EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Plafond verwarming met LED verlichting

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger plafond

Badkamer plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

De plafond verwarming met leds is een infrarood verwarming systeem gecombineerd met een led frame. Dankzij het innovatieve plafond led frame is het nu mogelijk om duurzame warmte te combineren met energiezuinig verlichting.

Voor onder andere de badkamer is dit een ideale uitkomst. Zowel aan het plafond staat een infrarood paneel met verlichting prachtig, maar ook als spiegelpaneel. Nooit meer last van een beslagen spiegel en verlicht met zacht witte led lichtjes. Beide zeer duurzaam in verbruik.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 14 wit satijn

De beste plafond verwarming met LED verlichting

De meest efficiënte en effectieve manier om jouw badkamer te verwarmen en te verlichten is met een infrarood plafond verwarming met LED verlichting. De infrarood warmte is duurzaam en met de leds creëer je een sfeervol licht, welke ook nog eens energiezuinig is.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 9

Zuinige plafond verwarming met LED verlichting

De zuinige elektrische plafond verwarming met leds zet maar liefst 93% van de energie om in warmte. Daarbij komt ook de grote warmte verspreiding van bovenaf, waardoor je een hoog rendement hebt. De hoge kwaliteit badkamer panelen werken zuinig en efficiënt.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger wit satijn

Duurzame plafond verwarming met LED verlichting

Door gebruik te maken van onze infrarood plafond verwarming met leds in combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 uit. Zowel het infrarood paneel als de leds zijn zeer duurzaam en zuinig in verbruik. Je bespaart gelijk op de kosten. De led-lampjes zijn slechts 48 Watt.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 2

Sfeervolle plafond verwarming met LED verlichting

Met een infrarood plafondverwarming met leds geniet je iedere dag van comfortabele warmte met sfeervol licht. Het ontwerp is prachtig om te zien. Zodra de kachel aangaat voel je de intense warmte en de leds maken het geheel af. Het strakke design past in iedere badkamer.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 2

Infrarood plafondstraler met LED verlichting

Qua energie is de plaatsing van een infraroodstraler op het plafond optimaal. Bij renovatie is het ook eenvoudig om bestaande bekabeling te gebruiken. Maar het verlies van bestaande plafondlampen schrikt sommige bouwers af. Badkamer verwarming heeft de oplossing.

De lichtframes van het merk Welltherm geven zonder extra stroomkabel verlichting. En wel te verstaan een aangenaam warm wit, dimbaar licht gecombineerd met de behaaglijke warmte van de infraroodverwarming.

Efficiënte LED-lichtstrips in de armatuur zorgen ervoor dat het licht gelijkmatig naar beneden straalt. Dit is te danken aan de witte, doorschijnende strooilicht cover. Het lichtframe zelf is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Dankzij de modulaire opbouw is het LED-lichtframe geschikt voor alle Welltherm infraroodstralers, zowel voor metalen als voor glasstralers. Het lichtframe past op zowel plafond- als muurpanelen. Het is een aantrekkelijk accessoire, vooral voor spiegel infrarood verwarming aan de wand.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

LED frame voor infrarood paneel

Het led frame van Duo-line is beschikbaar in twee verschillende hoogtes, zodat ze perfect passen op zowel metalen als glazen infrarood verwarming. Daarnaast zijn is het duo ledframe verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat het op ieder warmtepaneel geplaatst kan worden.

De plafondverwarming met ledlichten is de ideale oplossing voor duurzame warmte en energiezuinig verlichting. De stijlvolle infrarood panelen van Badkamer verwarming zijn eenvoudig en snel te plaatsen aan het plafond, maar ook aan de muur.

Je krijgt door de ledlichten een prachtig zacht wit licht kader in de badkamer. De ledframes zijn ook eenvoudig te plaatsen op andere infrarood panelen in de hal of woonkamer. Staat het licht uit en de kachel aan, dan zie je de leds niet zitten.

Als je een lichte plafondverlichting wilt combineren met een verwarmingselement in kleur, maak dan een keuze uit onze uitgebreide RAL panelen serie. Onze glazen infrarood verwarming voor aan het plafond en muur zijn ook onopvallend verkrijgbaar in kristal wit of wit satijn.

spiegel infrarood paneel handdoekdroger thermostaat 2

Aansluiting en bediening LED verlichting

De plafondverwarming met ledframe is eenvoudig te installeren. De frames zijn namelijk voorzien van een magneet bevestiging, waardoor ze heel eenvoudig en snel bevestigd zijn op de infrarood plafondverwarming. Ook geschikt voor onze infrarood wandmodellen.

