EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Radiatoren badkamer

spiegel infrarood paneel infrarood handdoekdroger 18

Badkamer radiatoren

De moderne radiatoren badkamer verwarmen deze ruimte op een duurzame en zuinige manier. Met de hoogwaardige infrarood technologie van de badkamer radiatoren bespaar je al snel 30 tot 50% op de verwarmingskosten. Aangename duurzame warmte.

Wanneer je de badkamer wilt verwarmen met een radiator is van belang om aandacht te besteden aan het design en het benodigde vermogen. Deze natte ruimte zal doorgaans snel verwarmd moeten worden en ook hogere temperaturen kunnen bereiken.

Aangezien de badkamer een kleine ruimte is, kan ook het praktisch zijn als de radiator, naast verwarming, ook dienst doet als handdoekendroger. Of als een spiegel middels een spiegel infrarood verwarming.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Handdoekradiator radiator handdoekdroger badkamer

De beste radiatoren badkamer

De radiatoren badkamer maken gebruik van de zuinige en gezonde infrarood straling. Vergelijkbaar met de warmte van de zon, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. Al onze infrarood panelen zijn van hoge kwaliteit en geven daardoor een hoog rendement af.

spiegel infrarood paneel handdoekdroger thermostaat 2

Zuinige radiatoren badkamer

De radiatoren badkamer panelen zijn zuinig in verbruik. Een verwarmingspaneel van 60 x 60 cm met een vermogen van 550 Watt kost 0,55 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh, dan kost het slechts 0,12 euro per uur.

spiegel

Duurzame radiatoren badkamer

Gebruik infrarood radiatoren in de badkamer en bespaar direct op het verbruik. Eveneens op de kosten van onderhoud en service. De installatie is eenvoudig. Onze infrarood panelen zijn zuinig, duurzaam, CO-neutraal, storingsvrij en hebben een lange levensduur van tenminste 30 jaar.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 2

Gezonde warmte met radiatoren badkamer

Design radiatoren in jouw badkamer zijn onmisbaar vanwege de intense warmte. Maar ook doordat ze een gezonde warmte afgeven. Je spieren ontspannen, bloed doorstroming verbetert en het verlicht tevens gewrichtspijnen. In diverse mooie designs verkrijgbaar.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

Veilige badkamer radiatoren

Badkamer radiatoren werkt in principe hetzelfde als andere radiatoren, echter zijn ze afgewerkt met een speciale coating die er voor zorgt dat ze bestand zijn tegen vocht. 

Alle onze badkamer panelen bevatten de IPX4 klasse, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn en dus veilig in een natte zone gebruik kunnen worden.

Een badkamer is immers een vochtige ruimte en een verwarming hoort hier wel tegen te kunnen. Als onder de douche vandaan komt of uit bad stapt wil je het wel aangenaam warm hebben.

De badkamer radiatoren uit het assortiment van Badkamer verwarming zorgen ervoor dat jouw badkamer lekker warm is en de radiatoren blijven er mooi uit zien. Onze badkamer panelen gebruiken de zuinige infrarood straling als warmte

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 14 wit satijn

Werking elektrische infrarood radiatoren badkamer

De werking van elektrische infrarood radiatoren is anders dan een lucht verwarming die middels een CV ketel werkt. Niet de lucht wordt verwarmd, maar de objecten en mensen in de badkamer. Met objecten bedoelen we bijvoorbeeld de vloer, muren en badkamer meubels.

Deze vaste voorwerpen houden de warmte langs vast, waardoor je ook een raam kan openzetten voor ventilatie, zonder veel warmte verlies te hebben. Daarnaast weerkaatsen de onschadelijke lange golf infrarood stralen op alles. Als jij je in het bereik van de ir verwarming bevindt, voel je van alle richtingen de heerlijke warmte.

Deze moderne techniek bespaart je gelijk heel veel kosten uit. Allereerst bespaar je op het verbruik. Infrarood is namelijk zeer zuinig, je bespaart al snel 30 tot 50% op de energiekosten. Daarnaast heb je nul kosten aan onderhoud.

Mocht je last hebben van vieze schimmelvlekken in de badkamer, dan is een infrarood verwarming ideaal. Muren worden warm, waardoor het vocht verdwijnt en ook de schimmelvorming. Je geniet van een warm en schoon binnenklimaat.

De installatie is eenvoudig en snel. En mocht je verhuizen, dan neem je de infrarood radiatoren gewoon mee naar je volgende woning.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 7

Metalen of glazen radiatoren badkamer

Wil je voor jouw badkamer extra warmte? Dan zijn de elektrische radiatoren een aanwinst. Weg met die lelijke kachels die stinken en lawaai maken. Maak plaats voor de slanke infrarood panelen die ruimte besparen, geurloos en geruisloos zijn.  

De badkamer radiator is verkrijgbaar in verhard ESG-H veiligheidsglas of metaal welke is afgewerkt met een poedercoat laag. Het assortiment voor de badkamer is zeer groot. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een spiegel paneel, waardoor je nooit meer last hebt van een beslagen spiegel na het douchen.

