EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Plafond verwarming

Badkamer plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de vloer ook heerlijk warm. Het bevestiging mechanisme biedt een stabiele en veilige plafondmontage.

Een infrarood plafondverwarming van Badkamer verwarming staat esthetisch prachtig in de badkamer, maar ook voor andere ruimtes is een plafondpaneel ideaal. Denk hierbij aan de woonkamer of slaapkamer.

Bij plafondverwarming profiteer je van een maximale warmte verspreiding. De vloer wordt ook gelijk verwarmd, waardoor je geen vloerverwarming badkamer meer nodig hebt. Zeer duurzaam en zuinig in verbruik.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 22

De beste plafond verwarming

De beste plafond verwarming maakt gebruik van infrarood. Je hebt door het grote warmtebereik van boven een gelijkmatige en efficiënte warmte verdeling. Doordat de stralen van bovenaf komen wordt ook de vloer heerlijk warm, net als een vloerverwarming.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 14 wit satijn

Zuinige infrarood plafond verwarming

Infrarood plafond verwarming is dankzij de ESHC technologie zeer duurzaam in verbruik. De objecten houden de warmte lang vast. De elektrische verwarming zet tenminste 93% van de energie om in warmte. De achterkant van het paneel is goed geïsoleerd, weinig warmte verlies.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 2

Duurzame infrarood plafond verwarming

Door gebruik te maken van onze infrarood plafond verwarming in combinatie met zonnepanelen stoot je geen CO2 uit. Heb je geen zonnepanelen, gebruik dan altijd groene stroom zodat je ook aan het milieu denkt. Gasloos jouw badkamer verwarmen is een groene stap vooruit.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger plafond 3

Design infrarood plafond verwarming

De verschillende design infrarood plafondverwarming zijn stuk voor stuk prachtig. Wat dacht je van onze plafondverwarming met led-verlichting? De zuinige warmte met zacht warm wit licht. Beide zijn zeer spaarzaam, energie zuinig en bovendien apart van elkaar te bedienen.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger plafond 3

Uitvoeringen plafond verwarming

De infrarood plafond verwarming staan stuk voor stuk stijlvol in jouw badkamer of andere ruimte. Een plafondpaneel is ideaal als je bijvoorbeeld geen ruimte aan de wand hebt. Het paneel is slechts 2 cm dun, waardoor het naadloos opgaat in de inrichting.

De mogelijkheden qua design van een infrarood plafondverwarming is zeer groot. Wij hebben een uitgebreid assortiment van hoge en lage temperaturen badkamer verwarmingen. In onze showroom kan je complete badkamers met ir panelen bezichtigen.

Metalen of glazen badkamerradiatoren in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld gekleurde RAL panelen, wit satijnglas paneel of een zwart metalen warmtepaneel. Wij leveren ook plafond verwarming met led verlichting. Duurzame warmte gecombineerd met zachte led-lichten.

De infrarood panelen mogen opvallen, maar je kan deze ook integreren in het plafond. Je hebt niet eens in de gaten dat er een kachel hangt, totdat je de intense warmte van bovenaf voelt. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw badkamer plafondverwarming.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 2

Plafondverwarming met verlichting

Met infraroodverwarming kan je alle kanten op. De warmte panelen kan je de muur hangen, waarmee je goed de badkamer verwarmd. Met de plafondpanelen geniet je van een nog grotere stralingshoek. Vanwege de bestaande verlichting doet men dit vaak niet.

Dat is eigenlijk jammer, maar Badkamer verwarming heeft daar de oplossing voor; een infrarood verwarming met led-verlichting. Het led-lichtframe van Welltherm is in verschillende maten verkrijgbaar. Van klein 60×60 tot 150×60 cm. 

Zowel het plafondpaneel als de verlichting is zeer eenvoudig te monteren. Wij leveren het plafondpaneel met een montage beugel, handige boormal, schroeven, pluggen en instructieboekje. Je kan ook onze vakkundige installatiedienst inschakelen voor de montage.

De led-verlichting zelf heeft een handig klik-systeem. Voor de aansluiting gebeurt dit met een ompool beveiligde connector die wordt aangesloten met een lichtschakelaar. Daardoor bedien je zowel de kachel als de led lichten apart van elkaar. Als de led-lichten uit staan, zie je ze niet zitten. Plafondverwarming met lichtjes is ideaal voor de badkamer, maar ook bijvoorbeeld voor de woonkamer.

Voordelen infrarood plafondverwarming

Infrarood plafondverwarming kent vele voordelen. Door het grote warmte bereik van bovenaf geniet je van een gelijkmatige en efficiënte warmte verdeling. Daarbij wordt de vloer ook heerlijk warm. Donkere tegels houden de warmte nog beter vast.