De ledverlichting wordt heel gemakkelijk aangesloten op het paneel via een ompool beveiligde connectoren. De driver wordt achter het warmtepaneel bevestigd met een magneet. Of als deze aan het plafond bevestigd is kan je het er eenvoudig op leggen.

De bedrading kan makkelijk aangesloten worden op dezelfde bedrading van de afstandsbediening. Maar het wordt aangeraden om een extra bedrading te voorzien, zodat dit apart bediend kan worden.

Het kan worden bediend met ons optioneel verkrijgbare radiobesturingssysteem met een design-wandschakelaar. Dankzij het standaardformaat van 55 x 55 mm past de schakelaar in het frame van de gangbare schakelaar serie van bekende merkfabrikanten.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger plafond 3

Kenmerken plafond verwarming met LED verlichting

– Eenvoudig achteraf inbouwen van infraroodpanelen die al aan de muur of plafond hangen.

– Efficiënte LED-technologie met aangenaam warm wit licht.

– Optioneel met dimbare LED-transformator inclusief radio ontvanger.

– Optioneel met universeel design wandschakelaar.

– 55 x 55 mm formaat. Geschikt voor vele switch series van bekende merkfabrikanten.

– Zowel infrarood verwarming als de ledverlichting is duurzaam in gebruik.

 

Vraag en Antwoord

Wat is plafond verwarming met LED verlichting?

Plafond verwarming met LED verlichting is een infrarood paneel gecombineerd met een led frame. Dankzij het innovatieve plafond duo ledframe is het nu mogelijk om duurzame warmte te combineren met energiezuinig verlichting.

Waarom is plafond verwarming met LED verlichting zuinig?

Plafond verwarming met LED verlichting is zuinig omdat het niet de lucht verwarmd, maar direct de objecten en mensen in het warmtebereik. De objecten houden de warmte vast en weerkaatsen de stralen ook weer terug de ruimte in. Je voelt van alle kanten de warmte. Doordat de objecten de warmte vasthouden, kan je gerust het badkamer raam open zetten voor ventilatie, zonder veel warmteverlies te hebben.

Voor wie is een plafond verwarming met LED verlichting geschikt?

De plafond verwarming met LED verlichting is geschikt voor degene die direct geld willen besparen op de energiekosten. Zodra je het paneel aanzet geniet je van de intense warmtestralen die je huid raken. Korte opwarmtijd van 8 tot 15 minuten.

Waar kan je de plafond verwarming met LED verlichting het beste monteren?

In de badkamer monteer je de plafond verwarming met led verlichting het beste boven het gedeelte bij de wastafel of waar je uit de douche of het bad stapt. Als je ’s morgen hebt gedoucht voel je de heerlijke warmte van boven af. Doordat de stralen van boven komen, wordt ook de vloer verwarmd. Je hebt altijd warme voeten.

Hoe werkt plafond verwarming met LED verlichting?

Infrarood plafond verwarming met LED verlichting werkt op basis van elektriciteit. Het warmtepaneel zet de energie om in warme onschadelijke infrarood straling. De infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar de direct de objecten en mensen in de kamer. Volgens hetzelfde principe als de zon. De zuinige leds werken ook op basis van elektra.

Is plafond verwarming met LED verlichting te dimmen?

Ja, de plafond verwarming met LED verlichting kan je dimmen. Via de optionele dimbare led transformator inclusief ontvanger kan je de verschillende lichtsterktes instellen. De ledlichtjes geven wit licht af welke je op volledige sterkte kan aanzetten of kan dimmen.

Kan je het LED frame van de plafond verwarming met LED verlichting achteraf inbouwen?

Ja, je kan het LED frame van de plafond verwarming met LED verlichting eenvoudig achteraf inbouwen. Geschikt voor de infrarood panelen die al aan de muren of plafonds hangen. De frames zijn verkrijgbaar in verschillende standaard formaten.

Welke infrarood panelen passen op de plafond verwarming met LED verlichting?

De panelen die bij de plafond verwarming met LED verlichting passen zijn gemaakt van glas of metaal. De glazen infrarood verwarming is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas en met glans afgewerkt. De metalen panelen hebben een poedercoat laag. Beide uitvoeringen zijn in diverse kleuren, motieven en met foto bedrukt verkrijgbaar.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.