Glazen infrarood verwarming

Warmteshop Badkamer Verwarming

Glazen infrarood verwarming badkamer

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infraroodpaneel is verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer.

De glazen infrarood verwarming van Badkamer verwarming zijn en aanvulling op jouw interieur. Het is een prachtige verwarming met een hoogstaande technologie. Door de hoge kwaliteit infrarood panelen geniet jij niet alleen van duurzame warmte, maar ook van zuinige warmte!

De hoge rendementspanelen van glas zijn in vele designs verkrijgbaar. Standaard zijn ze uitgevoerd in zwart of wit glas en mat of glanzend. Daarnaast zijn ze te koop in alle RAL kleuren, als spiegelpaneel, krijtbord of gepersonaliseerd met een foto of beeld afdruk.

In de badkamer gaat veiligheid boven alles. De infrarood glaspanelen zijn gemaakt van ESG gehard glas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig, zuur- en krasvast. Naast het verharde veiligheidsglas zijn de infrarood panelen spat waterbestendig.

Of het nu gaat om een infrarood handdoekdroger, spiegel-, muur- of plafondpaneel, de glas infrarood panelen zijn dankzij de IPX4 klasse veilig om op te hangen in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Zowel horizontale als verticaal installatie.

Houd altijd bij de installatie in de badkamer de veiligheidsafstand van 60 centimeter aan van de dichtstbijzijnde waterbron. De glazen infraroodpanelen van Badkamer verwarming zijn gemaakt in Duitsland en dragen het keurmerk “100% Made in Germany”.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Verschillende glazen modellen

De glazen infrarood panelen zijn ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hebben ze een zeer mooi ontwerp. Door de ultradunne uitvoering nemen ze tevens weinig ruimte in beslag. Ze passen daardoor in iedere badkamer op een vrije muur of het plafond.

De wonderschone elegante kleur wit of wit satijn zijn in iedere badkamer gemakkelijk te integreren. Je zou niet zeggen dat achter het platte infrarood paneel een zeer hoogwaardig innovatief verwarming systeem schuil gaat.

De RAL panelen serie zijn onze gekleurde infrarood panelen. Je kan zelf de kleur bepalen in jouw badkamer. Van fel groen tot licht roze of blauw. Er zit altijd wel een kleur bij die in jouw badkamer ruimte past. Glaspaneel is ook geschikt voor woonkamer of slaapkamer.

Wil je een keer totaal iets anders? Kies dan voor de bedrukte panelen van glas. Deze kan je personaliseren met een eigen gekozen foto. Een vakantiefoto of ga voor een stockfoto van Picasso. Alles is mogelijk bij Badkamer verwarming, vraag ons naar de opties.

Beste glazen infrarood verwarming

De glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardig en hittebestendig ESG-H veiligheidsglas. Geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast hebben ze een zeer mooi slank ontwerp. Door de ultradunne uitvoering 2,2 cm nemen ze weinig ruimte in beslag.

Zuinige glazen infrarood verwarming

Dankzij de hoogwaardige ESHC technologie bij de Welltherm panelen is meer dan 70% van het te verwarmen oppervlak bedekt met warmtegeleiders. Dit zorgt voor een uitstekende warmte verdeling en dus een hoog rendement. Bij anderen ligt dit percentage tussen de 6 en 23%.

Duurzame glazen infrarood verwarming

Door gebruik te maken van onze zuinige glazen infrarood verwarming in combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 uit. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Zeer duurzaam en zuinig in verbruik. Je bespaart al snel tussen de 30 en 50% op de energiekosten.

Design glazen infrarood verwarming

Niet allen de hoogwaardige technologie van de glazen infrarood verwarming is indrukwekkend. Maar ook de vele prachtige designs. Het slanke paneel van 2,2 cm is standaard verkrijgbaar in zwart of wit glas. Daarnaast ook in alle RAL kleuren, als spiegelpaneel of bedrukt paneel.

Glazen infrarood badkamerradiator

De slanke glazen infrarood badkamerradiator is slecht 2,2 cm dun. Daardoor zijn ze ruimte besparend in jouw badkamer. Weg met die lelijke stink kachels, en maak plaats voor de elegante en stijlvolle glazen infrarood verwarming met draadloze thermostaat.

