EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Sunshower

sunshower badkamer

Sunshower in de badkamer

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Een zonnedouche, oftewel de Sunshower, zorgt voor een aangename warme en gezonde beleving onder de douche. Zodra je onder de douche vandaan stapt pak jij jouw warme handdoek van de handdoekdroger en zie je met de spiegel infrarood verwarming direct jouw spiegelbeeld.

De infrarood warmte van de Sunshower biedt ontspanning aan de spieren en bovendien stimuleert het de bloedsdoorstroming. Uv-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D. Door het zonlicht stijgt jouw weerstand, energie niveau en natuurlijk ook jouw humeur

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

sunshower badkamer sun shower

De beste infrarood Sunshower

De Sunshower in de badkamer geeft je een totaal andere beleving onder douche. De zonnedouche combineert de gezonde infraroodstraling met de kracht van het zonlicht. Infrarood verzacht spieren en vermindert pijnklachten. Zonlicht stimuleert de aanmaak van vitamine D.

sun shower badkamer

Zuinige Sunshower in de badkamer

De zuinige elektrische Sunshower met infrarood en uv-straling is uiterst zuinig. Afhankelijk van het model, kost een sessie van maximaal tien minuten tussen de 0,03 euro en 0,06 euro. Na tien minuten slaat de zonnedouche automatisch uit. Je kan het apparaat ook handmatig eerder uit zetten.

sunshower badkamer

Duurzame Sunshower badkamer

Door gebruik te maken van onze zuinige Sunshower in combinatie met zonnepanelen stoot je geen CO2 meer uit. Of gebruik groene stroom van jouw energieleverancier. Duurzaam en zuinig genieten van de zon- en infraroodwarmte onder de douche.
sunshower badkamer

Sunshower houdt vitamine D op peil

Met een Sunshower houdt jij het hele jaar door jouw vitamine-D op peil. Zonlicht speelt een belangrijke rol bij verschillende lichamelijke functies. Een dagelijkse lage dosis van zonlicht is voldoende voor een gezond vitamine D niveau.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

sunshower onder de douche

sun shower badkamer

Wat is een Sunshower?

Een Sunshower is een Nederlandse uitvinding voor badkamers en spa’s. Alle modellen zijn uitgevoerd met korte golf infrarood lampen, waarvan de stralen diep in de huid doordringen, tot de aanhechting van de spieren. Een zonnedouche is daarom ideaal voor reumapatiënten.

De infrarood Sunshower is speciaal gemaakt voor gebruik onder de douche. Bij rug- en nekklachten is het heerlijk om onder de douche infraroodwarmte te voelen. Dit helpt de pijn van spierfuncties te verzachten en herstelt bovendien de spieren.

Enkele modellen zijn ook voorzien van uv-licht. Deze lampen zijn zo ontwikkeld, dat ze heel dicht in de buurt komen van de zonnestralen. Je krijgt er ook een gezonde teint van. Nieuwsgierig naar de Sunshower? Vraag meer informatie aan Badkamer verwarming.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

sun shower badkamer

Gezonde infrarood warmte onder de douche

De Sun shower geeft het volledige infrarood spectrum af, net zoals de zonnestralen. Het hoge percentage korte golf infrarood warmte straling zorgt voor een intensieve warmte die diep in de huid dringt. Net als een infrarood verwarming.

Deze korte golf IR-A straling is speciaal ontwikkeld en bedoeld voor kortstondig gebruik tijdens of na het douchen. De infrarood warmte wordt vaak aangeraden als warmte therapie bij spier en gewrichtsklachten.

Door de intensieve warmte van de infrarood straling vergroten de poriën van de huid. Dit heeft als resultaat dat de huid dieper wordt gereinigd. Je krijgt daardoor een gezonde en stralende huid. Vraag Badkamer verwarming naar de Sunshower mogelijkheden in jouw doucht. 

sunshower badkamer

Zonlicht in de badkamer

Met de zonnedouche breng je de zon in jouw badkamer. Standaard is het Sunshower-model voorzien van infrarood warmte. Maar er zijn ook modellen verkrijgbaar waarbij de infrarood straling gecombineerd wordt met uv-licht

De combinatie van zon- en infraroodlicht is subliem. Naast dat spieren ontspannen, maakt het lichaam tijdens het douchen vitamine D aan. Op deze manier ontvang jouw lichaam de dagelijkse portie ultra violette licht.

