badkamer verwarming be logo

Infrarood spiegel

Infrarood Spiegel badkamer

Een populaire verwarmer in de badkamer is de infrarood spiegel verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Of je nu een kleine en compacte spiegel met infrarood verwarming wilt voor de gastenbadkamer, een groot infrarood paneel badkamer of een combinatie van meerdere infrarood panelen voor het verwarmen van jouw royale familie badkamer.

Met infrarood spiegel vind je altijd een passende oplossing die perfect kan worden geïntegreerd in jouw woonconcept. Prachtig infrarood verwarming badkamer spiegel, maar ook zeker geschikt voor in de woonkamer, hal of kledingkamer.

De beste elektrische spiegel infrarood verwarming vind je bij Badkamer Verwarming. Als je kiest voor een infrarood spiegel bespaar je naast ruimte ook op de energie kosten. Geen lelijke badkamerradiator meer in zicht, maar een mooi elegant slank infrarood paneel voor badkamer. Een badkamer infrarood verwarming met infrarood spiegel maakt je leven plezieriger.

.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Bel ons

+32 (0) 51490169

Bezoek ons

Winkels

Webshop

Koop online

Infrarood paneel badkamer spiegel zorgt voor passende oplossing om je ruimte mooi en lekker te verwarmen

Infrarood spiegel badkamer

In de badkamer kan een spiegel met verwarming van Badkamer verwarming niet ontbreken. Dankzij het slanke ontwerp van 2,2 cm is het spiegel infrarood verwarming gemakkelijk te integreren in de badkamer. Je kan het infrarood badkamer paneel op de plek hangen van de huidige spiegel. Je kan het ook combineren met een infrarood spiegel met led verlichting of infrarood verwarming plafond.

De infrarode spiegelpanelen zijn verkrijgbaar in meerdere maten en vermogens, waardoor er altijd een warmtepaneel in jouw badkamer past. Het spiegeloppervlak is licht verchroomd en met glans afgewerkt. Het badkamer infrarood paneel is gemaakt van verhard ESG-H veiligheidsglas.

Wanneer je hebt gedoucht of in bad bent geweest is vaak de spiegel beslagen door de condens van het warme water. Dit komt omdat de muren, vloer, spiegel kouder zijn dan de lucht. Met een infrarood spiegelverwarming heb je hier geen last meer van, hetzelfde geldt voor een infrarood verwarming badkamer met verlichting, handdoekdroger badkamer en een infrarood verwarming badkamer plafond.

De infraroodstralen van een badkamer verwarming elektrisch infrarood verwarmt namelijk niet de lucht, zoals een traditionele radiator dat doet, maar direct de objecten. De muren, vloer en andere vaste objecten slaan de warmte op door de  badkamer verwarming infrarood. Wil je de vloer verwarmen, dan is een infrarood paneel plafond badkamer of een elektrische vloer verwarming goed. 

Zodra jij in het bereik van een infrarood verwarming badkamer spiegel staat voel je gelijk de warmte op je lichaam. Liever in de douche het lekker warm hebben, dan is een infrarood shower de oplossing. Een sunshower heeft rood en blauw infrarode straling. Of een geode combinatie van infrarood verwarming in de badkamer op meerdere plaatsen, dat is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de ruimte.

Schimmelvrije en gezonde badkamer

Infrarood straling van een spiegel met infrarood verwarming kent vele voordelen, één daarvan is dat het de muren verwarmt. In een vochtige ruimte, zoals de badkamer, gedijen schimmels makkelijk in de muren. Echter in een droge omgeving kunnen schimmels zich moeizaam of zelfs helemaal niet voortzetten.

Bij een luchtvochtigheid van boven de 60% nestelen schimmels zich erg goed. Met een infrarood verwarming badkamer zorg je voor de juiste luchtvochtigheid. Met infrarood verwarming voor badkamer krijg je droge en warme muren, waardoor schimmels verdwijnen. Geldt ook voor elektrische handdoekdroger en infrarood spiegel met verlichting.

Niemand wil vieze zwarte schimmelvlekken op de badkamer muren. Daarnaast is schimmel ook schadelijk voor onze gezondheid, met een infrarood verwarming badkamer spiegel voorkom je dit.

Schimmelsporen versterken allergische reacties en zijn slecht voor de luchtwegen. Houd schimmels buiten de badkamer met infrarood badkamer verwarming en vloerverwarming badkamer.

De infraroodstralen van het spiegel infrarood verwarming zijn daarnaast gezond voor ons lichaam. Door de intense warmte van een elektrische verwarming badkamer infrarood ontspannen onze spieren en het verlicht gewrichtspijnen, zoals reuma. Doordat er geen luchtcirculatie plaatsvindt, geniet je ook van een schoon binnenklimaat. Dit geldt ook voor onze handdoekdroger en infrarood spiegel. Koop nu energiezuinige badkamer verwarming die gezond voor je is.