Een gekleurd paneel, keuze uit alle RAL panelen kleuren of kies een foto welke je op het warmtepaneel wilt laten bedrukken. De badkamer handdoekdroger is een item wat je niet wilt missen. Het paneel bestaat uit twee temperaturen.

Het bovenste deel is de IR verwarming en het onderste deel droogt de handdoeken. Respectievelijk bereiken ze 120 en 70 graden. De mogelijkheden met infrarood badkamer panelen is zeer groot. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De metalen en glazen infrarood panelen kan je zowel als horizontale als verticale radiatoren aan de wand of het plafond monteren. Bij plafond verwarming geniet je gelijk van een warme vloer. Doordat de stralen van boven komen heb je een gelijkmatige warmteverdeling waarbij ook de vloer heerlijk warm wordt.

Handdoekradiator radiator handdoekdroger badkamer

Informatie over infrarood badkamer radiatoren

Wil je meer informatie over infrarood radiatoren in jouw badkamer? Of heb je wellicht vragen, neem dan contact met Badkamer verwarming op. Je kan ook een bezoek brengen aan één van onze showrooms in de Benelux waar de infrarood panelen zijn uitgestald.

Kom langs en ervaar de comfortabele warmte zelf. Onze experts staan voor je klaar om je alles te vertellen over infrarood verwarming badkamer. Ook is het mogelijk om een warmte berekening te laten maken.

Hier is opgenomen hoeveel warmte radiatoren je nodig hebt per vierkante meter, hoeveel het vermogen per paneel moet zijn en wat voor soort paneel. Informeer ook naar een vloerverwarming of Sunshower. Stap nu over op de moderne en duurzame elektrische infrarood paneel badkamer.

Vraag en Antwoord

Wat zijn radiatoren badkamer?

Radiatoren badkamer zijn slanke infrarood verwarmingspanelen die middels elektriciteit werken. Ze zetten de energie om in warmte. Zuinige warmte, want de panelen werken zeer efficiënt en effectief. Ook verkrijgbaar als handdoekdroger en handdoekradiator met meerdere tubes.

Waarom zijn radiatoren badkamer onmisbaar?

Radiatoren badkamer zijn onmisbaar vanwege de heerlijke warmte en de prachtige designs. Het geeft gezonde infrarood warmte af. Bovendien zijn ze geur- en reukloos. In vele uitvoeringen, maten en wattages verkrijgbaar. Voor ieder wat wils.

Voor wie zijn radiatoren badkamer geschikt?

De infrarood radiatoren badkamer zijn geschikt voor diegene die direct geld wil besparen op de energiekosten. Zodra je het paneel aanzet geniet je van de intense warmtestralen die je huid raken. Je hebt het nooit meer koud. Bovendien heb je geen kosten aan onderhoud. Eenvoudig te monteren en demonteren.

Waar plaats je de radiatoren badkamer?

De radiatoren badkamer plaats je aan een vrije muur of aan het plafond. Bij plafond panelen geniet je van een grotere warmte verspreiding en tegelijkertijd van een warme vloer. Bij wandpanelen kan je kiezen voor een dual-zone paneel met handdoekbeugels. Een warme badkamer en altijd droge en warme handdoeken.

Hoe werken infrarood radiatoren badkamer?

Infrarood radiatoren badkamer werken middels elektriciteit. Ze zetten de energie om in warme onschadelijke infrarood straling. De infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar de direct de objecten en mensen in de ruimte. Vergelijkbaar met de zonnestralen. Het is een andere, maar zuinige en duurzame manier van verwarmen.

Zijn elektrische radiatoren badkamer wel veilig?

Ja, elektrische radiatoren badkamer zijn zeker veilig in deze ruimte. Dit komt omdat onze panelen geschikt zijn voor zone 2 verwarming dankzij de IPX4 klasse. De infrarood warmtepunten en handdoekradiator zijn spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in vochtige ruimtes. Zelfs wellness resorts gebruiken onze panelen.

Zijn de radiatoren badkamer gecertificeerd en gekeurd?

Ja, alle radiatoren badkamer van Badkamer verwarming zijn gecertificeerd en gekeurd. Ze staan garant voor veilig en efficiënt volgens de Duitse keurmerk TÜV en VDE. Met een RoHS-certificaat vrij van schadelijke stoffen, CE-keurmerk voor Europese veiligheidsnormen, het EMV en Geprüfte Sicherheit (GS) keurmerk voor de strenge Duitse wet goedgekeurd. Allen “Made in Germany”.

Naast certificaten en keurmerken zijn de warmte radiatoren ook gefabriceerde volgens de kwaliteitsnormen voor de infrarood verwarming, de DIN-9000 en 9001.

Kunnen infrarood radiatoren badkamer brand veroorzaken?

Nee, infrarood radiatoren badkamer kunnen geen brand veroorzaken, want de warmte radiatoren worden een stuk minder warm dan de ouderwetse elektrische kachels. Een IR paneel heeft een veiligheidsvoorziening dat bij oververhitting het paneel direct uitzet. Er is geen brandgevaar en daardoor veiliger dan ieder ander elektrische verwarming systeem.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.