Vloerverwarming

Warmteshop Badkamer Verwarming

Badkamer vloerverwarming

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer.

Niets is zo fijn als wanneer je de badkamer inloopt en je voelt heerlijke warmte onder je voeten. Combineer vloer verwarming met een infrarood paneel met handdoekdroger. Deze zorgt voor warme en droge handdoeken.

Maak de badkamer af met een spiegel infrarood verwarming zodat je nooit meer een beslagen spiegel hebt na het douchen of baden.

Een veel gebruikte ruimte in iedere woning is de badkamer. Dit is de plek die veelal persoonlijk wordt gebruikt. Hoe fijn is dat wanneer jij de badkamer betreedt, deze ook heerlijk temperatuur is. Dit regel je met vloerverwarmingsmatten in jouw badkamer. Deze werken onafhankelijk van de centrale verwarming.

Doordat vloerverwarming zo aangenaam aanvoelt, is deze verwarmingsmethode zo populair. Maar om de kostprijs te drukken en niet het hele huis te moeten openbreken, kiezen veel mensen ervoor om alleen in de badkamer vloerverwarming te leggen.

Je kan eenvoudig de badkamer voorzien van de zuinige elektrische vloermatten. Installeer de elektrische vloermatten in de badkamer als bijverwarming.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Beste badkamer vloerverwarming

De meest efficiënte en effectieve manier om jouw badkamer te verwarmen is met de elektrische verwarmingsmatten van Badkamer verwarming. Met een elektrische vloer verwarming profiteer je van snelle warmte en lagere kosten.  

Zuinige elektrische vloerverwarming

Met de zuinige elektrische vloerverwarming mesh matten van Badkamer verwarming bespaar je tussen de 30 en 50% op de energiekosten in vergelijk met een warm water vloer verwarming. Heerlijke warmte en lage verbruikskosten.

Duurzame vloerverwarming

Door gebruik te maken van onze zuinige elektrische vloerverwarming in combinatie met zonnepanelen stoot je geen CO2 meer uit. Of gebruik groene stroom van jouw energieleverancier. Duurzaam en zuinige vloer verwarming badkamer.

Nieuwste generatie vloerverwarming

De elektrische vloerverwarming is gemaakt van de nieuwste generatie mesh vloermatten. Dit garandeert een lange levensduur. De aansturing vindt plaats via een digitale thermostaat. Eenvoudig installatie vanwege de zelfklevende matten.

Zuinige vloerverwarmingsmatten badkamer

Veel mensen nog dat elektrische vloerverwarming in de badkamer duur is. Zelfs duurder dan een centrale vloerverwarming. Dit is niet waar. Tegenwoordig zijn de moderne elektrische vloer verwarmingsmatten zo ontwikkeld dat ze gegarandeerd een flinke besparing oplevert ten opzichte van een vloerverwarming op gas.

Je bespaart zeker tussen de 30 en 50% op de verwarmingskosten met de vloer Badkamer verwarming. De mesh matten van Badkamer verwarming zijn ontwikkeld voor onder tegelvloeren. De vloerverwarmingsmatten kunnen rechtstreeks op de betonnen cementdekvloer worden geplaatst.

Voor een snellere opwarmtijd en minder energiekosten, adviseren wij om gebruik te maken van isolatieplaten in de badkamer. Deze platen kunnen gelijmd worden op de betonnen-cementdek ondervloer. De mesh verwarmingsmat is zelfklevend.

Badkamer vloerverwarming elektrisch of warm water?

Als je vloerverwarming badkamer wilt aanleggen is de vraag waar je voor kiest, elektrisch of warm water? Mocht er al een warm water voorziening aanwezig zijn in het huis, dan kan je deze doortrekken naar de badkamer.

Ligt er geen vloerverwarming in de woning, dan moet je de leidingen eerste helemaal laten aanleggen. Dit kost veel geld. Daarnaast wordt warmwater vloer verwarming gevoed door aardgas wat milieu belastend is.

Nog een nadeel voor warmwater vloer verwarming is de lange oplaadtijd. Voordat de vloer een aangename temperatuur heeft bereikt, ben je uren verder en ook veel kosten verder. Voor de badkamer is dit niet prettig. Je wilt snel warmte hebben, binnen een korte tijd. Dat kan met elektrische vloerverwarming.