EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Vloerverwarming

vloerverwarming elektrisch combinatie infrarood paneel

Badkamer vloerverwarming

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer.

Niets is zo fijn als wanneer je de badkamer inloopt en je voelt heerlijke warmte onder je voeten. Combineer vloer verwarming met een infrarood paneel met handdoekdroger. Deze zorgt voor warme en droge handdoeken.

Maak de badkamer af met een spiegel infrarood verwarming zodat je nooit meer een beslagen spiegel hebt na het douchen of baden.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

elektrische handdoekradiator badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 12 wit satijn

beste badkamer vloerverwarming

De meest efficiënte en effectieve manier om jouw badkamer te verwarmen is met de elektrische verwarmingsmatten van Badkamer verwarming. Met een elektrische vloer verwarming profiteer je van snelle warmte en lagere kosten.  

vloerverwarming rol

Zuinige elektrische vloerverwarming

Met de zuinige elektrische vloerverwarming mesh matten van Badkamer verwarming bespaar je tussen de 30 en 50% op de energiekosten in vergelijk met een warm water vloer verwarming. Heerlijke warmte en lage verbruikskosten.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 6

Duurzame vloerverwarming

Door gebruik te maken van onze zuinige elektrische vloerverwarming in combinatie met zonnepanelen stoot je geen CO2 meer uit. Of gebruik groene stroom van jouw energieleverancier. Duurzaam en zuinige vloer verwarming badkamer.

vloerverwarming elektrisch combinatie infrarood paneel

Nieuwste generatie vloerverwarming

De elektrische vloerverwarming is gemaakt van de nieuwste generatie mesh vloermatten. Dit garandeert een lange levensduur. De aansturing vindt plaats via een digitale thermostaat. Eenvoudig installatie vanwege de zelfklevende matten.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

VOOR VLOERVERWARMING

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen

Comfortabele warme badkamer

Een veel gebruikte ruimte in iedere woning is de badkamer. Dit is de plek die veelal persoonlijk wordt gebruikt. Hoe fijn is dat wanneer jij de badkamer betreedt, deze ook heerlijk temperatuur is. Dit regel je met vloerverwarmingsmatten in jouw badkamer. Deze werken onafhankelijk van de centrale verwarming.

Doordat vloerverwarming zo aangenaam aanvoelt, is deze verwarmingsmethode zo populair. Maar om de kostprijs te drukken en niet het hele huis te moeten openbreken, kiezen veel mensen ervoor om alleen in de badkamer vloerverwarming te leggen.

Je kan eenvoudig de badkamer voorzien van de zuinige elektrische vloermatten. Installeer de elektrische vloermatten in de badkamer als bijverwarming.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

vloerverwarming rol

Zuinige vloerverwarmingsmatten badkamer

Veel mensen nog dat elektrische vloerverwarming in de badkamer duur is. Zelfs duurder dan een centrale vloerverwarming. Dit is niet waar. Tegenwoordig zijn de moderne elektrische vloer verwarmingsmatten zo ontwikkeld dat ze gegarandeerd een flinke besparing oplevert ten opzichte van een vloerverwarming op gas.

Je bespaart zeker tussen de 30 en 50% op de verwarmingskosten met de vloer Badkamer verwarming. De mesh matten van Badkamer verwarming zijn ontwikkeld voor onder tegelvloeren. De vloerverwarmingsmatten kunnen rechtstreeks op de betonnen cementdekvloer worden geplaatst.

Voor een snellere opwarmtijd en minder energiekosten, adviseren wij om gebruik te maken van isolatieplaten in de badkamer. Deze platen kunnen gelijmd worden op de betonnen-cementdek ondervloer. De mesh verwarmingsmat is zelfklevend.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 2

Badkamer vloerverwarming elektrisch of warm water?

Als je vloerverwarming badkamer wilt aanleggen is de vraag waar je voor kiest, elektrisch of warm water? Mocht er al een warm water voorziening aanwezig zijn in het huis, dan kan je deze doortrekken naar de badkamer.

Ligt er geen vloerverwarming in de woning, dan moet je de leidingen eerste helemaal laten aanleggen. Dit kost veel geld. Daarnaast wordt warmwater vloer verwarming gevoed door aardgas wat milieu belastend is.

