EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Spiegel infrarood verwarming

spiegel

Spiegel infrarood verwarming badkamer

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Of je nu een kleine en compacte spiegel verwarming wilt voor de gastenbadkamer, een groot infraroodpaneel of een combinatie van meerdere infraroodpanelen voor het verwarmen van jouw royale familie badkamer.

Met infrarood panelen vind je altijd een passende oplossing die perfect kan worden geïntegreerd in jouw woonconcept. Prachtig spiegelpaneel in de badkamer, maar ook zeker geschikt voor in de woonkamer, hal of kledingkamer.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 22

De beste spiegel infrarood verwarming

De beste elektrische spiegel infrarood verwarming vind je bij Badkamer Verwarming. Als je kiest voor een ir spiegelpaneel bespaar je naast ruimte ook op de energie kosten. Geen lelijke badkamerradiator meer in zicht, maar een mooi elegant slank infrarode warmtepaneel.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 20 RAL panelen

Zuinige spiegel infrarood verwarming

Een spiegel infrarood verwarming is zuinig in verbruik. Een paneel van 60 x 60 cm met een vermogen van 550 Watt kost 0,55 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh, dan kost het slechts 0,12 euro per uur. Zuinig in verbruik. 

Handdoekradiator radiator handdoekdroger badkamer 2

Duurzame spiegel infrarood verwarming

Gebruik een spiegel infraroodpaneel en bespaar direct op het verbruik. Alsmede op de kosten van onderhoud en service. De installatie is snel en eenvoudig. Onze infraroodpanelen zijn zuinig, duurzaam, CO-neutraal, storingsvrij en hebben een lange levensduur van 25-35 jaar.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 9

Badkamer spiegel infrarood verwarming

Een spiegel infrarood verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Daarnaast heb je nooit meer last van beslagen spiegels, geen condensvorming in de badkamer en geen schimmels meer in de muren. Dankzij de zuinige en moderne infraroodverwarming.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen

Badkamer spiegel met verwarming

In de badkamer kan een spiegel met verwarming van Badkamer verwarming niet ontbreken. Dankzij het slanke ontwerp van 2,2 cm is het spiegelpaneel gemakkelijk te integreren in de badkamer. Je kan het paneel op de plek hangen van de huidige spiegel.

De infrarode spiegelpanelen zijn verkrijgbaar in meerdere maten en vermogens, waardoor er altijd een warmtepaneel in jouw badkamer past. Het spiegeloppervlak is licht verchroomd en met glans afgewerkt. Het is gemaakt van verhard ESG-H veiligheidsglas.

Wanneer je hebt gedoucht of in bad bent geweest is vaak de spiegel beslagen door de condens van het warme water. Dit komt omdat de muren, vloer, spiegel kouder zijn dan de lucht. Met een infrarood spiegelverwarming heb je hier geen last meer van.

De infraroodstralen verwarmt namelijk niet de lucht, zoals een traditionele radiator dat doet, maar direct de objecten. De muren, vloer en andere vaste objecten slaan de warmte op. Zodra jij in het bereik staat voel je gelijk de warmte op je lichaam.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 3 RAL panelen radiator

Schimmelvrije en gezonde badkamer

Infrarood straling kent vele voordelen, één daarvan is dat het de muren verwarmt. In een vochtige ruimte, zoals de badkamer, gedijen schimmels makkelijk in de muren. Echter in een droge omgeving kunnen schimmels zich moeizaam of zelfs helemaal niet voortzetten.

Bij een luchtvochtigheid van boven de 60% nestelen schimmels zich erg goed. Met een infrarood verwarming badkamer zorg je voor de juiste luchtvochtigheid. Met infrarood panelen in de badkamer krijg je droge en warme muren, waardoor schimmels verdwijnen.

Niemand wil vieze zwarte schimmelvlekken op de badkamer muren. Daarnaast is schimmel ook schadelijk voor onze gezondheid. Schimmelsporen versterken allergische reacties en zijn slecht voor de luchtwegen. Houd schimmels buiten de badkamer met infrarood panelen.

De infraroodstralen van het spiegelpaneel zijn daarnaast gezond voor ons lichaam. Door de intense warmte ontspannen onze spieren en het verlicht gewrichtspijnen, zoals reuma. Doordat er geen luchtcirculatie plaatsvindt, geniet je ook van een schoon binnenklimaat.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 15 radiator

Zuinige spiegel infrarood verwarming

De spiegel infraroodverwarming is zeer zuinig in verbruik. Onze ir warmte panelen bevatten over de ESHC technologie, waarbij de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over het paneel oppervlak. Daardoor behaal je een hoog rendement en bespaar je op het energie verbruik. 