Een infrarood verwarming badkamer is zuinig in verbruik en is een must have voor ieder huishouden. Denk ook eens aan de oplossing zoals een handdoekdroger elektrisch, handdoekdroger radiator, infrarood badkamer verwarming warmtepaneel en een plafondverwarming. Koop een infrarood verwarming badkamer met thermostaat, want je wilt het gemakkelijk regelen.

Zuinige spiegel infrarood verwarming

De spiegel infraroodverwarming is zeer zuinig in verbruik. Onze ir warmte panelen bevatten over de ESHC technologie, waarbij de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over het paneel oppervlak. Daardoor behaal je een hoog rendement en bespaar je op het energie verbruik. 

De bediening van de badkamer radiator wordt verzorgd door ons betrouwbare radiografische besturingssysteem met vrij positioneerbare thermostaat en optionele smartphone-bediening via de smart home app. Inclusief diverse programma’s.

Door programmatie op maat, verwarm je de badkamer alleen op aanvraag wanneer deze wordt gebruikt. Dit bespaart waardevolle energie en zorgt voor een perfecte feel-good warmte in de badkamer. Je kan zelf een spiegel als plafond verwarming gebruiken. De spiegel verwarming kan je ook met een infrarood sunshower en of vloerverwarming combineren

Daarnaast bespaar je met infrarood spiegel met verlichting en badkamer infrarood spiegel op onderhoud kosten. Deze zijn er namelijk niet. Een infrarood spiegel 2000 watt of welke wattage dan ook, het heeft geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Dit geldt ook voor onze infrarood verwarming badkamer handdoek, elektrische plafondverwarming badkamer en infrarood paneel met led verlichting badkamer. Het enige wat je hoeft te doen is het ecaros infrarood spiegel of welltherm infrarood verwarming spiegel af en toe schoon te maken met een vochtige doek. Badkamer elektrisch verwarmen start bij Badkamer-verwarming.

Design infrarood spiegelverwarming

De design spiegelpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. Ook is het mogelijk om een spiegel infrarood verwarming te voorzien van een frame of zelfs van led verlichting. Zuinig warmte met zuinige verlichting. Denk ook eens aan een handdoekdroger in de badkamer.

De infraroodverwarming in design uitvoering staan prachtig in ruimtes zoals de badkamer of woonkamer. De temperatuur in de kamer wordt gelijkmatig verwarmd. Infraroodstraling is vergelijkbaar met de warmte van de zon.

Het benodigd vermogen voor een infrarood spiegel badkamer is afhankelijk van de grootte en indeling van de kamer. Voor badkamers adviseren wij altijd een hoger vermogen paneel te kiezen, omdat deze in korte tijd veel warmte moet genereren. 400 tot 600 watt voor 8 m2 is voldoende. Een goede oplossing voor het mooi maken van je badkamer is een spiegel met infrarood verwarming en verlichting, net als een badkamer infrarood plafond verwarming met led verlichting, want je krijgt 2 functies in 1.

De spiegelverwarming is gemaakt van gehard glas en dankzij de IP54 klasse spatwaterdicht. Je kan de infrarood spiegelverwarming daardoor veilig monteren aan de wand van de badkamer en ook te combineren met een infrarood paneel badkamer handdoek of een led-verwarming badkamer.

Wil je meer weten over onze spiegel infrarood verwarmingen of andere producten? Wil je infrarood verwarming badkamer prijs weten? Neem contact met ons op.

Kenmerken verwarmde spiegel badkamer

De kenmerken van de verwarmde spiegel badkamer van Badkamer-verwarming zijn als volgt.

 • Ruimtebesparend, slechts 2,2 cm slank
 • Frameloos model
 • Kleine wandafstand van 50 mm
 • Verticale en horizontale wandmontage mogelijk
 • Hoogwaardig ESH-H veiligheidsglas (met Heat Soak test)
 • Glasranden met C-snede
 • Afgeronde hoeken
 • Vuurvaste gegalvaniseerde behuizing
 • Twee geïntegreerde thermische veiligheidsschakelaars
 • Zeer efficiënte isolatie aan de achterkant
 • 1850 mm verbindingskabel met Schuko-stekker

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden of de infrarood verwarming ervaring? Neem dan contact met ons op of kom langs in een infrarood verwarming winkel van Badkamer-verwarming. Bij de infrarood verwarming winkel kan je de verschillende badkamer toestellen zien, voelen en ervaren. Bij ons koop je zuinige en duurzame verwarmingen voor de badkamer. Bovendien heb je geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. 

Spiegel badkamer met verlichting

Een spiegel badkamer met verlichting brengt twee energiezuinige werelden bij elkaar. Namelijk de infraroodverwarming in de vorm van een zuinige infrarood spiegel en de duurzame led-verlichting. Een spiegel met infrarood verwarming en verlichting staat niet alleen wonderschoon in de badkamer. Maar zorgt ook voor een comfortabele en sfeervolle ruimte.

