Plafond verwarming

Warmteshop Badkamer Verwarming

Badkamer plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de vloer ook heerlijk warm. Het bevestiging mechanisme biedt een stabiele en veilige plafondmontage.

Een infrarood plafondverwarming van Badkamer verwarming staat esthetisch prachtig in de badkamer, maar ook voor andere ruimtes is een plafondpaneel ideaal. Denk hierbij aan de woonkamer of slaapkamer.

Bij plafondverwarming profiteer je van een maximale warmte verspreiding. De vloer wordt ook gelijk verwarmd, waardoor je geen vloerverwarming badkamer meer nodig hebt. Zeer duurzaam en zuinig in verbruik.

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

De plafond verwarming met leds is een infrarood verwarming systeem gecombineerd met een led frame. Dankzij het innovatieve plafond led frame is het nu mogelijk om duurzame warmte te combineren met energiezuinig verlichting.

Voor onder andere de badkamer is dit een ideale uitkomst. Zowel aan het plafond staat een infrarood paneel met verlichting prachtig, maar ook als spiegelpaneel. Nooit meer last van een beslagen spiegel en verlicht met zacht witte led lichtjes. Beide zeer duurzaam in verbruik.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

Infrarood verwarming plafond voor je badkamer

De beste plafond verwarming badkamer

De beste plafond verwarming maakt gebruik van infrarood. Je hebt door het grote warmtebereik van boven een gelijkmatige en efficiënte warmte verdeling. Doordat de stralen van bovenaf komen wordt ook de vloer heerlijk warm, net als een vloerverwarming.

Zuinige infrarood plafond verwarming

Infrarood plafond verwarming is dankzij de ESHC technologie zeer duurzaam in verbruik. De objecten houden de warmte lang vast. De elektrische verwarming zet tenminste 93% van de energie om in warmte. De achterkant van het paneel is goed geïsoleerd, weinig warmte verlies.

Duurzame infrarood plafond verwarming

Door gebruik te maken van onze infrarood plafond verwarming in combinatie met zonnepanelen stoot je geen CO2 uit. Heb je geen zonnepanelen, gebruik dan altijd groene stroom zodat je ook aan het milieu denkt. Gasloos jouw badkamer verwarmen is een groene stap vooruit.

Design infrarood plafond verwarming

De verschillende design infrarood plafondverwarming zijn stuk voor stuk prachtig. Wat dacht je van onze plafondverwarming met led-verlichting? De zuinige warmte met zacht warm wit licht. Beide zijn zeer spaarzaam, energie zuinig en bovendien apart van elkaar te bedienen.

LED frame voor infrarood paneel

Het led frame van Duo-line is beschikbaar in twee verschillende hoogtes, zodat ze perfect passen op zowel metalen als glazen infrarood verwarming. Daarnaast zijn is het duo ledframe verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat het op ieder warmtepaneel geplaatst kan worden.

De plafondverwarming met ledlichten is de ideale oplossing voor duurzame warmte en energiezuinig verlichting. De stijlvolle infrarood panelen van Badkamer verwarming zijn eenvoudig en snel te plaatsen aan het plafond, maar ook aan de muur.

Je krijgt door de ledlichten een prachtig zacht wit licht kader in de badkamer. De ledframes zijn ook eenvoudig te plaatsen op andere infrarood panelen in de hal of woonkamer. Staat het licht uit en de kachel aan, dan zie je de leds niet zitten.

Als je een lichte plafondverlichting wilt combineren met een verwarmingselement in kleur, maak dan een keuze uit onze uitgebreide RAL panelen serie. Onze glazen infrarood verwarming voor aan het plafond en muur zijn ook onopvallend verkrijgbaar in kristal wit of wit satijn.

Infrarood plafondstraler met LED verlichting

Qua energie is de plaatsing van een infraroodstraler op het plafond optimaal. Bij renovatie is het ook eenvoudig om bestaande bekabeling te gebruiken. Maar het verlies van bestaande plafondlampen schrikt sommige bouwers af. Badkamer verwarming heeft de oplossing.

De lichtframes van het merk Welltherm geven zonder extra stroomkabel verlichting. En wel te verstaan een aangenaam warm wit, dimbaar licht gecombineerd met de behaaglijke warmte van de infraroodverwarming.

Efficiënte LED-lichtstrips in de armatuur zorgen ervoor dat het licht gelijkmatig naar beneden straalt. Dit is te danken aan de witte, doorschijnende strooilicht cover. Het lichtframe zelf is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Dankzij de modulaire opbouw is het LED-lichtframe geschikt voor alle Welltherm infraroodstralers, zowel voor metalen als voor glasstralers. Het lichtframe past op zowel plafond- als muurpanelen. Het is een aantrekkelijk accessoire, vooral voor spiegel infrarood verwarming aan de wand.

