badkamer verwarming be logo

Magazine

wat kost een infrarood paneel

Wat kost een infrarood paneel ongeveer?

Wat kost een infrarood paneel? De aanschafkosten is afhankelijk van het model, vermogen en afmeting. De installatie kan je zelf doen en je hebt geen onderhoudskosten. Het verbruik is bovendien zeer zuinig. Je bespaart met infrarood verwarming tussen de 20 en 50% op de kosten.

Lees verder »
hoe werkt infrarood paneel

Uitleg over hoe werkt een infrarood paneel

Hoe werkt infrarood paneel? Infrarood paneel is een elektrische verwarming waarbij de energie wordt omgezet in infraroodstraling. De straling warmt direct mensen en objecten op. Er is geen luchtcirculatie, geen onderhoudskosten en eenvoudige installatie. Profiteer van een goedkope verwarming met een gezond binnenklimaat.

Lees verder »
hoe ver straalt een infrarood paneel

Hoe ver straalt een infrarood paneel eigenlijk?

Hoe ver straalt een infrarood paneel? De straling van een infrarood wandpaneel is 3 meter ver. Bij een infraroodpaneel plafond reikt de straling zo’n 5 tot 6 meter. Een terras verwarmer buiten straalt 5 tot 7 meter, allen afhankelijk van het vermogen (wattage) en afmeting.

Lees verder »
hoeveel watt infrarood paneel

Hoeveel Watt infrarood paneel nodig?

Hoeveel Watt infrarood paneel heb je nodig om een ruimte goed en energiezuinig te verwarmen? Het vermogen van een infrarood verwarming is afhankelijk van een aantal factoren, zoals indeling, hoogte plafond, raampartijen en je de warmtebehoefte. Een infrarood adviseur berekent gratis het vermogen van jouw warmtepaneel.

Lees verder »
welke verwarming kiezen

Welke verwarming kiezen voor je woning?

Welke verwarming kiezen bij renovatie, nieuwbouw of bestaand woningen? Goedkoop elektrisch verwarmen met infrarood verwarming is de oplossing voor gasloos verwarmen. Infrarood paneel is zuinig, onderhoudsvrij, eenvoudige installatie en CO2-neutraal.

Lees verder »