immer geen leidingen te worden gelegd.

Bedrukte panelen met handdoekdroger

De bedrukte panelen zijn ook verkrijgbaar als handdoekdroger van het Duitse merk Welltherm. Het bijzondere aan de dual-zone infrarood verwarming met handdoekdroger is de verschillende temperatuur verdeling van het paneel.

Het onderste gedeelte van het paneel heeft een droog functie voor de badhanddoeken. De temperatuur van dit gedeelte is 70°C. Het bovenste gedeelte van het paneel is een pure infrarood verwarming die tot 120°C verwarmt. Op het warmtepaneel is plek voor 1 tot 3 handdoekbeugels, afhankelijk van het formaat van het warmtepaneel.

De beugels zijn gemaakt van chroom of roestvast staal. Ze zijn ook achteraf aan het glas infraroodpaneel te bevestigen. De bediening van de badkamer radiator wordt verzorgd door een draadloze thermostaat met optionele smartphone bediening.

Door programmatie op maat, kan je de badkamer alleen op aanvraag verwarmen wanneer deze wordt gebruikt. Dit bespaart waardevolle energie en zorgt voor een perfecte feel-good warmte. Ook geschikt voor gebruik in de woonkamer of slaapkamer.

Vraag en Antwoord

De bedrukte panelen zijn gemaakt van verhard ESG-H veiligheidsglas. Het is een elektrische verwarming waarbij het oppervlak bedrukt is met een foto afbeelding. De verwarming is slechts 2,2 cm dik en daardoor ruimtebesparend. Verkrijgbaar met foto afdruk, maar ook in alle RAL kleuren, wit of zwart satijn en ook als spiegel infrarood verwarming.

Bedrukte panelen installeer je in de badkamer omdat deze allereerst prachtig staan aan de wand en ten tweede zeer zuinig in verbruik zijn. Daarnaast geeft het heerlijke warme en gezonde infrarood warmte. Vocht verdwijnt uit de muren, waardoor je geen last meer hebt van schimmelvorming. De intenste ir stralen zorgen voor ontspannen spieren en het vermindert klachten aan gewrichten.

Bedrukte panelen van glas zijn geschikt voor iedereen die van een gepersonaliseerde verwarming houdt. Het is een strakke, moderne en zuinige badkamer verwarming. Voor degene die geld willen besparen op de kosten van verbruik kiezen voor infrarood verwarming. Lage verbruikskosten, eenvoudige installatie en geen onderhoudskosten.

De bedrukte panelen plaats je aan een vrije badkamer muur. De beste plek is tegenover de douchecabine. Zodra je uit de douche stapt pak je jouw warme en droge handdoek van de infrarood handdoekdroger beugel. Natuurlijk kan je de foto infraroodpanelen ook in de woonkamer of slaapkamer plaatsen.

De bedrukte panelen werken middels infrarood straling. De elektriciteit wordt omgezet in warme onschadelijke infrarood straling. De infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar de direct de objecten en mensen in de ruimte. De objecten houden de warmte vast en weerkaatsen deze weer terug de ruimte in. Van alle kanten voel je heerlijke warmte.

Vergelijkbaar met de zonnestralen.

Ja, bedrukte panelen zijn veilig in de badkamer te gebruiken. Dankzij de IPX4 klasse is de glazen infrarood verwarming spatwaterdicht en dus geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Houd wel altijd de veilige montage afstand aan van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

Er zijn verschillende formaten bedrukte panelen verkrijgbaar, vierkant of rechthoekig. Van een klein paneel van 40×90 cm van 360 Watt tot een groot warmtepaneel van 60×150 cm van 930 Watt. De panelen kan je horizontaal of verticaal bedrukken en monteren.

Nee, je kan de panelen niet zelf bedrukken of verven. De bedrukte panelen van Badkamer verwarming worden via een speciale techniek behandeld, waardoor de foto afdruk hitte- en zuurbestendig is. Met gewone verf bladdert het door de hitte van de kachel af en daarnaast heb je ook warmteverlies. Ga dus nooit zelf een infrarood paneel verven of bedrukken.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen