badkamer verwarming be logo

Wit

Infrarood panelen wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.

De glazen infrarood verwarming uit onze badkamer serie van het merk Welltherm is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder wit. Wit is een neutrale kleur die bij ieder interieur past. In de badkamer, maar ook in de woonkamer of slaapkamer.

De witte glas infraroodpanelen van Badkamer Verwarming hebben de RAL kleur 9003. De warmtepanelen zijn spatwaterdicht, dankzij de IPX4 klasse en dus veilig te installeren in de badkamer, zowel horizontaal als verticaal. Ook verkrijgbaar als handdoekdroger.

Een wit satijn infrarood paneel aan de wand van de badkamer is genieten. Iedere dag als jij de badkamer betreedt voel je de aangename en intense infrarood warmte. Het warmtepaneel is slechts 2,2 cm dun en is daardoor ruimte besparend. Door het ophang mechanisme is de wandafstand maar 50 mm.

Plaats het infrarood glaspaneel op een vrije badkamer muur. Obstructie vermindert namelijk de warmte verspreiding. De witsatijnen kleur in een badkamer geeft rust. Op donkere achtergrond geeft het juist contrast en komt het IR paneel prachtig uit. Infrarood verwarming behoeft geen onderhoud en de installatie is eenvoudig.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Bel ons

+32 (0) 51490169

Bezoek ons

Winkels

Webshop

Koop online

Witte infrarood panelen aan de wand of op het plafond geeft je heerlijke warmte

Wit satijn glazen infrarood verwarming

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016.

Een wit satijn glazen infrarood verwarming staat prachtig in de badkamer. Geschikt voor plaatsing in een kleine, grote of gasten badkamer. Zowel horizontaal als verticaal te monteren. Een wit satijn paneel gemaakt van gehard glas staat als een juweel aan de muur of het plafond.

De satijnen afwerking straalt pure luxe en elegantie uit. Badkamer verwarming levert het wit satijnen infrarood paneel ook als handdoekdroger of met led verlichting. Duurzame warmte gecombineerd met zuinige sfeer led lampjes.

Duurzame badkamer glasverwarming

Infrarood verwarming is naast de warmtepomp de meest comfortabele en economische vorm om groene elektriciteit om te zetten naar aangename warmte. De Badkamer verwarming warmtepanelen zijn eenvoudig te installeren aan de muur of het plafond.

Door middel van een stekker, 230 V, sluit je het aan op het lichtnet. Dit bespaart dure extra installaties, zoals benodigd voor radiatoren. En maakt dus waardevolle ruimte vrij in de kelder of de technische ruimte.

Onze glazen infrarood panelen in een witte of andere kleur combineren een stijlvol ontwerp met maximale efficiëntie. Alle verwarming varianten zijn frameloos, waardoor ze strak in jouw badkamer hangen.

Geen lelijke radiatoren waar jij je aan ergert, maar elegante slanke infrarood panelen van slechts 2,2 cm dun. Combineer het glazen infrarood paneel met groene energie, zodat je ook CO2 neutraal bent. Duurzame warmte in de badkamer met lage verbruikskosten.

Hoogwaardige infrarood verwarming techniek

De combinatie van het hoogwaardige en permanent hittebestendige ESG veiligheidsglas, de oppervlakte structuur en de ESHC-technologie, wordt een maximale waarde bereikt van de stralingsfactor en -fractie. Dit vermindert het energieverbruik en de bedrijfskosten.

Infrarood verwarming kan niet worden vergeleken met een andere warmtebron of warmtedistributie. Conventionele verwarming genereren lucht warmte. Ze verwarmen de omringende lucht. Deze stijgt op en verspreidt zich ongelijk in de badkamer.

Voor vloerverwarming is het effect vergelijkbaar maar met een temperatuur stratificatie van onder naar boven. Infrarood panelen zenden daarentegen hun stralingswarmte absoluut gelijkmatig uit.

Niet de lucht wordt verwarmd, maar de objecten en mensen in het stralingsgebied, zoals muren, vloer en meubels. Ze houden de warmte lang vast. Daarnaast weerkaatsen de ir stralen op alles. Je voelt van alle kanten de heerlijke warmte. Duurzaam en zuinig in verbruik.

Infraroodpaneel Wit met intelligente thermostaat

De glazen infrarood panelen wit bedien je eenvoudig met de intelligente draadloze thermostaat. Deze leert de warmte- en tijdvereisten van de ruimte die moet worden geregeld en past zich vervolgens automatisch aan de situatie aan dankzij voorspellende algoritmen.

Het resultaat spreekt voor zich, aanzienlijk minder energieverbruik en tegelijkertijd verbeterd comfort met een halve afwijking rond de ingestelde doeltemperatuur. Met een thermostaatsregeling kan je ook programma’s van te voren instellen.

Zet de infrarood panelen 10 minuten van te voren aan voordat je opstaat, zodat je een direct een warme badkamer betreedt. Het wit glazen infrarood paneel heeft een opwarmtijd van 8 minuten. Zodra je de badkamer verlaat, zet je het paneel uit. Dit bespaart energie.

De glazen infrarood panelen kan je zowel aan de muur of aan het plafond monteren. Het witte infrarood glas paneel is ook verkrijgbaar als plafondverwarming met LED verlichting. Een mooie combinatie is een wittig IR paneel met een spiegel infrarood verwarming.

Wit satijnen handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger is ook verkrijgbaar in een wit satijnen kleur van het gerenommeerde Duitse merk Welltherm. Het bijzondere aan de dual-zone infrarood verwarming met handdoekdroger is de tweedeling van het paneel.

De bovenste zone is zuiver een infrarood verwarming die tot 120°C verwarmt. De onderste zone heeft een droogfunctie voor de handdoeken en verwarmt tot 70°C. Afhankelijk van de grootte van het IR paneel is er plaats voor 1, 2 of 3 handdoek beugels.

De beugels zijn gemaakt van chroom of roestvast staal. Ze zijn ook achteraf aan het glas infraroodpaneel te bevestigen. Vraag Badkamer verwarming naar de mogelijkheden van infrarood verwarming in jouw badkamer.

Kenmerken wit glazen infrarood verwarming

– Smalle constructie, 22 mm dik

– Kleine wandafstand, ca. 50 mm

– Frameloos

– Verticale en horizontale wandmontage mogelijk

– Plafondmontage mogelijk

– Hoogwaardig veiligheidsglas met enkele ruit met heat Soak test (ESG-H)

– Glasranden met C-snede

– Afgeronde hoeken (straal 5 mm)

– Behuizing vuurvast gegalvaniseerd en zwart geëmailleerd

– Twee geïntegreerde thermische veiligheidsschakelaars

– Zeer efficiënte isolatie aan de achterkant

– 1850 mm verbindingskabel met Schuko-stekker

Infrarood verwarming badkamer prijs

De infrarood verwarming badkamer prijs is natuurlijk mede bepalend voor welk model infrarood paneel je gaat. Een glazen infrarood verwarming wit voor aan de muur of een wit warmtepaneel met een hoger vermogen voor aan het plafond. Een handdoekdroger aan de wand tegenover de doucht, zodat je altijd droge en warme handdoeken hebt.

Vind je een beslagen spiegel na het douchen ook zo vervelend? Hoe voorkom je een beslagen spiegel in de badkamer? Kies voor een infrarood spiegel boven de wastafel. Doordat de infrarood spiegel verwarmt is, zal deze niet meer door damp van het douchen beslaan. Alle modellen die Badkamer verwarming in haar assortiment heeft, hebben alleen maar voordelen.

De infrarood verwarming badkamer prijs is afhankelijk van een aantal zaken. Het model, de afmeting, het vermogen en het materiaal. Kies je voor een metalen badkamer verwarming of een glazen infrarood verwarming. Je hebt al een Alkari metalen badkamer verwarming van 500 watt met een afmeting van 40x120x2 cm voor 229 euro. Een Ecaros glazen handdoekdroger in wit satijn kleur met twee handdoekbeugels is verkrijgbaar voor iets meer dan duizend euro.

Kom een keer langs bij een infrarood verwarming winkel van Badkamer verwarming. Ze berekenen ook de infrarood verwarming badkamer prijs voor je. Bovendien laten onze adviseurs je graag de verschillende modellen zien en leggen je de voordelen uit van zonder gas verwarmen.

Gezonde infrarood verwarming badkamer

Een infrarood verwarming badkamer geeft niet enkel en alleen warmte, het levert namelijk gezonde warmte. De infraroodstraling maakt gebruik van de lange golf, welke vergelijkbar is als de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV-straling. Feit is dat een mens niet zonder zonlicht kan.