Nog een nadeel voor warmwater vloer verwarming is de lange oplaadtijd. Voordat de vloer een aangename temperatuur heeft bereikt, ben je uren verder en ook veel kosten verder. Voor de badkamer is dit niet prettig. Je wilt snel warmte hebben, binnen een korte tijd. Dat kan met elektrische vloerverwarming.

vloerverwarming elektrisch

Voordelen elektrische vloer verwarming.

Het is een logische en duurzame keuze om jouw badkamer vloer te verwarmen met elektrische zelfklevende vloermatten van Badkamer verwarming, omdat:

– Veel kortere opwarmtijd in vergelijking met warmwater vloer verwarming.
– Kleinere opbouwhoogte in vloer.
– Veel minder breekwerk en dus goedkoper en sneller gelegd.
– In combinatie met groene stroom duurzaam en geen CO2 uitstoot.
– Eenvoudig aanleggen vanwege de zelfklevende matten.
– Waterdicht vanwege IPX7 klasse.
– In verschillende formaten en wattages verkrijgbaar.

Vraag en Antwoord

Wat zijn de kosten van elektrische vloerverwarming?

De kosten van een elektrische vloerverwarming is laag. Zo zal een 1 m2 vloerverwarming van 160 watt/m² voor ieder uur dat deze volledig aan staat 0,16 kWh verbruiken. Bij een gemiddelde elektriciteitsprijs van € 0,22 kom je uit op 3,5 eurocent per uur.

Waarom vloerverwarming installeren in de badkamer?

Je wilt een vloerverwarming installeren in de badkamer omdat dit een heerlijke warmte geeft. Altijd warme voeten als je de badkamer inloopt. Met de elektrische verwarmingsmatten van Badkamer verwarming bespaar je direct op de energiekosten. En je spaart het milieu.

Voor wie is een vloerverwarming geschikt?

Een vloerverwarming is geschikt voor degene die van een comfortabele badkamer houden. Met een vloerverwarming voelt de vloer heerlijk warm aan. Nooit meer koude voeten in de badkamer.

Wat is de minimale opbouwhoogte voor de installatie van vloerverwarming?

De minimale opbouwhoogte voor de installatie van vloerverwarming mesh matten is 3,2 mm. Indien er ruimte over is voor vloerisolatie, adviseren wij dit om eronder aan te brengen.

Hoe werkt elektrische vloerverwarming?

Elektrische vloerverwarming werkt middels elektriciteit. De mesh matten zetten de energie om in warmte. Tegelvloeren de badkamer houden de warmte lang vast. Daarom is vloer verwarming in de badkamer aan te raden.

Is vloerverwarming toe te passen op een bestaande vloer?

Ja, vloerverwarming is zeker toe te passen op een bestaande vloer. Kies voor de elektrische vloermatten van Badkamer verwarming. Deze werken middels elektra. Je hoeft dus geen leidingen aan te leggen en veel te breken. Alleen de tegels moeten eruit gehaald worden, zodat de matten onder vloer gelegd kunnen worden.

Welke vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming?

Vloerverwarming is mogelijk bij tegelvloeren, parketvloeren, zeil, houten vloeren en natuursteen. Vloer verwarming kan ook bij tapijt, als het tapijt niet dikker is dan 10 millimeter. In de badkamer liggen altijd tegels, daarom is vloer verwarming zo geschikt in deze ruimte. Tegels zijn het meeste geschikt voor vloerverwarming omdat deze de warmte goed geleiden.

Kan elektrische vloerverwarming worden aangelegd in nieuwbouw?

Ja, elektrische vloerverwarming is uitermate geschikt voor nieuwbouw. Allereerst maakt onze vloer verwarming geen gebruik van gas of fossiele brandstoffen, enkel elektriciteit. Kies je voor groene stroom, dan ben je ook nog goed bezig voor het milieu. Ten tweede zijn in nieuwbouw huizen geen gasaansluitingen. Het beste alternatief is elektrische verwarmen middels vloerverwarming en infrarood panelen.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.