badkamer verwarming be logo

RAL panelen

RAL panelen glazen infrarood verwarming

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen.

De RAL panelen zijn gemaakt van 5 mm gehard veiligheidsglas. Deze zijn robuust, sterk, kras- en zuurbestendig. Het paneel blijft daardoor zijn prachtige kleur houden. Het infrarood paneel maakt je eenvoudig schoon met een vochtige doek.

De gekleurde panelen staan prachtig in jouw badkamer. In alle kleuren verkrijgbaar, zodat het altijd bij jouw badkamer interieur past. De kleuren panelen van Badkamer verwarming zijn een warme aanvulling, daarnaast zeer duurzaam en zuinig in verbruik.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

1
Stap1
2
Stap2
3
Stap3
4
Stap4

Bel ons

+32 (0) 51490169

Bezoek ons

Winkels

Webshop

Koop online

RAL infrarood panelen zorgen voor kleur in je badkamer

Kleuren verwarming met handdoekdroger

De RAL panelen zijn ook verkrijgbaar als infrarood handdoekdroger. De verwarming met handdoekbeugels leveren wij van het hoogwaardige merk Welltherm. Het bijzondere aan de dual-zone warmtepanelen met handdoekdroger is de temperatuur verdeling op het paneel.

De bovenste zone is een pure een infrarood verwarming die tot 120°C verwarmt. De onderste ruimte van het paneel heeft een droogfunctie voor de handdoeken. Dit deel van de verwarming wordt 70°C. Afhankelijk van de grootte van het kleuren warmtepaneel is er plaats voor één, twee of drie handdoek beugels.

De handdoekbeugels zijn gemaakt van chroom of roestvast staal. Ze zijn ook achteraf aan het glas infraroodpaneel te bevestigen. De bediening van de RAL wordt verzorgd door een draadloze thermostaat welke je kan bedienen via de smart home app.

Gekleurd infrarood glaspaneel plafond

Een plafond glaspaneel in welke kleur dan ook. RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor coatings en verf. De gekleurde warmtepanelen van Badkamer verwarming zijn in alle kleurcodes beschikbaar.

Het paneel is tevens leverbaar als plafond verwarming met led-verlichting. Een plafond paneel heeft een groot warmtebereik. Doordat de infrarode stralen direct de vloer raken, wordt deze ook heerlijk warm.

Altijd warme voeten met een plafond infrarood verwarming badkamer. Het infrarood paneel badkamer zet tenminste 93% aan de energie om in warmte. Dit is een zeer hoog rendement, waardoor je gelijk kosten bespaart.

RAL infrarood muur paneel

Een RAL infrarood paneel aan de badkamer muur geeft niet alleen kleur in deze ruimte, maar ook heerlijke en duurzame warmte. De infrarood verwarming is slechts 2,2 cm dun en is daardoor ruimte besparend.

Plaats het glazen infrarood verwarming op een vrije badkamer muur, zodat het vrij kan stralen en je geniet van een groot warmtebereik. Kies de kleur die bij je past. Een fel gekleurd paneel of een rustige zachte kleur. Net wat jij mooi vind.

Het paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas en afgewerkt in glans uitvoering zonder frame. Dankzij de IPX4 klasse zijn ze spatwaterdicht en veilig in de badkamer te plaatsen.

RAL panelen zijn warmtepanelen die de lange golf infrarood straling gebruiken. Het is een zeer zuinige en duurzame verwarming en zorgt voor directe warmte in de badkamer. Met de moderne glazen infrarood verwarming  heb je geen last van condens en schimmelvorming in de muren. Droge muren, warme vloer en geen beslagen spiegel meer. Verkrijgbaar in alle RAL kleuren, maar ook als handdoekdroger en spiegel infrarood verwarming.

Je wilt RAL panelen infrarood glaspaneel installeren in de badkamer, omdat je geen dure energiekosten meer wilt hebben, zoals bij de CV installatie het geval is. Zeker bij minder goed geïsoleerde huizen verdwijnt de warme lucht zo naar buiten. Met elektrische infrarood verwarming bespaar je direct op het energieverbruik.

RAL panelen zijn geschikt voor diegene die van warmte en stijlvolle kachels houden. Een kleuren paneel staat prachtig in de badkamer, maar ook in de woonkamer of slaapkamer. Je kiest de kleur die bij jouw interieur past. Felle kleuren of neutraal gekleurd warmtepaneel.

De RAL panelen plaats je op een vrije muur in de badkamer of aan het plafond. Door middel van de bijgeleverde montagebeugel bevestig je het paneel met schroeven aan de wand. Dankzij het bevestigingsmechanisme hangt het paneel slechts 50 mm van de muur of plafond.

Infrarood RAL panelen werken op elektriciteit. Het gekleurde glaspaneel zet de energie om in warme onschadelijke infrarood warmte. De infraroodpanelen warmen niet de lucht op, maar de direct de objecten en mensen in de ruimte. Vergelijkbaar met de zonnestralen.

Ja, infrarood RAL panelen van glas of metaal zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in de badkamer. Houd bij de installatie van de glazen infrarood verwarming wel altijd de veilige montage afstand in acht van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

De glazen RAL panelen van het Duitse merk Welltherm zijn VDE gecertificeerd. Ze dragen het keurmerk “Made in Germany” en diverse CE-labels. Dit staat voor veilig gebruik, hoog rendement en hoge kwaliteit infraroodpanelen.

Ja, je kan RAL panelen zowel horizontaal als verticaal monteren. Met de meegeleverde beugels is de installatie snel en eenvoudig. Gebruik de meegeleverde boormal om de gaten in de muur te boren.