badkamer verwarming be logo

Handdoekdroger

Handdoekdroger badkamer

Handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Met een elektrische handdoekradiator geniet je iedere dag opnieuw van droge en warme handdoeken in de badkamer. Het is een verwarming en handdoekdroger badkamer in één apparaat. Daarnaast heb je gelijk een plek om je handdoeken netjes aan op te hangen.

Naast de warmte en het gemak van het ophangen van je handdoeken, staat een infrarood elektrische radiator met handdoekbeugels prachtig in jouw badkamer. Het is een eyecatcher voor deze ruimte.

Infrarood verwarming met handdoekdroger badkamer. Met de infrarood verwarming badkamer handdoek heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoekbeugels in chroom of roestvast staal.

De infraroodverwarming met handdoekdroger badkamer is een veel gezien item in de badkamer. Het is een moderne verwarming die niet alleen warmte in de badkamerruimte brengt, maar ook jouw handdoeken droogt. 

De handdoekdroger badkamer serie welke Badkamer verwarming aanbiedt is van het gerenommeerde Duitse merk Welltherm. Wat staat voor hoge kwaliteit en rendement. Waarvan de badkamer serie van ongekend hoog niveau is.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Bel ons

+32 (0) 51490169

Bezoek ons

Winkels

Webshop

Koop online

Handdoekdroger badkamer is de passende oplossing om je handdoeken en badkamer droog en warm te maken

Dual zone handdoekdroger

Badkamer verwarming heeft een prachtige oplossing voor droge handdoeken en een warme badkamer. Namelijk het dual-zone infrarood paneel van Welltherm of Ecaros. Het oppervlak van deze panelen zijn uitgevoerd in glas of metaal en voorzien van 2 of 3 handdoek beugels.

De handdoekradiator elektrisch bevat twee zones welke gebruik maken van verschillende oppervlakte temperaturen. De bovenste zone heeft een infrarood verwarmingsvlak van 120 graden. Het onderste deel heeft een droogfunctie en bereikt een temperatuur van 70 graden Celsius.

Dankzij het slanke ontwerp is deze verwarming ruimtebesparend en een ware aanvulling op jouw badkamer. De glazen infraroodpanelen zijn gemaakt van ESG zekerheidsglas, dit zorgt ervoor dat het glas erg sterk is en dat bij een mogelijke breuk stompe glassplinters ontstaan.

Al onze badkamer verwarmingen zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht. Daardoor zijn ze veilig te gebruiken in de badkamerruimte. Onze verwarmingen bevatten het hoogwaardige Duitse TÜV keurmerk, wat betekent dat ze aan zware kwaliteitseisen voldoen.

Welltherm Handdoekdroger

Met de unieke Welltherm Dual-zone handdoekdroger badkamer en infraroodverwarming in één toestel komt de vraag om zowel de badkamer te verwarmen alsook de badhanddoeken te drogen tegemoet.

De bovenste zone is zuiver een infraroodverwarming die tot 120°C verwarmt en de onderste zone heeft een droogfunctie voor handdoeken, welke tot 70°C verwarmt. Deze intelligente oplossing zorgt voor een warme badkamer en droge handdoeken.

Bovendien verwarmt op hetzelfde moment de badkamerruimte op tot een aangename temperatuur. Vanwege de hoge technologie die in het infrarood paneel badkamer is verwerkt gebeurt dit met een optimaal zuinig energie verbruik. Daarnaast heb je geen onderhoudskosten.

De ir panelen met handdoekbeugels zijn 100% Made in Germany, getest en gecertificeerd. Evenals de infrarood spiegel verwarming. Dankzij de IPX4-klasse zijn ze veilig te gebruiken in natte zones. Met de handdoekdroger badkamer geniet je van een warme badkamer en handdoeken!

Veilige badkamer infrarood paneel

Infrarood paneel badkamer is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat het glas sterk is en dat bij een mogelijke breuk stompe glassplinters ontstaan. Ook hebben de panelen geen scherpe hoeken of randen.

Uiteraard voldoen alle badkamer radiatoren van Badkamer verwarming aan de eisen van Zone 2. Dit wordt aangegeven met de IPX4-klasse, wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn. Ze mogen daardoor direct naast een douche of bad worden geplaatst.

Badkamer verwarming panelen van Welltherm zien er niet alleen goed uit, het is ook de hoogwaardige techniek die jou doen overtuigen. Het dual-zone paneel welke opgedeeld is in twee zone temperaturen en met de ESHC techniek zorgt voor een hoog rendement.

Alle handdoekradiator elektrisch van Badkamer verwarming zijn veilig en van hoge kwaliteit. Ook voor een handdoekradiator zwart, wit en gekleurd. De elektrische handdoekdroger badkamer met stekker en zonder stekker bevatten het hoogwaardige Duitse TÜV keurmerk voor elektrische handdoek verwarming badkamer. Natuurlijk zijn alle infrarood paneel badkamer handdoek voorzien van alle geldige veiligheidsvoorschriften en hebben een VDE-goedkeuring.

Design radiator met handdoek beugel

De infrarood badkamer radiator uit de BKW Plus serie biedt een ongekend aanbod van varianten. Naast een groot aanbod van kleuren, maten en vermogens kunnen de infrarood panelen worden uitgerust met een handdoek beugel.

De handdoek dragers hebben een elegante uitstraling en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. De handdoek beugels kunnen op verschillende ir glaspanelen geplaatst worden. Een eenvoudig matte oppervlak paneel of een elegant glanzend glaspaneel.

Een extravagant bedrukt met een eigen fotomotief of een gewenste kleur uit het RAL-kleurenpalet. Het scala aan mogelijkheden is enorm. Iedereen vindt hier gegarandeerd de juiste badkamer warmte oplossing. Ook mogelijk in metalen oppervlak uitvoering.

De beugels van Welltherm handdoekdrogers badkamer zijn gemaakt van chroom of van geborsteld roestvast staal. Standaard zit achterop het dual-zone paneel vier bevestigingsgaten voor de handdoekbeugels. Je kan daardoor ook achteraf losse beugels kopen en monteren voor een infrarood verwarming badkamer handdoek. Koop een  elektrische handdoekdroger met stekker in onze online winkel.

badkamer spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 23 wit satijn
handdoekdroger panelen
badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 22
spiegel infrarood paneel infrarood handdoekdroger 18

De beste handdoekdroger

De beste handdoekdroger badkamer maakt gebruik van infrarood. Het infrarood paneel als handdoekdroger badkamer bevat twee zones met verschillende temperaturen. Het bovenste gedeelte is de krachtige verwarming en de onderste zone de elektrische handdoekdroger. Voorzien van elegante beugel.

Zuinige handdoekdroger

De zuinige elektrische verwarming met handdoekdroger zet maar liefst 93% van de energie om in infraroodwarmte. Dankzij de ESHC technologie voor elektrische handdoekdroger wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over het oppervlakte paneel, waardoor je een hoog rendement behaald. Uiterst zuinig in verbruik!

Duurzame handdoekdroger

Het infrarood paneel met handdoekdroger is duurzaam, doordat je geen fossiele brandstoffen gebruikt. Gebruik je elektrische handdoekdroger met groene stroom, waardoor je CO2 neutraal bent. Het warmtepaneel met handdoekbeugels is binnen enkele minuten warm, je geniet direct van de warmte.

Comfort handdoekdroger

Geniet in de badkamer van het comfort van een energie zuinige elektrische handdoekdroger handdoekdroger in het onderste deel van het paneel. Met daarbij een krachtige verwarming van 120 graden Celsius in het bovenste deel. Altijd een heerlijke warme badkamer en badhanddoeken.

Diverse ontwerpen handdoekdroger panelen

Badkamer verwarming heeft verschillende mooie ontwerpen van de dual-zone infrarood verwarming met handdoekdroger beugels van het merk Welltherm. De beugels zijn in zes ontwerpen verkrijgbaar welke op diverse prachtige warmtepanelen passen.

Het oppervlak van het infrarood paneel met handdoekdroger badkamer is gemaakt van metaal of ESG veiligheidsglas. Beide beschikken over de ESHC techniek die de warmte gelijkmatig verdeeld waardoor je een hoog rendement behaald. Zuinige en duurzame infraroodverwarming.

De metalen panelen zijn verkrijgbaar in zijde mat wit of zwart, afgewerkt met een poedercoat lak. De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in kristal wit (RAL 9016), wit satijn, satijn zwart en in alle RAL kleuren. Alsmede verkrijgbaar als infrarood spiegel.

Daarnaast is het mogelijk bedrukte panelen te ontwerpen met een eigen foto naar keuze. In mat of glans afwerking. De mogelijkheden van de elektrische handdoekdroger dual-zone panelen zijn zeer groot. Alle panelen zijn frameloos en staan wonderschoon in jouw badkamer!

Werking van infrarood

De handdoekdroger van Badkamer verwarming maakt gebruik van lange golf infraroodstraling. De infrarood stralen warmen direct de objecten en mensen in de badkamer op. Denk hierbij aan de muren, vloer en badkamer meubels.

Een infrarood verwarming werkt daardoor anders dan de convectie kachels waarbij de lucht wordt verhit. De objecten houden de warmte vast en weerkaatsen deze opnieuw de badkamer ruimte in.

Na het douchen zijn vaak de muren voorzien van vocht en condens. Dit komt omdat de muren en vloer kouder zijn dan de lucht. Bij infrarood verwarming heb je dit probleem niet meer. De infraroodstralen warmen de muren op, waardoor het vocht wegtrekt. Deze werking geldt ook voor een infrarood verwarming badkamer plafond en ieder andere soort elektrische verwarming badkamer infrarood. Infrarood is een energiezuinige badkamer verwarming.

Dit levert vervolgens nog een ander groot voordeel op. En dat is dat schimmels in de badkamer verdwijnen. Schimmels nestelen zich graag in vochtige ruimtes. Naast warme handdoeken profiteer je van aangename warmte en een gezond binnenklimaat.

Afmetingen en vermogens

De afmeting en het vermogen van het infrarood paneel met handdoekdroger badkamer is afhankelijk van hoe groot de ruimte is. Voor de badkamer is het verstandig om altijd een hoger wattage te kiezen, omdat je deze ruimte snel wilt voorzien van warmte.

Voor badkamer ruimte rekenen wij gemiddeld 60 tot 70 watt per m3 bij een kamer met normale isolatie. Voor een woonkamer ligt het vermogen lager, namelijk tussen de 30 en 40 watt en voor een slaapkamer is dit nog lager, gemiddeld 25-35 watt per m3.

Infrarood verwarming badkamer is zuinig en goed voor een lage energierekening.

De afmeting van infrarood badkamer verwarming handdoekdrogers zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten, namelijk 60×120, 60×150 of 60×180 cm. Het metalen paneel is slechts 1,7 cm dik en glaspanelen zijn 2,2 cm. De wattages van de infrarood panelen liggen tussen de 550 tot 850 watt.

Afhankelijk van het formaat van het glazen of metalen infrarood paneel badkamer is er plek voor één, twee of drie handdoekdroger beugels. De beugels zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar in het chroom of roestvast staal. Met opening aan de linker of rechterkant of als een geheel.

Handdoekradiator is een goede oplossing om je handdoeken en badkamer droog en warm te maken

Handdoekradiator in de badkamer

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruik maakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.

Hoe heerlijk is om iedere ochtend de badkamer te betreden die aangenaam warm is door een badkamer verwarming elektrisch infrarood.

En om daarnaast jezelf na het douchen of baden in een warme en droge handdoek te wikkelen. Dat kan met de moderne handdoekradiator van Badkamer verwarming.

De elektrische toestellen die deze wens verwezenlijken zijn van het gerenommeerde Duitse merk Welltherm. Wat staat voor robuust-, veilig- en duurzaamheid. Zuinig en gasloos jouw badkamer verwarmen.

Kenmerken elektrische handdoekradiator

  • Temperatuur selectie met +/- toetsen in stappen van 5°C
  • Temperatuurbereik: 30°C tot 70°C
  • 2 uur Boost-functie
  • Geïntegreerde geheugenfunctie
  • Optionele afstandsbediening voor naleving van Lot 20
  • Individuele programmering
  • Verkrijgbaar met 14, 22, 28 of 34 tubes
  • Modellen van 300 tot en met 900 Watt.

Moderne conventionele handdoekdroger

Je wilt terug vallen op traditionele badkamer radiatoren, maar wel met moderne techniek. Dan kom je uit bij onze Welltherm badkamer verwarmingen welke zijn uitgerust met een Rondo NG verwarmingselement. Het heeft een geïntegreerde en intelligente besturingseenheid.

Dit kwaliteit controle apparaat voldoet volledig aan de Ecodesign-richtlijn 2009/125 / EC. Hiermee kan je de verwarming infrarood badkamer of handdoekdroger badkamer eenvoudig bedienen. De temperatuur in het verwarmingselement wordt gemeten met een geïntegreerde NTC-sensor.

Deze temperatuur van de handdoekdroger badkamer als radiator is praktisch gelijk aan de oppervlakte temperatuur van de radiator en/of elektrische handdoekdroger. Op de besturingseenheid gebruik je de +/- toetsen om eenvoudig in stappen van 5 graden de gewenste temperatuur in te stellen.

Met een optioneel verkrijgbare afstandsbediening geniet je van extra gebruiksgemak om individueel de badkamer temperatuur te programmeren.  Je kan deze radiator ook goed combineren met een infrarood paneel plafond badkamer, een infrarood shower en infrarood paneel badkamer spiegel.

Alle type radiatoren zijn voorzien van de IPX4 klasse wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn en dus veilig aan de badkamer wand geplaatst kunnen worden. Vraag meer informatie bij Badkamer verwarming.

Moderne metalen badkamer radiator

De metalen elektrische badkamer radiator van het Welltherm Rondo model heeft meerdere handdoek beugels, waar je dus meerdere handdoeken aan kan ophangen. Vaak werd de vraag gesteld of er op het infrarood paneel met handdoekdroger meer dan twee beugels konden worden bevestigd.

Vanwege de hoge temperatuur die de dual-zone infrarood verwarming met handdoekdroger badkamer bereikt, was dit niet mogelijk. Maar we zitten niet stil. Dankzij de Welltherm Rondo handdoekdroger kunnen meerdere handdoeken worden opgehangen.

In de verwarmingsstaaf bevindt zich een NTC-sensor die elektrische waarden naar het regelapparaat verzendt. Hier worden dit omgezet in temperatuur waarden. Dit is de temperatuur van de vloeistof in de kachel die praktisch gelijk is aan de oppervlakte temperatuur van de handdoekdroger badkamer verwarming.

De oppervlakte temperatuur is belangrijk voor de werking van een verwarmd handdoekrek en bepaalt tegelijkertijd de kamer temperatuur. Je kan dit direct selecteren als instel temperatuur en wordt ook zo weergegeven als werkelijke temperatuur.

Convectie handdoekradiator modellen

Ronde handdoekradiator kan je gebruiken als bijverwarming in de badkamer. De badradiator Rondo Type NG is gemaakt van metaal en glanzend afgewerkt in de witte kleur RAL 9016.
Het model is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen en wattages.

300 Watt – 800 mm – 14 tubes
600 Watt – 1200 mm – 22 tubes
600 Watt – 1500 mm – 28 tubes
900 Watt – 1800 mm – 34 tubes

Alle Welltherm badkamer radiatoren zijn uitgerust met een geïntegreerd, hoogwaardig bedieningsapparaat voor het regelen van het badkamer verwarming systeem of het verwarmde handdoekenrek.