De slanke warmtepanelen kan je eenvoudig en snel monteren op een vrije wand in de badkamer. Heb je geen ruimte aan de wand? Geen probleem, ze staan ook prachtig aan het plafond. Het voordeel van plafond montage is de grote warmte verspreiding.

Daarnaast wordt de vloer ook gelijk warm, je hebt geen vloerverwarming badkamer meer nodig. Zowel de wand als plafond glaspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en wattages. Voor de badkamer is het benodigd vermogen 550 of 660 Watt.

In de badkamer moet het infraroodpaneel snel de ruimte voorzien van warmte. Daarvoor zijn genoemde wattage doel reikend. Alle glazen infrarood panelen van Badkamer verwarming zijn voorzien van de Duitse VDE-certificering, CE-labels en 100% Made in Germany. Veiligheid boven alles. Interesse, neem contact met ons op.

badkamer-verwarming-spiegel-infrarood-paneel-infrarood-verwarming-handdoekdroger-16
plafond-led-verwarming-ws.jpg
spiegel verwarming

Zuinige infrarood panelen

Infrarood verwarming badkamer zorgt iedere dag weer voor een warme comfortabele ruimte. Infrarood panelen zijn in vele designs, vermogens en uitvoeringen beschikbaar. Zoals een spiegel-, foto of gekleurd paneel. Gemaakt van verhard glas of metaal.

Geen lelijke stinkende en lawaai makende radiatoren meer in de badkamer. Maak plaats voor de moderne en elegante infrarood panelen welke je eenvoudig installeert aan de muur of het plafond. Dankzij het slanke ontwerp van 1,7 tot 2,2 cm zijn de IR panelen ruimte besparend. 

Heb je geen vrije badkamermuur, dan is het ook mogelijk om een plafond verwarming te monteren. Het voordeel van plafond paneel is dat de warmte van boven komt, waardoor de vloer ook heerlijk warm wordt, zoals een vloerverwarming.

Infraroodpaneel is in vele uitvoeringen, vermogens en formaten verkrijgbaar. De design radiator badkamer is gemaakt van verhard ESG-H veiligheidsglas of metaal met een poedercoat afwerking. Badkamer verwarmingheeft het allemaal.

De metalen panelen zijn slechts 1,7 cm dun en de glazen infrarood verwarming 2,2 cm. Beide kunnen voorzien worden van handdoekbeugels, zodat je altijd warme en droge handdoeken hebt. De RAL panelen zijn in alle ral kleuren verkrijgbaar of kies voor een neutrale witte kleur.

Ook kan je het oppervlaktepaneel personaliseren met een eigen foto naar keuze. De bedrukte panelen zijn zuur- en hittebestendig, zodat de afbeelding altijd blijft glimmen. De warmtepanelen maak je eenvoudig schoon met een vochtige doek.

De infrarood panelen behoeven geen onderhoud, daar ze geen draaiende onderdelen hebben die kapot kunnen gaan. De installatie is eenvoudig en bovendien profiteer je van lage verbruikskosten. Zuinig jouw badkamer verwarmen met onze design IR panelen.

In iedere badkamer hangt wel een spiegel. Wanneer je deze vervangt door een slanke spiegel infrarood verwarming geniet je gelijk van comfortabele warmte. De elektrische verwarming met spiegelend oppervlak werkt met de directe infrarood straling.

Met een infraroodspiegel heb je nooit meer last van een beslagen spiegel. Zodra je onder de douche vandaan komt of uit bad stapt zie je gelijk jouw spiegelbeeld. Je hoeft niet eerst de spiegel te ontdoen van condens. Het spiegel oppervlak is licht verchroomd.

De lucht wordt niet verwarmd bij infrarood verwarming, maar direct de objecten zoals vloer en muren. Muren warmen op, waardoor vocht zich onttrekt en schimmels verdwijnen. De meest geziene verwarming in de badkamer is een elektrische IR spiegelpaneel.

Vooral in de ochtenduren is het prettig als je een warme badkamer betreedt. Met de thermostatische regeling stel je een kwartier voordat je opstaat de verwarming in. Nooit meer een koude en kille badkamer in jouw woning. Met een slimme thermostaat bedien je de panelen afzonderlijk van elkaar via de smart home app.