Spiegel infrarood verwarming

Warmteshop Badkamer Verwarming

Spiegel infrarood verwarming badkamer

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt. Of je nu een kleine en compacte spiegel verwarming wilt voor de gastenbadkamer, een groot infraroodpaneel of een combinatie van meerdere infraroodpanelen voor het verwarmen van jouw royale familie badkamer. 

Met infrarood panelen vind je altijd een passende oplossing die perfect kan worden geïntegreerd in jouw woonconcept. Prachtig spiegelpaneel in de badkamer, maar ook zeker geschikt voor in de woonkamer, hal of kledingkamer.

In de badkamer kan een spiegel met verwarming van Badkamer verwarming niet ontbreken. Dankzij het slanke ontwerp van 2,2 cm is het spiegelpaneel gemakkelijk te integreren in de badkamer. Je kan het paneel op de plek hangen van de huidige spiegel.

De infrarode spiegelpanelen zijn verkrijgbaar in meerdere maten en vermogens, waardoor er altijd een warmtepaneel in jouw badkamer past. Het spiegeloppervlak is licht verchroomd en met glans afgewerkt. Het is gemaakt van verhard ESG-H veiligheidsglas.

Wanneer je hebt gedoucht of in bad bent geweest is vaak de spiegel beslagen door de condens van het warme water. Dit komt omdat de muren, vloer, spiegel kouder zijn dan de lucht. Met een infrarood spiegelverwarming heb je hier geen last meer van.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

De infraroodstralen verwarmen namelijk niet de lucht, maar direct de objecten. De muren, vloer en andere vaste objecten slaan de warmte op

badkamer spiegel verwarming

De beste spiegel infrarood verwarming

De beste elektrische spiegel infrarood verwarming vind je bij Badkamer Verwarming. Als je kiest voor een ir spiegelpaneel bespaar je naast ruimte ook op de energie kosten. Geen lelijke badkamerradiator meer in zicht, maar een mooi elegant slank infrarode warmtepaneel.

spiegel met verwarming warmteshop

Zuinige spiegel infrarood verwarming

Een spiegel infrarood verwarming is zuinig in verbruik. Een paneel van 60 x 60 cm met een vermogen van 550 Watt kost 0,55 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh, dan kost het slechts 0,12 euro per uur. Zuinig in verbruik. 

spiegelverwarming met led lichten

Duurzame spiegel infrarood verwarming

Gebruik een spiegel infraroodpaneel en bespaar direct op het verbruik. Alsmede op de kosten van onderhoud en service. De installatie is snel en eenvoudig. Onze infraroodpanelen zijn zuinig, duurzaam, CO-neutraal, storingsvrij en hebben een lange levensduur van 25-35 jaar.

spiegelverwarming warmteshop

Badkamer spiegel infrarood verwarming

Een spiegel infrarood verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Daarnaast heb je nooit meer last van beslagen spiegels, geen condensvorming in de badkamer en geen schimmels meer in de muren. Dankzij de zuinige en moderne infraroodverwarming.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte op voor spiegelverwarming in je badkamer.

Schimmelvrije en gezonde badkamer

Infrarood straling kent vele voordelen, één daarvan is dat het de muren verwarmt. In een vochtige ruimte, zoals de badkamer, gedijen schimmels makkelijk in de muren. Echter in een droge omgeving kunnen schimmels zich moeizaam of zelfs helemaal niet voortzetten.

Bij een luchtvochtigheid van boven de 60% nestelen schimmels zich erg goed. Met een infrarood verwarming badkamer zorg je voor de juiste luchtvochtigheid. Met infrarood panelen in de badkamer krijg je droge en warme muren, waardoor schimmels verdwijnen.

Niemand wil vieze zwarte schimmelvlekken op de badkamer muren. Daarnaast is schimmel ook schadelijk voor onze gezondheid. Schimmelsporen versterken allergische reacties en zijn slecht voor de luchtwegen. Houd schimmels buiten de badkamer met infrarood panelen.

De infraroodstralen van het spiegelpaneel zijn daarnaast gezond voor ons lichaam. Door de intense warmte ontspannen onze spieren en het verlicht gewrichtspijnen, zoals reuma. Doordat er geen luchtcirculatie plaatsvindt, geniet je ook van een schoon binnenklimaat.

Zuinige spiegel infrarood verwarming

De spiegel infraroodverwarming is zeer zuinig in verbruik. Onze ir warmte panelen bevatten over de ESHC technologie, waarbij de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over het paneel oppervlak. Daardoor behaal je een hoog rendement en bespaar je op het energie verbruik. 

De bediening van de badkamer radiator wordt verzorgd door ons betrouwbare radiografische besturingssysteem met vrij positioneerbare thermostaat en optionele smartphone-bediening via de smart home app. Inclusief diverse programma’s.

Door programmatie op maat, verwarm je de badkamer alleen op aanvraag wanneer deze wordt gebruikt. Dit bespaart waardevolle energie en zorgt voor een perfecte feel-good warmte in de badkamer.

Daarnaast bespaar je met infraroodverwarming op onderhoud kosten. Deze zijn er namelijk niet. Een warmtepaneel heeft geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Het enige wat je hoeft te doen is het paneel af en toe schoon te maken met een vochtige doek.

Design infrarood spiegelverwarming

De design spiegelpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. Ook is het mogelijk om een ir spiegelpaneel te voorzien van een frame of zelfs van led verlichting. Zuinig warmte met zuinige verlichting. Denk ook eens aan een handdoekdroger in de badkamer.

De infraroodverwarming in design uitvoering staan prachtig in ruimtes zoals de badkamer of woonkamer. De temperatuur in de kamer wordt gelijkmatig verwarmd. Infraroodstraling is vergelijkbaar met de warmte van de zon.

Het benodigd vermogen is afhankelijk van de grootte en indeling van de kamer. Voor badkamers adviseren wij altijd een hoger vermogen paneel te kiezen, omdat deze in korte tijd veel warmte moet genereren. 400 tot 600 watt voor 8 m2 is voldoende.

De spiegelverwarming is gemaakt van gehard glas en dankzij de IP54 klasse spatwaterdicht. Je kan de glazen infrarood verwarming daardoor veilig monteren aan de wand van de badkamer. Wil je meer weten over onze spiegel infrarood verwarmingen of andere producten? Neem contact met ons op.