De temperatuur van deze Welltherm Rondo handdoekdroger badkamer selecteer je in stappen van vijf graden. Met behulp van de min/plus toets kan je de temperatuur tussen de 30 en 70 graden bedienen. Je gebruikt deze kleine en visueel aantrekkelijke regelaar eenvoudig en ongecompliceerd. Kortom, met dit product verwarm jij eenvoudig de badkamer en handdoeken.

Elektrische handdoekradiator modellen

Wens je een traditionele elektrische handdoekradiator, maar wel met moderne zuinige techniek. Kies dan voor de conventionele badkamer radiatoren. Elektrische handdoek radiator is milieuvriendelijk, eenvoudig aan te sluiten en warmt de badkamer snel op. Elektrische Handdoekdroger bespaart je geld op de energierekening.

Naast een conventionele handdoekradiator heeft Badkamer verwarming de infrarood verwarming met elektrische handdoekdroger badkamer. Deze is verkrijgbaar in verschillende prachtige designs. Denk aan een spiegel infrarood verwarming met handdoekbeugels.

Of kies voor de bedrukte panelen, kleuren panelen of ga voor subtiel satijn wit. De mogelijkheden voor een handdoekdroger of elektrische handdoekdroger in de badkamer zijn groot. Een goed handdoekenrek verwarming badkamer is een must have in elke moderne ruimte.

Is de infrarood verwarming in de badkamer veilig, vanwege elektriciteit. Ja de infrarood panelen, spiegel met infrarood verwarming en verlichting en radiators zijn waterdicht en veilig.

Veilige handdoekdroger radiator

Al onze badkamer verwarmingen zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht. Daardoor zijn ze veilig te gebruiken in de badkamerruimte. Onze verwarmingen bevatten het hoogwaardige Duitse TÜV en VDE keurmerk, wat betekent dat ze aan zware kwaliteitseisen voldoen.

Alle warmtepanelen zijn uitgerust met bescherming tegen oververhitting en schakelen daardoor automatisch uit als ze te wam zouden worden. Daarnaast hebben onze metalen en glazen infrarood verwarming modellen geen scherpe punten of hoeken, waardoor er geen risico op letsel bestaat.

Bij Badkamer verwarming ben je verzekerd van hoge kwaliteit panelen en radiatoren badkamer. Op de Welltherm badkamer infrarood verwarming producten ontvang je zelfs vijf jaar garantie. Ook op de infrarood verwarming plafond en de infrarood verwarming badkamer spiegel van Welltherm en Ecaros fabrikanten.

Wil je meer weten over onze duurzame producten voor in de badkamer? Over infrarood verwarming voor badkamer? Zoals een infrarood spiegel met led verlichting, badkamer infrarood paneel of radiator? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Convectie handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke lucht verwarming, welke gebruik maakt van de modernste en zuinigste techniek. Daarbij geeft de handdoek radiator een heerlijke warmte af en zorgt voor droge warme handdoeken.

De elektrische lucht verwarming die wij verkopen zijn van het gerenommeerde Duitse merk Welltherm. Wat staat voor robuust-, veilig- en duurzaamheid. Zuinig en gasloos jouw badkamer verwarmen dat is de toekomst. Duurzaam jouw badkamer verwarmen en altijd droge handdoeken.

De Welltherm badkamer radiator met convectie is uitgerust met een Rondo NG verwarmingselement. Het heeft een geïntegreerde en intelligente besturingseenheid, welke je middels de +/- toets met 5 graden instelt. Het toestel heeft een temperatuurbereik tussen de 30 en 70°C.

Aan de elektrische radiator kan je meerdere handdoeken hangen om te drogen. Rondo is gemaakt van metaal met een glans afwerking in de kleur wit (RAL 9016). De elektrische handdoek droger is verkrijgbaar in vier modellen met 14, 22, 28 of 24 tubes. Met verschillende lengtes wattages, variërend van 300, 600 of 900 watt. Inclusief een 2-uur Boost functie.

