badkamer verwarming be logo

Is een verwarming elektrisch veilig of niet?

Hoe veilig is een verwarming elektrisch

Een verwarming elektrisch is in de laatste jaren zeer populair. En zeker gezien de verhoogde gasprijzen, stappen steeds meer mensen over op zonder gas huis verwarmen. Elektrisch verwarmen is veilig; er is geen kans op CO2 vergiftiging, de warmte-elementen zijn 100% veilig omdat er geen gas of mazout aan te pas komt. Daarnaast heeft een verwarming elektrisch geen scherpe randen of punten en de buitenkant is aanraakveilig.

Is infrarood verwarming veilig?

elektrische wandverwarming elektrische bijverwarming woonkamer verwarming elektrisch veilig

Infrarood verwarming is veilig in gebruik. Zelfs in de kinderkamer en badkamer waar vocht is, is een infrarood verwarmingspaneel veilig te gebruiken. Dankzij de IP44 klasse is een infrarood verwarming spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in natte ruimtes.

Bij verwarming elektrisch is verbrandingsgevaar een punt van aandacht. De infrarood verwarming van Warmteshop draagt het Duitse TÜV-keurmerk. De wand infrarood verwarming heeft een maximale oppervlakte temperatuur van 115 graden Celsius. Zodat brandwonden en blaren uitgesloten zijn. Boevendien hebben de IR verwarmingspanelen geen scherpe randen of hoeken, waar je tegen kan stoten.

Geen brandgevaar met warmtepanelen

De verwarmingspanelen van Warmteshop zijn allen A-kwaliteit en zijn bovendien voorzien van meerdere veiligheidsschakelaars. Deze hitteschakelaars zijn er voor de veiligheid. Mocht het verwarmingspaneel te warm worden, dan schakelt deze zichzelf uit. Verder voldoen alle infrarood warmtepanelen van Warmteshop aan zeer strenge veiligheidseisen. Je kan dus zeker stellen dat onze infrarood verwarming veilig is voor kinderen, volwassenen en dieren.

Meer weten over verwarming elektrisch veilig

infrarood paneel slaapkamer warmteshop

Lees het complete artikel Is verwarming elektrische veilig. Wil je meer informatie over verwarming elektrisch veilig? Je kan voor verwarming elektrisch contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over verwarming elektrisch wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles vinden over Wat is de beste elektrische kachel. Lees meer over veilige infrarood panelen.