De installatie van een spiegel badkamer met verlichting is niet heel ingewikkeld, aangezien je slechts één aansluitpunt nodig hebt in de muur. Via deze aansluiting kan je de infrarood spiegel en de led-verlichting aansluiten. Middels de draadloze combinatie kit bedien je zowel de verlichting als de thermostaat van het infraroodpaneel afzonderlijk van elkaar.

De spiegel badkamer met verlichting bevat in totaal slechts 48 watt aan led-verlichting. Dat is pas duurzaam de badkamer verwarmen en verlichten. Een infraroodpaneel verbruikt ook weinig energie. Ten opzichte van een centrale gasverwarming bespaar je tussen de 30 en 50% op de verwarmingskosten.

Een spiegel infrarood verwarming zet maar liefst 93% van de energie om in stralingswarmte. Dit is een zeer hoog rendement. Bovendien is een infraroodpaneel van glas binnen 8 tot 15 minuten warm. Er is dus geen lange opwarmtijd benodigd. Ook zijn er geen onderhoudskosten met elektrische verwarming met infraroodstraling, aangezien er geen draaiende onderdelen zijn die kapot kunnen gaan. 

Infrarood verwarming badkamer spiegel van glas

Infrarood verwarming badkamer spiegel is een onmisbaar item in deze ruimte. De badkamer verwarming zorgt namelijk voor een warme en gezonde temperatuur in deze ruimte. Bovendien is jouw badkamerspiegel altijd droog, ook als je hebt gedoucht of een heerlijk ontspannen bad hebt genomen. Een spiegelverwarming beslaat namelijk niet.

Het oppervlak van infrarood verwarming badkamer spiegel is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Door combinatie van permanent hittebestendig ESG-veiligheidsglas en de ESHC-technologie zorgt voor een maximale stralingsfactor. Dit heeft als voordeel dat je minder energie verbruikt en geniet van een groot warmtebereik. 

De infrarood verwarming badkamer spiegel wordt standaard geleverd zonder frame. Maar het is ook mogelijk om deze in te lijsten met een frame. Voor de kleur van het frame kan je uit alle RAL kleuren kiezen. Wil je liever ledverlichting om het spiegelpaneel heen of boven de spiegel hangen? Ook dat is mogelijk met de infraroodpanelen van Badkamer-verwarming.

Via een handig kliksysteem kan je de led-frames aan de achterkant het verwarmingspaneel klikken. De led lichten kan je middels de afstandsbediening aan-, uitzetten als ook dimmen. De ledframes zijn verkrijgbaar in verschillende lichtsterktes, van warm licht tot wit licht.

De glazen spiegelverwarming is uiteraard zeer veilig in gebruik en voorzien van de nodige geldige veiligheid voorschriften. Bovendien hebben ze een VDE-goedkeuring en TÜV-Sud keuring. Wil je meer weten over de infrarood verwarming badkamer spiegel of andere infraroodpanelen, zoals de handdoekdroger? Neem gerust contact met ons op.

Spiegelverwarming en handdoekdroger

Een veel voorkomende combinatie in de badkamer is een spiegelverwarming en handdoekdroger. Een handdoekdroger is een infraroodpaneel welke twee of drie handdoekbeugels heeft waar je de handdoeken aan kan ophangen. Dit infraroodpaneel werkt net zoals de spiegelverwarming met stralingswarmte.

De handdoekdroger is alleen anders ingedeeld. Het infraroodpaneel van glas bestaat namelijk uit twee gedeeltes. Het ene gedeelte is de handdoekdroger waarbij de temperatuur maximaal 70 graden Celsius wordt. Aan de beugels kan je de handdoeken ophangen, zodat ze altijd droog en heerlijk warm zijn.

Het andere gedeelte van de handdoekdroger is de pure infraroodverwarming, waarbij de temperatuur oploopt tot 115 of 120 graden Celsius, afhankelijk van welk merk je kiest. Ecaros, Alkari of Welltherm handdoekdroger. Dit gedeelte van de infrarood kachel zorgt voor een warme, droge en gezonde ruimte.

Je kan de handdoekdroger op twee manieren ophangen, het handdoekgedeelte aan de bovenkant of onderkant. Combineer de aangename handdoekdroger met een spiegelverwarming welke je boven de wastafel hangt. De spiegelverwarming zorgt voor een warme ruimte bij de wastafel.

Zowel de spiegelverwarming als de handdoekdroger zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht en dus veilig te monteren in vochtige ruimtes. Houd bij de installatie altijd de veiligheidsafstand van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting aan. De spiegelverwarming kan je zowel horizontaal als verticaal aan de muur monteren.