Badkamerradiator glas

De elektrische radiator van glas is gemaakt van ESG veiligheidsglas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig, zuur en krasbestendig. Door de ultradunne uitvoering van 2,2 cm nemen ze tevens weinig ruimte in beslag. Ze passen daardoor in iedere badkamerruimte op de muur of plafond.

Verkrijgbaar in verschillende modellen. Zoals kleuren panelen, elegant wit, zwart of wit satijn. Als ook in spiegel vorm. Houd je van kunst? Kies dan voor de bedrukte panelen van glas. Deze kan je personaliseren met een eigen gekozen foto of beeld. De glazen infrarood verwarming heeft een prachtige glans.

De glazen badkamerradiator is vervaardigd van ESG veiligheidsglas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig, zuur en krasbestendig. De glazen infrarood panelen zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hebben ze een zeer mooi ontwerp.

Door de ultradunne uitvoering van 2,2 cm nemen ze tevens weinig ruimte in beslag. Ze passen daardoor in iedere badkamer op een vrije muur of het plafond. In vele modellen beschikbaar. Zoals kleuren panelen, elegant wit, zwart of wit satijn. Als ook in spiegel vorm.

Houd je van kunst, kies dan voor de bedrukte panelen van glas. Deze kan je personaliseren met een eigen foto of beeld. De glazen infrarood verwarmingheeft een prachtige glans en zijn eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken.

Alle infrarood panelen van Badkamer verwarming zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht en dus veilig te monteren in de badkamer.

Metalen badkamerradiator

De metalen badkamerradiator is de slankste in zijn soort, slechts 1,7 cm dun. Verkrijgbaar in diverse kleuren RAL panelen, alsmede als elektrische  handdoekdroger. De infrarood verwarming met handdoekdroger is uniek, daar het twee temperaturen op één paneel heeft.

Het bovenste gedeelte is de krachtige infrarood verwarming welke 120 graden wordt. Het onderste deel heeft de functie om de handdoeken te drogen waarbij het paneel tot 70 graden verwarmd. Altijd een warme badkamer en droge handdoeken. De metalen panelen zijn afgewerkt met een fijne poedercoat laag.

De badkamerradiator van metaal is de slankste in zijn soort, slechts 1,7 cm dik. Verkrijgbaar in diverse kleuren RAL panelen, alsmede als handdoekradiator. De infrarood verwarming met elektrische  handdoekdroger is uniek, daar het twee temperaturen op één paneel heeft.

Het bovenste gedeelte is de krachtige infrarood heater welke 120 graden wordt. Het onderste deel heeft de functie om de handdoeken te drogen waarbij het paneel tot 70 graden verwarmd. Altijd een warme badkamer en heerlijke droge badhanddoeken.

De metalen infrarood panelen kan je zowel verticaal als horizontaal aan de wand monteren of aan het plafond. Bij plafond verwarming geniet je gelijk van een warme vloer. Doordat de stralen van boven komen warmt de vloer heerlijk op.

De metalen radiatoren zijn afgewerkt met een fijne poedercoat laag. Infrarood verwarming behoeft geen onderhoud en is zeer zuinig in verbruik.

Slanke elektrische badkamer radiator

Een elektrische badkamer radiator is een aanwinst voor iedere ruimte. Weg met die lelijke kachels die stinken en lawaai maken. Maak plaats voor de slanke infrarood verwarming badkamer. De panelen zijn slecht 2 cm dun, waardoor ze ruimte besparen.

Daarnaast maakt een infrarood verwarming geen geluid en geven geen vieze geuren af. Doordat niet de lucht wordt verwarmd, heb je ook geen luchtcirculatie. Daardoor geniet je van een schoon binnenklimaat zonder stofdeeltjes en bacteriën in de lucht.

Doordat de muren verwarmd worden, drogen deze waardoor de isolatie weer beter werkt. Daarnaast verdwijnen schimmels uit de vochtige muren. Infrarood warmte heeft bovendien een therapeutische werking op ons lichaam. Spieren ontspannen en de bloedsomloop verbetert.

