EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Glazen infrarood verwarming

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 7

Glazen infrarood verwarming badkamer

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infraroodpaneel is verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer.

De glazen infrarood verwarming van Badkamer verwarming zijn en aanvulling op jouw interieur. Het is een prachtige verwarming met een hoogstaande technologie. Door de hoge kwaliteit infrarood panelen geniet jij niet alleen van duurzame warmte, maar ook van zuinige warmte!

De hoge rendementspanelen van glas zijn in vele designs verkrijgbaar. Standaard zijn ze uitgevoerd in zwart of wit glas en mat of glanzend. Daarnaast zijn ze te koop in alle RAL kleuren, als spiegelpaneel, krijtbord of gepersonaliseerd met een foto of beeld afdruk.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 22

Beste glazen infrarood verwarming

De glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardig en hittebestendig ESG-H veiligheidsglas. Geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hebben ze een zeer mooi slank ontwerp. Door de ultradunne uitvoering 2,2 cm nemen ze weinig ruimte in beslag.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 6

Zuinige glazen infrarood verwarming

Dankzij de hoogwaardige ESHC technologie bij de Welltherm panelen is meer dan 70% van het te verwarmen oppervlak bedekt met warmtegeleiders. Dit zorgt voor een uitstekende warmte verdeling en dus een hoog rendement. Bij anderen ligt dit percentage tussen de 6 en 23%.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 4 bedrukte panelen

Duurzame glazen infrarood verwarming

Door gebruik te maken van onze zuinige glazen infrarood verwarming in combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 uit. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Zeer duurzaam en zuinig in verbruik. Je bespaart al snel tussen de 30 en 50% op de energiekosten.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen

Design glazen infrarood verwarming

Niet allen de hoogwaardige technologie van de glazen infrarood verwarming is indrukwekkend. Maar ook de vele prachtige designs. Het slanke paneel van 2,2 cm is standaard verkrijgbaar in zwart of wit glas. Daarnaast ook in alle RAL kleuren, als spiegelpaneel of bedrukt paneel.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 14 wit satijn

Verschillende glazen modellen

De glazen infrarood panelen zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hebben ze een zeer mooi ontwerp. Door de ultradunne uitvoering nemen ze tevens weinig ruimte in beslag. Ze passen daardoor in iedere badkamer op een vrije muur of het plafond.

De wonderschone elegante kleur wit of wit satijn zijn in iedere badkamer gemakkelijk te integreren. Je zou niet zeggen dat achter het platte infrarood paneel een zeer hoogwaardig innovatief verwarming systeem schuil gaat.

De RAL panelen serie zijn onze gekleurde infrarood panelen. Je kan zelf de kleur bepalen in jouw badkamer. Van fel groen tot licht roze of blauw. Er zit altijd wel een kleur bij die in jouw badkamer ruimte past. Glaspaneel is ook geschikt voor woonkamer of slaapkamer.

Wil je een keer totaal iets anders? Kies dan voor de bedrukte panelen van glas. Deze kan je personaliseren met een eigen gekozen foto. Een vakantiefoto of ga voor een stockfoto van Picasso. Alles is mogelijk bij Badkamer verwarming, vraag ons naar de opties.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

badkamer spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 23 wit satijn

Glazen infrarood badkamerradiator

De slanke glazen infrarood badkamerradiator is slecht 2,2 cm dun. Daardoor zijn ze ruimte besparend in jouw badkamer. Weg met die lelijke stink kachels, en maak plaats voor de elegante en stijlvolle glazen infrarood verwarming met draadloze thermostaat.

De slanke warmtepanelen kan je eenvoudig en snel monteren op een vrije wand in de badkamer. Heb je geen ruimte aan de wand? Geen probleem, ze staan ook prachtig aan het plafond. Het voordeel van plafond montage is de grote warmte verspreiding.

Daarnaast wordt de vloer ook gelijk warm, je hebt geen vloerverwarming badkamer meer nodig. Zowel de wand als plafond glaspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en wattages. Voor de badkamer is het benodigd vermogen 550 of 660 Watt.

In de badkamer moet het infraroodpaneel snel de ruimte voorzien van warmte. Daarvoor zijn genoemde wattage doel reikend. Alle glazen infrarood panelen van Badkamer verwarming zijn voorzien van de Duitse VDE-certificering, CE-labels en 100% Made in Germany. Veiligheid boven alles. Interesse, neem contact met ons op.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 2

Glazen stralingsconvector

De glazen stralingsconvector van de Welltherm InKo Plus serie, verwarmt in de eerste plaats met infrarood warmte via de glazen voorkant. Je geniet van de onbeperkte voordelen van onze traditionele infrarood verwarming badkamer. Bij verhoogde warmtebehoefte wordt er bovendien extra verwarmd door convectie.

Daarbij stroomt lucht van onderaf het apparaat in, waar het wordt verwarmd en afgevoerd via de lucht uitlaat aan de bovenkant van het toestel. Hierdoor kunnen zelfs grote temperatuur verschillen in de kortste tijd overbrugd worden.

