badkamer verwarming be logo

Wat is infrarood spiegelverwarming?

Nooit meer beslagen spiegel met infrarood spiegelverwarming

Een infrarood spiegelverwarming wil je niet missen in je badkamer. Dankzij deze innovatieve techniek heb je nooit meer een beslagen spiegel na het douchen of baden.

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt wanneer je een hete douche neemt, de warme damp zich hecht aan de muren en dan naar beneden druppelt. Heel vervelend en het verhoogt de kans op schimmelvorming. Door infrarood verwarming voor badkamer te gebruiken heb je dit effect niet.

Wanneer je denkt aan verwarming voor de badkamer, denk je vaak aan de geringe plaats. Een verwarmingspaneel kan, vooral in de badkamer, kostbare ruimte in beslag nemen. Daarvoor heeft de Warmteshop de ideale oplossing, hang jouw verwarming aan het plafond of plaats een infrarood spiegelverwarming op de plek waar nu de normale spiegel hangt.

 

Infrarood verwarming badkamer wil je hebben

beste elektrische verwarming badkamer infrarood spiegelverwarmingDoordat infrarood verwarming badkamer een stralingswarmte is, laat deze de warme lucht niet stijgen en heb je dus overal een aangenaam warmtegevoel. Hiernaast is infrarood verwarming badkamer ook beschikbaar als infrarood spiegel, maar ook als handdoekdroger.

Doordat een infrarood spiegelpaneel slechts 2,2 cm dik is, neemt het weinig ruimte in beslag en is het ook geschikt voor kleine en grote badkamers.
Onze infrarood spiegelverwarming heeft een licht verchroomd spiegeloppervlak. Je kan alles perfect zien, make-up, haar, lichaam en gezicht.

Meer weten infraroodverwarming badkamer?

beste infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel badkamer handdoekdroger

Naast een verwarming met spiegel, kan je bij Warmteshop ook terecht voor andere infraroodverwarming badkamer modellen. Zoals een handdoekdroger, waardoor je altijd een warme ruimte betreedt en droge handdoeken hebt. Een plafondpaneel die gelijk de badkamervloer verwarmd of een slank wandpaneel met afbeelding. Vraag ons naar de mogelijkheden voor infraroodverwarming badkamer.

Lees het complete artikel Wat is een infrarood spiegelverwarming.

Wil je meer informatie over infrarood spiegelverwarming? Je kan voor infrarood spiegelverwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood spiegelverwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over Hoeveel verbruikt IR verwarming vinden. Bij Warmteshop kan je overigens ook terecht voor zakelijke producten, zoals onze zuinige industriele verwarming.