De beste elektrische radiator badkamer maakt gebruik van infraroodstraling. De warmte voelt zeer comfortabel. Het ontspant de spieren en verlicht pijnklachten. Daarnaast bespaar je direct op de energiekosten door de efficiënte en effectieve werking van infrarood. Ook in combinatie met een infrarood verwarming badkamer met verlichting en infrarood spiegel met verlichting.

De beste radiator voor in de badkamer maakt gebruik van lange golf infrarood. Allereerst voelt de warmte zeer comfortabel. Ten tweede werken de elektrische badkamer panelen zeer efficiënt, waardoor je al snel tussen de 30-50% op de energiekosten bespaart.

Elektrische radiator badkamer

Met een elektrische radiator badkamer verwarm jij deze ruimte duurzaam en spaarzaam. De elektrische verwarming panelen maken gebruik van de zuinige infrarood straling die de objecten direct verwarmd. Geschikt voor wand- en plafondmontage.

De nieuwe elektrische radiatoren maken geen gebruik van fossiele brandstoffen, zoals de gewone radiatoren wel doen, bijvoorbeeld middels een cv ketel. Daarnaast zijn de elektrische infraroodradiatoren van Badkamer verwarming zeer efficiënt en effectief in gebruik. Je bespaart daardoor flink op de verbruik kosten alsmede het milieu.

Gasloos badkamers verwarmen is een groene stap die iedereen eigenlijk zou moeten nemen. Heerlijke aangename warmte, zuinig in verbruik, geen onderhoudskosten en eenvoudige installatie.

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. Een badkamerradiator van Badkamer Verwarming geeft aangename infrarood warmte, waardoor je nooit meer last hebt van een koude badkamer.  

Denk ook eens aan een led verwarming badkamer, dat is een infrarood paneel met led verlichting badkamer. Naast een elektrische  handdoekdroger badkamer is het goed te combineren met een led verwarming badkamer of een elektrische plafondverwarming badkamer.

Plaatsing infrarood badkamer radiator

De metalen en glazen infrarood panelen kan je zowel verticaal als horizontaal aan de wand monteren of aan het plafond. Bij plafond verwarming geniet je gelijk van een warme vloer, net zoals een vloerverwarming.

Infrarood verwarming behoeft geen onderhoud en is zeer zuinig in verbruik. Alle infrarood panelen van Badkamer verwarming zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht en dus veilig te plaatsen in badkamers. Houd bij de installatie altijd rekening dat je deze plaats 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

De infrarood radiatoren en sunshower van Badkamer verwarming hebben geen scherpe randen of hoeken. Dit is ook hetzelfde voor badkamer infrarood plafondverwarming, infrarood paneel badkamer met verlichting of een badkamer spiegelkast met verwarming.

Daarnaast zijn ze uitgerust met bescherming tegen oververhitting en schakelen daardoor automatisch uit als ze te heet worden

Slanke elektrische badkamer radiator

Een elektrische badkamer radiator is een aanwinst voor iedere ruimte. Weg met die lelijke kachels die stinken en lawaai maken. Maak plaats voor de slanke infrarood verwarming badkamer. De panelen zijn slecht 2 cm dun, waardoor ze ruimte besparen.

Daarnaast maakt een infrarood verwarming geen geluid en geven geen vieze geuren af. Doordat niet de lucht wordt verwarmd, heb je ook geen luchtcirculatie. Daardoor geniet je van een schoon binnenklimaat zonder stofdeeltjes en bacteriën in de lucht. Net als de radiators geldt dit ook voor infrarood panelen verwarming badkamer, infrarood spiegel badkamer en de plafondpanelen badkamer.

Doordat de muren verwarmd worden door de elektrische radiator badkamer, drogen deze sneller, waardoor de isolatie weer beter werkt. Daarnaast zorgt dat de zuinige elektrische verwarming dat schimmels verdwijnen uit de vochtige muren. Infrarood warmte van de badkamer panelen hebben bovendien een therapeutische werking op ons lichaam. De badkamer verwarming elektrisch zorgt dat je spieren ontspannen en de bloedsomloop verbetert.