Muren worden droog, waardoor de isolatie beter werkt en er geen schimmels in de wanden ontstaan. Vochtige ruimtes zijn namelijk een ideale broedplek voor schimmels. Met infrarood verwarming in jouw badkamer heb je geen last meer van vieze schimmelvorming.

Infrarood houdt de luchtvochtigheid in balans. Doordat er geen luchtcirculatie is, zoals met een convectie radiator, heb je geen last van stofdeeltjes of bacteriën in de lucht. Dankzij het slanke ontwerp van 2 cm zijn de wand- en plafond panelen ruimte besparend.

Alle badkamerpanelen zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in de badkamer. Snelle opwarmtijd van 8 tot 15 minuten. Verkrijgbaar in diverse prachtige designs. Van plafond en spiegel infrarood verwarming tot handdoekdroger en Sunshower.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 14 wit satijn

Zuinig en duurzaam in verbruik

Plafond verwarming badkamer maakt gebruik van de lange golf infrarood straling. De panelen zijn voorzien van de ESHC technologie, wat betekent dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt. Hoog rendement met een laag energie verbruik.

De werking van infrarood panelen is vele malen anders dan bij convectie kachels. Deze warmen lucht op, waarbij het verschil in warm of koud groot is. Door infrarood toe te passen worden de mensen en objecten direct verwarmd. Zoals de vloer, muur en meubels.

Deze houden de warme lang vast, waardoor je gerust een raam kan open zetten voor ventilatie. Je verliest weinig warmte. De elektrische verwarming badkamer panelen voor plafond of wand montage zet tenminste 93% van de energie om in infrarood warmte.

Geschikt voor ieder type badkamer, nieuwe badkamer maar ook bestaande. Met infraroodverwarming bespaar je tussen de 30 en 70% aan verwarmingskosten! Geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig en snel.

Vraag en Antwoord

Wat is een voordeel van plafond verwarming

Een voordeel van plafond verwarming is dat ruimte besparen. Daarnaast zijn ze hygiënisch, energie zuinig, esthetische prachtig, eenvoudig te installeren en je hebt geen onderhoudskosten. Je geniet dus niet van één voordeel met plafondverwarming, maar van velen.

Waarom is een infrarood plafond verwarming zuinig?

Een infrarood plafond verwarming is zuinig omdat het niet de lucht verwarmd, maar direct de objecten en mensen binnen het stralingsbereik. De objecten houden de warmte lang vast. Dit is dé zuinige en moderne wijze van badkamers verwarmen.

Voor wie is een plafond verwarming bedoeld?

Een infrarood plafond verwarming is bedoeld voor mensen die weinig ruimte aan de muur hebben voor een wandpaneel. Aan heb plafond is altijd ruimte. De panelen zijn slechts 2 cm dik, waardoor ze ook ruimte besparen. Zowel aan de wand als aan het plafond.

Waar plafond verwarming ophangen?

De beste positie van een plafond verwarming in de badkamer is boven het gedeelte bij de wastafel of waar je uit de douche of het bad stapt. Als je ’s morgens je tanden poetst voel je de heerlijke warmte op je lichaam vallen. Ook de vloer is op deze plek aangenaam warm.

Hoe werkt infrarood plafond verwarming?

Infrarood plafond verwarming werkt op basis van elektriciteit. Het warmtepaneel zet de energie om in warme onschadelijke infrarood straling. De infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar de direct de objecten en mensen in de kamer. Volgens hetzelfde principe als de zon.

Is plafond verwarming in de badkamer veilig?

Ja, plafond verwarming is veilig te gebruiken in de badkamer. Dankzij de IPX4 klasse zijn de warmtepanelen spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in vochtige ruimtes. Tevens hebben onze infraroodverwarmingen een veiligheidsvoorziening dat bij oververhitting het paneel direct uitzet.

Welke plafond verwarming is geschikt voor de badkamer?

Iedere infrarood plafond verwarming met een IPX4 klasse is geschikt voor zone 2 ruimtes. Oftewel veilig te gebruiken in natte ruimtes, zoals de badkamer. Alle infrarood panelen zijn geschikt voor zowel plafond- als wandmontage.

Kan ik de plafond verwarming op afstand bedienen?

Ja, de plafond verwarming infrarood kan je dankzij de draadloze thermostaat type DE eenvoudig op afstand bedienen. De DE-serie maakt indruk met zijn eenvoudige installatie en simplistische bediening. Deze thermostaat heeft wekelijkse en dagelijkse programmering, plus vijf bedieningsmodi.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.