Hoe langer de golven zijn, hoe lager de stralingsenergie is. De lange golfstralen van de infrarood verwarming badkamer wordt ook wel C-straling genoemd. Deze verwarmen de huid en dringen tot slechts 0,3 millimeter diep in de huid. De korte golf ultra violette straling gaat daarentegen letterlijk onder de huid.

Daarom kan je infrarood c-stralen niet vergelijken met UV- of röntgenstraling. Deze zijn namelijk wél schadelijk de gezondheid van mens en dier. De warmtestraling van de infrarood verwarming badkamer is daarentegen juist gezonde voor ons lichaam. Dit is om de volgende redenen:

  • Door de indringende infraroodwarmte zetten onze bloedvaten uit waardoor de bloedcirculatie verbetert. Dit biedt pijnverlichting bij bijvoorbeeld gespannen spieren.
  • Infrarood verwarming badkamer warmt direct de objecten, zoals muren, badkamermeubel en mensen in de ruimte op. Hierdoor is er geen sprake van verwarming van lucht en bovendien geen luchtcirculatie. Daardoor heb je geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht. De lucht is schoon, astmapatiënten en mensen met allergieën hebben hier bijvoorbeeld veel baat bij.
  • Geen schimmelvorming in de muren. De wandtemperatuur met een infrarood verwarming badkamer wordt hoger dan de luchttemperatuur, waardoor de muren droog blijven. Schimmels hebben geen schijn van kans om zich te nestelen. Schimmels op de muren vormen bovendien een reëel risico voor de gezondheid.
  • De infrarood verwarming badkamer houdt de luchtvochtigheid in balans. Dit heeft een positief effect heeft op onze slijmvliezen en ook het netvlies van de ogen. Geen droge lucht, betekent ook dat je huid niet uitdroogt.

Infrarood verwarming badkamer, een wit plafondverwarming 

Een plafondverwarming badkamer in de kleur wit is ook een onmisbaar item in deze ruimte. Net zoals de handdoekdroger badkamer en infrarood spiegel ook zijn. Een plafondverwarming badkamer vult de ruimte met heerlijke stralingswarmte. Zodra jij de badkamer ’s morgens vroeg inloopt, voel je de warmte op je lichaam.

Een plafondverwarming badkamer heeft een groot warmtebereik. Dit komt omdat de straling van bovenaf komt. Daarbij verwarmt de badkamer verwarming gelijk de vloer. Indien je donkere tegels op de vloer hebt liggen, houden deze de warmte nog langer vast. Niets is zo fijn om een warme vloer te hebben in de badkamer.

Je kan natuurlijk ook een extra vloerverwarming onder de tegels leggen, in vorm van meshmatten. Deze dient als lage temperatuur badkamer verwarming, waardoor je minder stroom nodig hebt. De plafondverwarming badkamer kan je ook lager zetten, en is wellicht niet altijd nodig om op hoge temperatuur te laten branden.

Beide badkamer verwarming ondersteunen elkaar. Net zoals een plafondverwarming badkamer met een handdoekdroger wit of een spiegel met infrarood verwarming.  Hoeveel infrarood panelen je nodig hebt, is mede afhankelijk van hoe groot jouw badkamer is. Hoe de indeling is en of je ramen in de ruimte hebt. Infrarood straling van een spiegel met infrarood verwarming of plafondverwarming badkamer weerkaatst namelijk niet op ramen.

De positie van een infrarood verwarming badkamer is daarom ook van belang. Onze adviseurs kunnen voor jou een berekening maken hoeveel infrarood panelen je voor de badkamer verwarming nodig hebt. En welke modellen het beste in de ruimte staat. Een infrarood verwarming badkamer plafond wit wordt altijd aanbevolen, vanwege de grote warmteverspreiding.

Bovendien neemt deze geen ruimte in beslag. De wit glazen infrarood verwarming plafond is slechts 2,2 cm dik. Ook kan je deze nog aanvullen met led verlichting. Daarbij is er maar één aansluitpunt nodig aan het plafond. Hiermee komen twee energiezuinige elektrische apparaten samen. Duurzame led verlichting en de zuinige badkamer verwarming.