Uitvoeringen plafond verwarming

De infrarood plafond verwarming staan stuk voor stuk stijlvol in jouw badkamer of andere ruimte. Een plafondpaneel is ideaal als je bijvoorbeeld geen ruimte aan de wand hebt. Het paneel is slechts 2 cm dun, waardoor het naadloos opgaat in de inrichting.

De mogelijkheden qua design van een infrarood plafondverwarming is zeer groot. Wij hebben een uitgebreid assortiment van hoge en lage temperaturen badkamer verwarmingen. In onze showroom kan je complete badkamers met ir panelen bezichtigen.

Metalen of glazen badkamerradiatoren in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld gekleurde RAL panelen, wit satijnglas paneel of een zwart metalen warmtepaneel. Wij leveren ook plafond verwarming met led verlichting. Duurzame warmte gecombineerd met zachte led-lichten.

De infrarood panelen mogen opvallen, maar je kan deze ook integreren in het plafond. Je hebt niet eens in de gaten dat er een kachel hangt, totdat je de intense warmte van bovenaf voelt. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw badkamer plafondverwarming.

Plafondverwarming met verlichting

Met infraroodverwarming kan je alle kanten op. De warmte panelen kan je de muur hangen, waarmee je goed de badkamer verwarmd. Met de plafondpanelen geniet je van een nog grotere stralingshoek. Vanwege de bestaande verlichting doet men dit vaak niet.

Dat is eigenlijk jammer, maar Badkamer verwarming heeft daar de oplossing voor; een infrarood verwarming met led-verlichting. Het led-lichtframe van Welltherm is in verschillende maten verkrijgbaar. Van klein 60×60 tot 150×60 cm. 

Zowel het plafondpaneel als de verlichting is zeer eenvoudig te monteren. Wij leveren het plafondpaneel met een montage beugel, handige boormal, schroeven, pluggen en instructieboekje. Je kan ook onze vakkundige installatiedienst inschakelen voor de montage.

De led-verlichting zelf heeft een handig klik-systeem. Voor de aansluiting gebeurt dit met een ompool beveiligde connector die wordt aangesloten met een lichtschakelaar. Daardoor bedien je zowel de kachel als de led lichten apart van elkaar. Als de led-lichten uit staan, zie je ze niet zitten. Plafondverwarming met lichtjes is ideaal voor de badkamer, maar ook bijvoorbeeld voor de woonkamer.

Voordelen infrarood plafondverwarming

Infrarood plafondverwarming kent vele voordelen. Door het grote warmte bereik van bovenaf geniet je van een gelijkmatige en efficiënte warmte verdeling. Daarbij wordt de vloer ook heerlijk warm. Donkere tegels houden de warmte nog beter vast.

Muren worden droog, waardoor de isolatie beter werkt en er geen schimmels in de wanden ontstaan. Vochtige ruimtes zijn namelijk een ideale broedplek voor schimmels. Met infrarood verwarming in jouw badkamer heb je geen last meer van vieze schimmelvorming.

Infrarood houdt de luchtvochtigheid in balans. Doordat er geen luchtcirculatie is, zoals met een convectie radiator, heb je geen last van stofdeeltjes of bacteriën in de lucht. Dankzij het slanke ontwerp van 2 cm zijn de wand- en plafond panelen ruimte besparend.

Alle badkamerpanelen zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in de badkamer. Snelle opwarmtijd van 8 tot 15 minuten. Verkrijgbaar in diverse prachtige designs. Van plafond en spiegel infrarood verwarming tot handdoekdroger en Sunshower.

Zuinig en duurzaam in verbruik

Plafond verwarming badkamer maakt gebruik van de lange golf infrarood straling. De panelen zijn voorzien van de ESHC technologie, wat betekent dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt. Hoog rendement met een laag energie verbruik.

De werking van infrarood panelen is vele malen anders dan bij convectie kachels. Deze warmen lucht op, waarbij het verschil in warm of koud groot is. Door infrarood toe te passen worden de mensen en objecten direct verwarmd. Zoals de vloer, muur en meubels.

Deze houden de warme lang vast, waardoor je gerust een raam kan open zetten voor ventilatie. Je verliest weinig warmte. De elektrische verwarming badkamer panelen voor plafond of wand montage zet tenminste 93% van de energie om in infrarood warmte.

Geschikt voor ieder type badkamer, nieuwe badkamer maar ook bestaande. Met infraroodverwarming bespaar je tussen de 30 en 70% aan verwarmingskosten! Geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig en snel.