badkamer verwarming be logo

Waarom werkt het infrarood verwarmingspaneel niet?

Hoe warm wordt een infrarood paneel infrarood verwarminspaneel

Infrarood verwarmingspaneel werkt niet, wat nu?

Je infrarood verwarmingspaneel is stuk, en je hebt hulp nodig om het te repareren. Het is denkbaar dat één van de infrarood verwarmingspanelen kapot is. Het is een goed idee om dubbel te controleren of de stekker goed in het stopcontact zit. Controleer de aansluiting als het verwarmingspaneel rechtstreeks op het elektriciteitsnet is aangesloten. Er zijn nog vele andere waarschijnlijke redenen waarom het warmtepaneel niet werkt. We nemen deze door.

Oplossing defect infrarood paneel

Als één infrarood paneel defect is, kan het mogelijk liggen aan één van de onderstaande problemen: Er is een stroomstoring in de stekker of het apparaat.
• Stroomstoring in het elektriciteitsnetwerk.
• Kapot stopcontact.
• Een breuk in de bekabeling van het stopcontact naar het infrarood paneel.
• Storing in de aan- en uitknop van het infrarood verwarmingspaneel.

Mocht je na controle en het oplossen van eventuele storingen in de woning nog steeds een niet werkend infrarood paneel hebben, maak dan aanspraak op de garantie. Mits de garantietermijn natuurlijk niet is verlopen.

Meer informatie infraroodpanelen

infrarood verwarming kunst infrarood verwarminspaneel

Infraroodpanelen zijn robuuste warmtepanelen die gebruik maken van infraroodstraling. De infraroodpanelen zijn verkrijgbaar als plafondverwarming of als muur verwarming. Natuurlijk kan het voorkomen dat je een probleem ondervindt wat je zelf niet opgelost krijgt. Neem daarvoor gewoon contact op met onze verwarming installateur van Infrarood Paneel. Lees het complete artikel over Infrarood verwarmingspaneel werkt niet, wat kan ik doen.

Wil je meer informatie over infrarood verwarmingspaneel? Je kan voor problemen met infrarood verwarmingspaneel contact opnemen met onze infrarood verwarmingspaneel deskundigen. Elke vraag over een infrarood verwarmingspaneel wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over een infrarood verwarmingspaneel vinden. Ook voor vragen en advies over thermostaten kan je bij ons terecht.