EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Infrarood verwarming met handdoekdroger

badkamer spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 23 wit satijn

Badkamer infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoekbeugels in chroom of roestvast staal.

De infraroodverwarming met handdoekdroger is een veel gezien item in de badkamer. Het is een moderne verwarming die niet alleen warmte in de badkamerruimte brengt, maar ook jouw handdoeken droogt. 

De badkamer handdoekdroger serie welke Badkamer verwarming aanbiedt is van het gerenommeerde Duitse merk Welltherm. Wat staat voor hoge kwaliteit en rendement. Waarvan de badkamer serie van ongekend hoog niveau is.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

spiegel infrarood paneel infrarood handdoekdroger 18

De beste infrarood verwarming met handdoekdroger

De beste infrarood verwarming met handdoekdroger voor de badkamer werkt middels infrarood straling. Het warmtepaneel zendt lange infrarood golven de ruimte in, waardoor de badkamer heerlijk warm is. Aan de elegante beugels hang je handdoeken op, die vervolgens snel drogen.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 20 RAL panelen

Zuinige infrarood verwarming met handdoekdroger

De zuinige elektrische infrarood verwarming met handdoekdroger zet maar liefst 93% van de energie om in warmte. Dit is zeer hoog rendement. De hoge kwaliteit panelen van Badkamer verwarming werkt uiterst zuinig waardoor je direct bespaart op de energiekosten.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 10

Duurzame infrarood verwarming met handdoekdroger

Gebruik bij een infrarood verwarming altijd groene stroom, zodat je CO2 neutraal bent. Of nog beter haal de energie uit zonnepanelen. De infrarood verwarming met handdoekdroger zorgt tevens voor een schoon binnenklimaat. Warme muren, dus geen schimmelvorming.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 9

Comfort infrarood verwarming met handdoekdroger

Geniet in de badkamer van het comfort van een energie zuinige handdoekdroger in het onderste deel van het paneel. Met daarbij een krachtige verwarming van 120 graden Celsius in het bovenste deel. Altijd een heerlijke warme badkamer en badhanddoeken.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen

Welltherm handdoekdroger verwarming

Met de unieke Welltherm Dual-zone handdoekdroger en infraroodverwarming in één toestel komt de vraag om zowel de badkamer te verwarmen alsook de badhanddoeken te drogen tegemoet.

De bovenste zone is zuiver een infraroodverwarming die tot 120°C verwarmt en de onderste zone heeft een droogfunctie voor handdoeken, welke tot 70°C verwarmt. Deze intelligente oplossing zorgt voor een warme badkamer en droge handdoeken.

Bovendien verwarmt op hetzelfde moment de badkamerruimte op tot een aangename temperatuur. Vanwege de hoge technologie die in het infrarood paneel is verwerkt gebeurt dit met een optimaal zuinig energie verbruik. Daarnaast heb je geen onderhoudskosten.

De ir panelen met handdoekbeugels zijn 100% Made in Germany, getest en gecertificeerd. Evenals de spiegel infrarood verwarming. Dankzij de IPX4-klasse zijn ze veilig te gebruiken in natte zones. Met de handdoekdroger geniet je van een warme badkamer en handdoeken!

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 20 RAL panelen

Design radiator met handdoek beugel

De infrarood badkamer radiator uit de BKW Plus serie biedt een ongekend aanbod van varianten. Naast een groot aanbod van kleuren, maten en vermogens kunnen de infrarood panelen worden uitgerust met een handdoek beugel.

De handdoek dragers hebben een elegante uitstraling en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. De handdoek beugels kunnen op verschillende ir glaspanelen geplaatst worden. Een eenvoudig matte oppervlak paneel of een elegant glanzend glaspaneel.

Een extravagant bedrukt met een eigen fotomotief of een gewenste kleur uit het RAL-kleurenpalet. Het scala aan mogelijkheden is enorm. Iedereen vindt hier gegarandeerd de juiste badkamer warmte oplossing. Ook mogelijk in metalen oppervlak uitvoering.

De beugels van Welltherm handdoekdrogers zijn gemaakt van chroom of van geborsteld roestvast staal. Standaard zit achterop het dual-zone paneel vier bevestigingsgaten voor de handdoekbeugels. Je kan daardoor ook achteraf losse beugels kopen en monteren.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger wit satijn

Veilige badkamer infrarood paneel

Infrarood paneel badkamer is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat het glas sterk is en dat bij een mogelijke breuk stompe glassplinters ontstaan. Ook hebben de panelen geen scherpe hoeken of randen.

