badkamer verwarming be logo

RAL panelen

RAL panelen glazen infrarood verwarming

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen.

De RAL panelen zijn gemaakt van 5 mm gehard veiligheidsglas. Deze zijn robuust, sterk, kras- en zuurbestendig. Het paneel blijft daardoor zijn prachtige kleur houden. Het infrarood paneel maakt je eenvoudig schoon met een vochtige doek.

De gekleurde panelen staan prachtig in jouw badkamer. In alle kleuren verkrijgbaar, zodat het altijd bij jouw badkamer interieur past. De kleuren panelen van Badkamer verwarming zijn een warme aanvulling, daarnaast zeer duurzaam en zuinig in verbruik.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Bel ons

+32 (0) 51490169

Bezoek ons

Winkels

Webshop

Koop online

RAL infrarood panelen zorgen voor kleur in je badkamer

Kleuren verwarming met handdoekdroger

De RAL panelen zijn ook verkrijgbaar als infrarood handdoekdroger. De verwarming met handdoekbeugels leveren wij van het hoogwaardige merk Welltherm. Het bijzondere aan de dual-zone warmtepanelen met handdoekdroger is de temperatuur verdeling op het paneel.

De bovenste zone is een pure een infrarood verwarming die tot 120°C verwarmt. De onderste ruimte van het paneel heeft een droogfunctie voor de handdoeken. Dit deel van de verwarming wordt 70°C. Afhankelijk van de grootte van het kleuren warmtepaneel is er plaats voor één, twee of drie handdoek beugels.

De handdoekbeugels zijn gemaakt van chroom of roestvast staal. Ze zijn ook achteraf aan het glas infraroodpaneel te bevestigen. De bediening van de RAL wordt verzorgd door een draadloze thermostaat welke je kan bedienen via de smart home app.

Gekleurd infrarood glaspaneel plafond

Een plafond glaspaneel in welke kleur dan ook. RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor coatings en verf. De gekleurde warmtepanelen van Badkamer verwarming zijn in alle kleurcodes beschikbaar.

Het paneel is tevens leverbaar als plafond verwarming met led-verlichting. Een plafond paneel heeft een groot warmtebereik. Doordat de infrarode stralen direct de vloer raken, wordt deze ook heerlijk warm.

Altijd warme voeten met een plafond infrarood verwarming badkamer. Het infrarood paneel badkamer zet tenminste 93% aan de energie om in warmte. Dit is een zeer hoog rendement, waardoor je gelijk kosten bespaart.

RAL infrarood muur paneel

Een RAL infrarood paneel aan de badkamer muur geeft niet alleen kleur in deze ruimte, maar ook heerlijke en duurzame warmte. De infrarood verwarming is slechts 2,2 cm dun en is daardoor ruimte besparend.

Plaats het glazen infrarood verwarming op een vrije badkamer muur, zodat het vrij kan stralen en je geniet van een groot warmtebereik. Kies de kleur die bij je past. Een fel gekleurd paneel of een rustige zachte kleur. Net wat jij mooi vind.

Het paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas en afgewerkt in glans uitvoering zonder frame. Dankzij de IPX4 klasse zijn ze spatwaterdicht en veilig in de badkamer te plaatsen.