De InKo Plus wordt bestuurd via het geïntegreerde bedieningspaneel. Deze heeft afzonderlijke instelmogelijkheden voor comfort, verlagen en vorstbescherming. Bovendien kan er tussen 4 werkingsmodi gekozen worden, afhankelijk van jouw behoeften.

De glazen Inko Plus is programmeerbaar zodat u op de door u gewenste tijden van een heerlijke warmte kan genieten. Vanwege het compacte ontwerp en de hoge prestaties is de InKo Plus ideaal voor ruimtes met verhoogde energiebehoeften, zoals wintertuinen en badkamers. De InKo Plus kan, optioneel, worden uitgerust met handdoekdroger beugels.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 4 bedrukte panelen

Veilige infrarood glaspanelen

In de badkamer gaat veiligheid boven alles. De infrarood glaspanelen zijn gemaakt van ESG gehard glas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig, zuur- en krasvast. Naast het verharde veiligheidsglas zijn de infrarood panelen spat waterbestendig.

Of het nu gaat om een infrarood handdoekdroger, spiegel-, muur- of plafondpaneel, de glas infrarood panelen zijn dankzij de IPX4 klasse veilig om op te hangen in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Zowel horizontale als verticaal installatie.

Houd altijd bij de installatie in de badkamer de veiligheidsafstand van 60 centimeter aan van de dichtstbijzijnde waterbron. De glazen infraroodpanelen van Badkamer verwarming zijn gemaakt in Duitsland en dragen het keurmerk “100% Made in Germany”.

Dit betekent dat het gehele productieproces aan de hoge Duitse kwaliteit normen voldoet. Zowel hoge kwaliteit voor de gebruikte materialen als de afwerking. Je herkent direct de Duitse kwaliteit wanneer je het infrarode glaspaneel ziet.

Wat is glazen infrarood verwarming?

Een glazen infrarood verwarming is een warmtepaneel die gemaakt is van verhard veiligheidsglas met daarin verwerkt de infrarood verwarmingstechnologie. Het slanke infrarood paneel monteer je aan de wand of het plafond. Je bespaart tot wel 30-70% op de verwarmingskosten.

Waarom is glazen infrarood verwarming zuinig?

Een glazen infrarood verwarming is zuinig in verbruik omdat het de nieuwste infrarood technologie gebruikt. De Welltherm glas panelen zijn voorzien van de unieke ESHC technologie (Entire Surface Heat Conductor), wat betekent dat het gehele oppervlak wordt gebruikt voor de warmteverspreiding. Dit levert een extreem hoog rendement op. De emissie factor ligt tussen de 95 en 97%.

Voor wie is een glazen infrarood verwarming geschikt?

Een glazen infrarood verwarming is voor degene die direct geld willen besparen op de energiekosten. Zodra je het paneel aanzet geniet je binnen enkele minuten van de intense warmtestralen die je huid raken. Daarnaast is het een eyecatcher voor jouw badkamer.

Waar een glazen infrarood verwarming plaatsen?

Een glazen infrarood verwarming monteer je eenvoudig aan een vrije muur in de badkamer. Door middel van schroeven bevestig je het de beugel en het paneel aan de wand. Vervolgens sluit je de elektra rechtstreeks aan of via het stopcontact. Ook kan je het paneel aan het plafond monteren.

Hoe werkt een glazen infrarood verwarming?

Glazen infrarood verwarming werkt middels elektriciteit. Het warmtepaneel zet de energie om in warme onschadelijke infrarode straling. De infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar de direct de objecten en mensen in de badkamer. Vergelijkbaar met de zonnestralen.

Is een glazen infrarood verwarming veilig?

Ja, een glazen infrarood verwarming is veilig te gebruiken in de badkamer. Dankzij de IPX4 klasse zijn de infrarood panelen spatwaterdicht. Houd wel altijd de veilige montage afstand aan van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting in acht. Tevens hebben onze infraroodverwarmingen een veiligheidsvoorziening dat bij oververhitting het paneel direct uitzet.

Welke glazen infrarood verwarming uitvoeringen zijn er?

De glazen infrarood verwarming is leverbaar in vele soorten uitvoeringen, formaten en vermogens. Van spiegelverwarming tot individueel ontworpen beeldverwarming, jouw verbeelding kent geen grenzen. In alle RAL kleuren leverbaar, wit, satijn wit of zwart. Of als spiegel- en krijtbord infrarood paneel.

Kan je een glazen infrarood verwarming aan het plafond monteren?

Ja, je kan de glazen infrarood verwarming ook aan het plafond monteren. Of het nu portret, landschap of gewoon vierkant is, onze panelen kunnen overal worden gemonteerd, aan de wand en het plafond. Ze bieden een stabiele, veilige montage dankzij het bevestiging mechanisme.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.