badkamer verwarming be logo

Magazine

infrarood verwarming woonkamer hoeveel watt

Stijlvolle infrarood verwarming woonkamer

Stijlvolle infrarood verwarming woonkamer koop je online bij Warmteshop. Infrarood panelen woonkamer zijn onderhoudsvrij en geven energiezuinig warmte. Deze elektrische kachel woonkamer is verkrijgbaar in stijlvolle en moderne uitvoeringen. Meer weten? Lees ons blog over de moderne infrarood verwarming woonkamer.

Lees verder »
hybride verwarming

Hybride verwarming zorgt voor dubbele warmte

Een hybride verwarming van Warmteshop geeft extra warmte. Deze infrarood verwarming combineert stralingswarmte met convectiewarmte. Primair geniet je van de infraroodstraling en secundair van de warme luchtstroom. Innovatie van het hoogste niveau. Lees meer over hybride verwarming in ons nieuwste blog.

Lees verder »
hoe werkt infrarood verwarming hoeveel infrarood panelen nodig warmtepanelen

Aantal warmtepanelen berekenen

Het aantal benodigde warmtepanelen kan per kamer of ruimte exact vooraf berekend worden door Infrarood Verwarming deskundigen. Hoogte en afmeting van de kamer spelen een rol, als ook de indeling en aantal ramen. Kies je voor een infrarood plafondpanelen of een wandpaneel? Alles is mogelijk met infrarood verwarming.

Lees verder »
thermostaat ir panelen

Hoe bedien ik IR panelen?

Hoe bedien ik IR panelen? Een infrarood paneel regel je met een thermostaat via het hoofdstation of via de app op je smartphone. Je kan de temperatuur in iedere kamer apart bedienen, waardoor je bespaart op de verbruikskosten. Meer weten? Lees ons blogartikel.

Lees verder »
infrarood paneel met afbeelding stralingspaneel

Wat is het beste stralingspaneel?

Wat is het beste stralingspaneel? Dat is een infrarood paneel welke zuinig in verbruik, duurzaam, eenvoudig te installeren, storingsvrij en makkelijk te bedienen is. A-merk infrarood verwarming koop je bij Warmteshop zoals Welltherm, Ecaros en Alkari infrarood paneel. Vraag ons om advies.

Lees verder »
hoe werkt een verwarmingspaneel

Hoe werkt een verwarmingspaneel?

Hoe werkt een verwarmingspaneel eigenlijk? Een infrarood paneel werkt met onschadelijk infraroodstraling die de energie omzet in warmte. Gezonde warmte, duurzaam met groene stroom en zuinig in verbruik. Bespaar op de verwarmingskosten met infrarood verwarming.

Lees verder »
wat verbruikt een infrarood paneel

Wat verbruikt een infrarood paneel aan energie?

Wat verbruikt een infrarood paneel? Voor hoeveel watt per m3 verwarming verbruik kan je terecht bij Warmteshop. Factoren als isolatie, plafondhoogte, aantal ramen, ligging, indeling kamer en warmtevraag spelen een rol bij kosten en verbruik infrarood verwarming berekenen. Onze deskundigen houden hier uiteraard rekening mee.

Lees verder »