Contact

Warmteshop Badkamer Verwarming

Contact met Badkamer verwarming

Heb je vragen of wil je graag contact met onze Badkamer adviseurs? Je bent van harte welkom op één van onze 30 showrooms in de Benelux. 

Onze Warmteshop experts vertellen je graag alles over de duurzame en voordelige infrarood systemen die wij aanbieden. Het maken van warmte berekening voor jouw badkamer of andere kamers is ook onderdeel van onze goede service. 

Neem nu contact met ons op en wij beantwoorden jouw vragen. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen of een naar een oplossing vragen over de warmteservice van Badkamer Verwarming.

Algemene vragen

Badkamer Verwarming

Je neemt contact met de Warmteshop op door het contactformulier in te vullen. Of kom langs bij één van onze showrooms van Warmteshop. Wij hebben ruim 26 filialen in de gehele Benelux. Wij vertellen je graag alles over de duurzame en voordelige infrarood systemen die wij aanbieden. Ook kan je met ons videochatten.

Ja wij schrijven geregeld nieuwe blog artikelen. Met onze blogs blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van infrarood verwarming.

Ja, wij hebben ook een FAQ over infrarood verwarming. Mocht jouw vraag niet tussen de meeste gestelde vragen zitten of wil je meer informatie over een onderwerp ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Je kan een infrarood verwarming winkel van de Warmteshop vinden in België en Nederland. De Warmteshop heeft ruim 26 filialen in België en Nederland en zijn daarmee veruit de grootste infrarood specialist van de Benelux. In onze online winkel kan je ook terecht voor alle infrarood producten.

Nee, een offerte infrarood verwarming kost geen geld. De Warmteshop stelt vrijblijvend en gratis een offerte op maat voor jou op. 

Offerte badkamer verwarming kan je vrijblijvend bij de Warmteshop ontvangen. Een infrarood badkamer verwarming voor aan de muur of plafond. Spiegelpaneel of een warmte paneel in combinatie met handdoekdroger. De mogelijkheden zijn groot. Vraag een offerte bij ons aan.

Geregeld hebben wij leuke vacatures bij de Warmteshop. Neem contact met ons op als je bij de Warmteshop wilt werken. 

Contactformulier

Eugene Verbraak

Warmteshop is marktleider in Infrarood verwarmingen. Wij hebben meer dan 30 winkels en showrooms over de ganse Benelux. Je kan online infrarood panelen kopen in onze webshop. Energiezuinige en hoog kwalitatieve verwarmingen voor huis en bedrijfspanden.

Eugene Verbraak
Directeur oprichter

HOOFDKANTOOR BELGIË

Warmteshop
Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare – België

Bel ons op:
+32 (0) 51 49 01 69

info@warmteshop.be

OND NR: 826643106

BTW NR: BE0826.643.106

HOOFDKANTOOR NEDERLAND

Blauwhekken 1E
4751XD Oud-Gastel – Nederland

Bel ons op:
+31 (0) 165 71 41 07

info@heatxl.com

KVK: 20131468

BTW NR: NL8179.35.526.B01

Infrarood verwarming voor nieuwbouw of renovatie

Voor nieuwbouw is een infrarood verwarming zeer geschikt. Door de goede isolatiewaarde van nieuwbouw woningen hebben de warmte panelen maar weinig energie nodig om het binnenklimaat naar de gewenste temperatuur te brengen. Bij renovatie woningen zijn de infrarood panelen ook zeer geschikt. 

Infrarood verwarming warmt namelijk niet de lucht op, zoals een CV installatie dat doet. Maar verwarmt direct de objecten en mensen.

Door deze directe manier van verwarmen heb je weinig warmteverlies bij minder goed geïsoleerde huizen, zoals renovatie woningen. Er is namelijk geen luchtcirculatie, waarbij je veel warmte verliest.