badkamer verwarming be logo

Welke badkamer verwarming kiezen?

3 opties voor badkamer verwarming

Ben je op zoek naar een badkamer verwarming? Dan kan je terecht bij Infrarood Verwarming. Badkamer verwarmen met infraroodstraling is niet alleen gezond, aangenaam maar ook nog eens energiezuinig. Bovendien heb je de keuze uit diverse verschillende design modellen.

Een infrarood verwarming doet zeer goed zijn werk in de badkamer. De elektrische verwarming badkamer is in meerdere prachtige uitvoeringen te verkrijgen, zoals:
– Badkamerspiegel met verlichting en verwarming
– Handdoekdroger
– Plafondverwarming

Infrarood spiegel

Infrarood spiegel verwarming

Een infrarood spiegel verwarming is een warmtepaneel welke heerlijke warmte uitstraalt. Deze spiegel verwarming is slechts 2,2 cm dik en dus ruimtebesparend. Het licht
verchroomde spiegeloppervlak beslaat niet na het douchen. Dat is een groot voordeel. Dankzij de IP44 klasse is de infrarood spiegel verwarming spatwaterdicht en dus te gebruiken in vochtige ruimtes.

Handdoek badkamer infrarood verwarming

De handdoek badkamer van Infrarood Verwarming is een verwarmingspaneel met speciale handdoek beugels. De handdoek badkamer kachel heeft twee zones op het infrarood paneel. Eén zone is een pure infrarood verwarming, waarvan de temperatuur oploopt tot maar liefst 115 graden Celsius. Het andere deel heeft een droogfunctie, waarbij de temperatuur rond de 70 graden Celcius ligt. Prachtige en zeer handige design infrarood kachel.

Infrarood verwarming plafond badkamer

Infrarood paneel plafond badkamer

In de badkamer is een infrarood paneel plafond ideaal, zeker als je geen ruimte hebt aan de wand. De infraroodstraling komt daarnaast van bovenaf,  wat betekent dat de vloer ook opgewarmd wordt. Dit heeft als voordeel dat je geen vloerverwarming meer nodig hebt. Bovendien heb je een grote warmteverspreiding met een plafondverwarming.

Badkamer verwarming infrarood wil je niet missen

Een badkamer verwarming infrarood is onmisbaar in deze ruimte. Lees het complete artikel 3 opties voor badkamer verwarming.

Wil je weten welke badkamer verwarming opties er nog meer zijn? Je kan voor badkamer verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over badkamer verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Bekijk op ons infrarood verwarming magazine de meest gestelde vragen badkamer verwarming elektrisch. Lees meer over thermostaten, waarmee je de elektrische kachels bedient.