De bediening van de badkamer radiator wordt verzorgd door ons betrouwbare radiografische besturingssysteem met vrij positioneerbare thermostaat en optionele smartphone-bediening via de smart home app. Inclusief diverse programma’s.

Door programmatie op maat, verwarm je de badkamer alleen op aanvraag wanneer deze wordt gebruikt. Dit bespaart waardevolle energie en zorgt voor een perfecte feel-good warmte in de badkamer.

Daarnaast bespaar je met infraroodverwarming op onderhoud kosten. Deze zijn er namelijk niet. Een warmtepaneel heeft geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Het enige wat je hoeft te doen is het paneel af en toe schoon te maken met een vochtige doek.

spiegel infrarood paneel infrarood handdoekdroger 18

Design infrarood spiegelverwarming

De design spiegelpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens. Ook is het mogelijk om een ir spiegelpaneel te voorzien van een frame of zelfs van led verlichting. Zuinig warmte met zuinige verlichting. Denk ook eens aan een handdoekdroger in de badkamer.

De infraroodverwarming in design uitvoering staan prachtig in ruimtes zoals de badkamer of woonkamer. De temperatuur in de kamer wordt gelijkmatig verwarmd. Infraroodstraling is vergelijkbaar met de warmte van de zon.

Het benodigd vermogen is afhankelijk van de grootte en indeling van de kamer. Voor badkamers adviseren wij altijd een hoger vermogen paneel te kiezen, omdat deze in korte tijd veel warmte moet genereren. 400 tot 600 watt voor 8 m2 is voldoende.

De spiegelverwarming is gemaakt van gehard glas en dankzij de IP54 klasse spatwaterdicht. Je kan de glazen infrarood verwarming daardoor veilig monteren aan de wand van de badkamer. Wil je meer weten over onze spiegel infrarood verwarmingen of andere producten? Neem contact met ons op.

Vraag en Antwoord

Wat is een spiegel infrarood verwarming?

Een spiegel infrarood verwarming is een infrarood warmtepaneel welke een licht verchroomd spiegeloppervlak bevat. Het paneel is 2,2 cm dik, waardoor het niet opvalt dat het een spiegel en verwarming in één is. Geschikt voor meerdere ruimtes, maar bovenal voor de badkamer.

Waarom een spiegel infrarood verwarming?

Een spiegel infrarood verwarming is een ware uitkomst. De infrarood warmte zorgt voor een warme ruimte en door het spiegeloppervlak zie je jouw spiegelbeeld. Het is een aanvulling op jouw badkamer inrichting. Nooit meer een beslagen badkamerspiegel.

Voor wie is een spiegel infrarood verwarming geschikt?

Een spiegel infrarood verwarming is geschikt voor diegene die van warmte en stijlvolle kachels houden. Een spiegelpaneel is ideaal in de badkamer, maar ook zeker geschikt voor andere ruimtes, zoals de kledingkamer. Je hebt gelijk een passpiegel bij de hand.

Waar installeer je een spiegel infrarood verwarming?

Een spiegel infrarood verwarming monteer je eenvoudig aan een vrije muur. Door middel van schroeven bevestig je het paneel aan de wand. Dankzij de IPX4-klasse zijn de spiegelpanelen spatwaterdicht en dus geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.

Hoe werkt een spiegel infrarood verwarming?

Spiegel infrarood verwarming werkt met onschadelijke lange golf infrarood straling. De stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten en mensen. De objecten houden de warmte vast en weerkaatsen deze weer terug de ruimte in. Van alle kanten voel je heerlijke warmte.

Is spiegel infrarood verwarming veilig?

Ja, spiegel infrarood verwarming is veilig te gebruiken in deze ruimte. Dankzij de IPX4 klasse zijn de infrarood panelen spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in de badkamer. Inclusief twee geïntegreerde thermische veiligheidsschakelaars.

Welke spiegel infrarood verwarming modellen zijn er?

Er zijn verschillende formaten  spiegel infrarood verwarming verkrijgbaar, vierkant of rechthoekig. Een kleine spiegel van 40×90 cm van 360 Watt tot een groot spiegelpaneel van 90×180 cm van 1725 Watt. Ook kan je een spiegelverwarming met led-verlichting kopen.

Kan ik spiegel infrarood verwarming horizontaal monteren?

Ja, je kan de  spiegel infrarood verwarming zowel horizontaal als verticaal monteren. Met de meegeleverde beugels is de installatie snel een eenvoudig. Gebruik de meegeleverde boormal om de gaten in de muur te boren.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.