badkamer verwarming be logo

Voordelen van muur verwarming installeren

Wat zijn de voordelen van muur verwarming?

Het komt steeds vaker voor dat huiseigenaren hun traditionele nachtkachels of centrale verwarmingssystemen op gas upgraden naar moderne elektrische verwarmingssystemen., zoals een muur verwarming. Elektrische radiatoren aan de wand of plafond worden tegenwoordig beschouwd als één van de meest efficiënte manieren om je huis zonder gas te verwarmen. De infrarood muur verwarming is dan ook ontegenzeggelijk een uitstekende keuze voor woningen van elke omvang.

Verwarm je nog je huis met gas? Stap nu over op elektrische verwarmen met een plafond of muur verwarming van Warmteshop. We hebben de voordelen van een elektrische muur verwarming op een rij gezet.

muur verwarming

Groot gamma panelen muur

Ongeacht je verwarmingseisen kan een elektrische oplossing speciaal voor jouw huis worden ontworpen. Wij bieden dan ook een groot gamma aan panelen muur aan. Van een infrarood spiegel met verwarming tot infrarood panelen muur met een foto.

Ons deskundige team werkt nauw met je samen om een nieuw verwarmingssysteem voor je te ontwerpen, waarbij rekening wordt gehouden met alles. Van de grootte van je kamers tot je budget.

Snelle en gemakkelijke elektrische verwarming muurbevestiging

De elektrische verwarming muurbevestiging is eenvoudig en snel. In vergelijking met andere centrale verwarmingssystemen zijn elektrische oplossingen veel eenvoudiger te installeren. Voor de wand verwarming heb je enkel een aansluiting op de elektriciteit nodig. Er komen geen verwarmingsbuizen aan de pas en een ketel hoeft ook niet aangesloten te worden.

Geen onderhoudskosten infrarood panelen

Omdat moderne infrarood panelen geen bewegende delen hebben, hebben ze geen duur lopend onderhoud en dure reparaties nodig. Je hoeft elektrische boilers ook niet jaarlijks te onderhouden en ze zijn vrijwel onderhoudsvrij.

Meer controle over je infrarood verwarming

Door je verwarmingsoplossingen te upgraden met infrarood verwarming, kun je elke kamer in je huis op een comfortabele temperatuur houden. Je kunt je nieuwe warmtepanelen voorprogrammeren met de geïntegreerde digitale bediening, zodat ze aangaan wanneer je ze nodig hebt. Waarbij elk muur verwarming paneel afzonderlijk kan worden geregeld.

Verminder je ecologische voetafdruk: verwarmen zonder gas

slaapkamer verwarming

Nu er tegenwoordig een enorme nadruk wordt gelegd op de bescherming van het milieu, kun je direct je CO2 uitstoot verminderen door een elektrische wand verwarming te installeren.

Het is vermeldenswaard dat elektrische wand verwarming tot wel 93% van de gebruikte elektriciteit omzet in warmte. En dit helpt je aanzienlijk om de het energieverbruik te verminderen en energieverspilling te voorkomen.

Huis verwarmen zonder gas en geld besparen

Wil je ook je huis verwarmen zonder gas en besparen op je gasrekening? Kies dan voor infrarood panelen aan de wand. Een muur verwarming is verkrijgbaar in diverse wattages, afmetingen en uitvoeringen. Je hebt al een kleine wand verwarming van het merk Alkari voor 199 euro.

Lees het complete artikel Wat zijn de voordelen van muur verwarming waar we alle voordelen uitgebreid toelichten.

Vragen over elektrische verwarming

wat verbruikt een infrarood paneel ir verwarmingspanelen wand verwarming

Wil je meer informatie over onze elektrische verwarming gamma? Neem dan contact op met Warmteshop, jouw leverancier voor energiezuinig en zonder gas huis verwarmen. Wij geven je advies hoe je energie kan besparen met een infrarood verwarming, zowel zakelijk als privé. En waar je een krijtbord verwarming kan toepassen als bijverwarming. Denk daarnaast ook eens aan infrarood verwarming op zonnepanelen. Wij komen gratis bij je langs en geven advies. Kan je niet wachten? Koop dan onze infrarood panelen in de online shop.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan zeker eens contact op met onze adviseurs van Warmteshop. We hebben ruim 30 showrooms in de Benelux, waardoor er altijd wel een online winkel bij jou in de buurt is. Meer informatie over infrarood verwarming kan je ook lezen in ons magazine blog, zoals het artikel altijd warm met elektrische bijverwarming woonkamer. Bekijk ook onze top-6 beste elektrische kachel.