Uiteraard voldoen alle badkamer radiatoren van Badkamer verwarming aan de eisen van Zone 2. Dit wordt aangegeven met de IPX4-klasse, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn. Ze mogen daardoor direct naast een douche of bad worden geplaatst.

Badkamer verwarming panelen van Welltherm zien er niet alleen goed uit, het is ook de hoogwaardige techniek die jou doen overtuigen. Het dual-zone paneel welke opgedeeld is in twee zone temperaturen en met de ESHC techniek zorgt voor een hoog rendement.

Alle warmtepanelen van Badkamer verwarming zijn veilig en van hoge kwaliteit. Ze bevatten het hoogwaardige Duitse TÜV keurmerk. Natuurlijk zijn onze glazen infraroodstralers voorzien van alle geldige veiligheidsvoorschriften en hebben een VDE-goedkeuring.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 7

Kenmerken infrarood verwarming met handdoekdroger

– Eenvoudige bediening via een thermostaat, welke beide zones van het verwarmingssysteem centraal bedient.

– Aangepaste warmte afgifte voor energie geoptimaliseerde handdoekdroging in het onderste deel van de verwarming.

– Efficiënte regeling van de kamer temperatuur via een krachtig verwarmingselement in het bovenste deel van het badkamer paneel.

– Grote verscheidenheid aan prestaties, afmetingen, kleur en oppervlak.

– 6 verschillende handdoek hangers. Bevestiging aan linker en rechterzijde mogelijk.

– Hoog rendement, laag energieverbruik en duurzame badkamerverwarming.

Vraag en Antwoord

Wat is een infrarood verwarming met handdoekdroger?

Een infrarood verwarming met handdoekdroger is een 2-in-1 toestel. Het is een verwarmingspaneel waarvan het bovenste deel een krachtige verwarming is voor de badkamer. Het onderste deel van het paneel heeft de functie als handdoekdroger.

Waarom is een infrarood verwarming met handdoekdroger handig?

Een infrarood verwarming met handdoekdroger is handig, omdat je met dit verwarmingselement ruimte bespaart in de badkamer. Daarnaast geniet je van aangename warmte in de badkamer met laag energieverbruik. Je hebt gelijk een plek om je handdoeken op te hangen en te drogen.

Voor wie is een infrarood verwarming met handdoekdroger geschikt?

De infrarood verwarming met handdoekdroger is voor degene die direct geld willen besparen op de verwarmingskosten. Zodra je het paneel aanzet geniet je van de intense warmte. Bovendien staat het design paneel prachtig in de badkamer en ruimtebesparend, slechts 2 cm dik.

Waar kan je het beste de infrarood verwarming met handdoekdroger plaatsen?

De beste plaats voor een infrarood verwarming met handdoekdroger is tegenover de douche of bad. Zodra je klaar bent met baden of douchen kan jij jezelf direct in een droge en warme handdoek wikkelen. Vanwege de IPX4-klasse zijn de ir panelen spatwaterdicht.

Hoe werkt infrarood verwarming met handdoekdroger?

Infrarood verwarming met handdoekdroger werkt middels elektriciteit. Het zet de energie om in warme onschadelijke infrarood stralen. De ir verwarming warmt niet de lucht op, maar de direct de objecten en mensen. De handdoeken aan de beugels zijn in korte tijd droog en warm.

Is infrarood verwarming met handdoekdroger veilig in de badkamer?

Ja, de infrarood verwarming met handdoekdroger is veilig te gebruik in de badkamer. Dankzij de IPX4 zijn de infraroodpanelen spatwaterdicht en dus veilig te plaatsen naast de douche of het bad.

Van welk materiaal is infrarood verwarming met handdoekdroger gemaakt?

Het oppervlakte van de infrarood verwarming met handdoekdroger is gemaakt van het materiaal metaal of verhard ESG veiligheidsglas. Keuze uit verschillende uitvoeringen, formaten en wattages. De handdoekbeugels zijn gemaakt chroom of roestvast staal.

Kan ik de beugels van een infrarood verwarming met handdoekdroger achteraf monteren?

Ja, je kan de beugels van een infrarood verwarming met handdoekdroger ook achteraf op het paneel monteren. Aan de achterkant van de Welltherm panelen zitten standaard vier gaten waar je de beugels op een later moment eenvoudig aan vast kan maken.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.