badkamer verwarming be logo

Magazine

is infrarood verwarming zuinig

Is infrarood verwarming zuinig in verbruik

Is infrarood verwarming zuinig? Ja, infrarood paneel heeft een hogere warmteprestatie dan bijvoorbeeld een centrale verwarming. Maar liefst 93% van de energie zet infrarood paneel om in heerlijke warmte. Geen onderhoud en eenvoudige installatie.

Lees verder »
is infrarood verwarming gezond

Waarom is infrarood verwarming gezond?

Is infrarood verwarming gezond? Infrarood paneel is een gezond verwarmingssysteem. De infraroodstraling heeft een positief effect op de gezondheid en is niet gevaarlijk. Goede luchtvochtigheid, geen stofdeeltjes in de lucht, schone lucht en goed voor de spieren, dat zijn enkele infrarood gezondheid voordelen.

Lees verder »
infrarood verwarming hoeveel watt

Infrarood verwarming hoeveel watt energie is er nodig

Infrarood verwarming hoeveel watt heb je nodig? Laat het juiste wattage berekenen door onze infrarood experts. Als je een nauwkeurig resultaat van je infrarood paneel berekening wilt krijgen, is het gebruik van kubieke meters de aangewezen weg. Voor een kleine ruimte, volstaat watt berekenen per m2.

Lees verder »
wat is infrarood verwarming

Wat is infrarood verwarming

Wat is infrarood verwarming? Infrarood paneel werkt middels stralingswarmte, waarbij de muren, vloer en meubels als ook mensen direct opgewarmd worden. De infraroodstraling van infrarood panelen zijn te vergelijken met de zonnestralen, maar dan zonder schadelijke UV-straling. Direct warm, gezond en comfortabele warmte in huis!

Lees verder »
hoe werkt infrarood verwarming is infrarood schadelijk

Is infrarood schadelijk voor ons?

Is infrarood schadelijk voor je ogen of lichaam? Nee, infraroodstraling van infrarood verwarming is niet schadelijk voor mens en dier. Sterker nog, het is zelfs zeer gezond: verbeterde bloedsomloop, pijnverlichting bij stijve spieren, verlicht gewrichtspijn, verlaagt de bloeddruk, ontgift je lichaam en meer.

Lees verder »
waarom infrarood verwarming

Waarom infrarood verwarming de beste keuze is

Waarom infrarood verwarming kopen de beste keuze is bij de overstap naar zonder gas huis verwarmen. Infrarood verwarming is geruisloos, geurloos, onderhoudsvrij en in prachtige slanke warmtepanelen verkrijgbaar. Het is bovendien de milieuvriendelijke optie voor huis verwarmen zonder gas. Bovendien is infrarood straling gezond voor mens en dier.

Lees verder »

Verwarming kopen, wat is de beste?

Waar kan je de beste elektrische verwarming kopen en waar moet je op letten bij een infrarood paneel kopen. Onze adviseurs geven je graag advies over de zuinige, onderhoudsvrije en beste elektrische verwarming. Huis verwarmen zonder gas? Stap over op infrarood panelen.

Lees verder »