Het zonlicht stimuleert namelijk ons immuunsysteem. Je weerstand blijft daardoor goed op peil. Zeker in de wintermaanden is gebrek aan zonlicht een veel voorkomende klacht. Met een Sunshower ben je daarvan af en bovendien krijg je er ook een gezonde kleur van. Interesse, neem contact met ons op.

Sunshower sun shower

Kenmerken Sunshower

– Sunshower uitvoeringen met enkel infrarood straling of gecombineerd met uv-licht.
– Infrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn.
– Sunshower verdubbelt het vitamine D niveau in de wintermaanden, geeft energie en verhoogt de weerstand.
– Getest en ontwikkeld in samenwerking met medisch specialisten en wetenschappers
– Lichttherapie tijdens het douchen.
– Kan worden ingebouwd in nieuwe en bestaande badkamers.

Vraag en Antwoord

Wat is een Sunshower?

Sunshower is zonnedouche, welke speciaal ontworpen is voor gebruik onder de douche. De Sunshower is standaard uitgerust met korte golf infrarood straling en eventueel uv-licht. De infrarood straling heeft een positief effect op ons hele lichaam en gestel. Het versnelt de bloedsomloop en verlicht spier- en gewrichtspijnen. Door het zonlicht maakt je lichaam de dagelijkse hoeveelheid vitamine D aan.

Waarom is een Sunshower zuinig?

De Sunshower is zuinig in verbruik. De lampen van zowel het infrarood- als het uv-licht zijn energiezuinig. Afhankelijk van het type sun shower kost een sessie van 10 minuten tussen de 0,03 en 0,06 euro.

Voor wie is een Sunshower bedoeld?

Een Sunshower is bedoeld voor mensen die iedere dag opnieuw genieten van een gezonde dosis uv-licht en intense infrarood warmte. Het hersteld de spieren, verlicht pijnen en stimuleert de bloedsomloop. Vooral reuma patiënten en mensen met nek- en rugklachten hebben veel baat bij de infrarood warmte.

Waar monteer ik de Sunshower?

De Sunshower monteer je in de douche ruimte. De hoogte is afhankelijk van het model. Een compact model bijvoorbeeld is bedoeld voor de onderrug, deze hangt lager dan een compleet model. Daarnaast zijn er inbouw- en opbouw modellen. De modellen zijn eenvoudig in de hoek van een badkamer douche te monteren.

Hoe maak ik de Sunshower schoon?

De Sunshower maak je na iedere douchebeurt schoon. Het glas van de zonnedouche moet namelijk goed onderhouden worden. Maak na het douchen de glasplaat droog met een trekker, dit voorkomt kalkaanslag. De opbouwmodellen, de Sunshower Combi en Solo, kunnen ook aan de achterkant worden schoongemaakt. In de gebruikershandleiding vind je de instructie.

Is een Sunshower verkrijgbaar met enkel infrarood straling?

Ja, de Sunshower is verkrijgbaar met enkel infrarood straling. Alle modellen zijn voorzien van infrarood straling. Daarnaast kan je kiezen voor een combinatie van infrarood- en uv-licht. 

Welke Sunshower modellen zijn er?

Het Sunshower assortiment bestaat uit zes verschillende modellen. In de kleuren zwart of wit. Je hebt keuze uit een Sunshower als inbouw- of opbouwmodel. De meeste modellen zijn bedoeld om in te bouwen. Heb je onvoldoende ruimte in de muur of wilt je niet verbouwen? Dan zijn de opbouwversies Solo (alleen infrarood) en Combi (infrarood en UV) beter geschikt.

Kan het zonlicht van de Sunshower schadelijk zijn voor mijn huid?

Nee, het zonlicht van de zonnedouche is niet schadelijk voor jouw huid. De Sunshower geeft een lage dosis UV-licht af en de maximaal instelbare tijd is 10 minuten. Dit is vergelijkbaar met 10 minuten in de Nederlandse zomerzon. Medisch onderzoek heeft aangetoond dat er geen aanvullende huidschade op treedt bij gebruik van 10 minuten van de Sunshower.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.