Sunshower

Warmteshop Badkamer Verwarming

Sunshower in de badkamer

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Een zonnedouche, oftewel de Sunshower, zorgt voor een aangename warme en gezonde beleving onder de douche. Zodra je onder de douche vandaan stapt pak jij jouw warme handdoek van de handdoekdroger en zie je met de spiegel infrarood verwarming direct jouw spiegelbeeld.

De infrarood warmte van de Sunshower biedt ontspanning aan de spieren en bovendien stimuleert het de bloedsdoorstroming. Uv-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D. Door het zonlicht stijgt jouw weerstand, energie niveau en natuurlijk ook jouw humeur.

Een Sunshower is een Nederlandse uitvinding voor badkamers en spa’s. Alle modellen zijn uitgevoerd met korte golf infrarood lampen, waarvan de stralen diep in de huid doordringen, tot de aanhechting van de spieren. Een zonnedouche is daarom ideaal voor reumapatiënten.

De infrarood Sunshower is speciaal gemaakt voor gebruik onder de douche. Bij rug- en nekklachten is het heerlijk om onder de douche infraroodwarmte te voelen. Dit helpt de pijn van spierfuncties te verzachten en herstelt bovendien de spieren.

Enkele modellen zijn ook voorzien van uv-licht. Deze lampen zijn zo ontwikkeld, dat ze heel dicht in de buurt komen van de zonnestralen. Je krijgt er ook een gezonde teint van. Nieuwsgierig naar de Sunshower? Vraag meer informatie aan Badkamer verwarming.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

sunshower warmteshop

De beste infrarood Sunshower

De Sunshower in de badkamer geeft je een totaal andere beleving onder douche. De zonnedouche combineert de gezonde infraroodstraling met de kracht van het zonlicht. Infrarood verzacht spieren en vermindert pijnklachten. Zonlicht stimuleert de aanmaak van vitamine D.

sunshower extra warmte

Zuinige Sunshower in de badkamer

De zuinige elektrische Sunshower met infrarood en uv-straling is uiterst zuinig. Afhankelijk van het model, kost een sessie van maximaal tien minuten tussen de 0,03 euro en 0,06 euro. Na tien minuten slaat de zonnedouche automatisch uit. Je kan het apparaat ook handmatig eerder uit zetten.

sunshower met UV Blauw

Duurzame Sunshower badkamer

Door gebruik te maken van onze zuinige Sunshower in combinatie met zonnepanelen stoot je geen CO2 meer uit. Of gebruik groene stroom van jouw energieleverancier. Duurzaam en zuinig genieten van de zon- en infraroodwarmte onder de douche.
sunshower voor vitamine D

Sunshower houdt vitamine D op peil

Met een Sunshower houdt jij het hele jaar door jouw vitamine-D op peil. Zonlicht speelt een belangrijke rol bij verschillende lichamelijke functies. Een dagelijkse lage dosis van zonlicht is voldoende voor een gezond vitamine D niveau.

Gezonde infrarood warmte onder de douche

De Sun shower geeft het volledige infrarood spectrum af, net zoals de zonnestralen. Het hoge percentage korte golf infrarood warmte straling zorgt voor een intensieve warmte die diep in de huid dringt. Net als een infrarood verwarming.

Deze korte golf IR-A straling is speciaal ontwikkeld en bedoeld voor kortstondig gebruik tijdens of na het douchen. De infrarood warmte wordt vaak aangeraden als warmte therapie bij spier en gewrichtsklachten.

Door de intensieve warmte van de infrarood straling vergroten de poriën van de huid. Dit heeft als resultaat dat de huid dieper wordt gereinigd. Je krijgt daardoor een gezonde en stralende huid. Vraag Badkamer verwarming naar de Sunshower mogelijkheden in jouw doucht. 

Zonlicht in de badkamer

Met de zonnedouche breng je de zon in jouw badkamer. Standaard is het Sunshower-model voorzien van infrarood warmte. Maar er zijn ook modellen verkrijgbaar waarbij de infrarood straling gecombineerd wordt met uv-licht

De combinatie van zon- en infraroodlicht is subliem. Naast dat spieren ontspannen, maakt het lichaam tijdens het douchen vitamine D aan. Op deze manier ontvang jouw lichaam de dagelijkse portie ultra violette licht.

Het zonlicht stimuleert namelijk ons immuunsysteem. Je weerstand blijft daardoor goed op peil. Zeker in de wintermaanden is gebrek aan zonlicht een veel voorkomende klacht. Met een Sunshower ben je daarvan af en bovendien krijg je er ook een gezonde kleur van. Interesse, neem contact met ons op.

Kenmerken Sunshower

– Sunshower uitvoeringen met enkel infrarood straling of gecombineerd met uv-licht.
– Infrarood licht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn.
– Sunshower verdubbelt het vitamine D niveau in de wintermaanden, geeft energie en verhoogt de weerstand.
– Getest en ontwikkeld in samenwerking met medisch specialisten en wetenschappers
– Lichttherapie tijdens het douchen.
– Kan worden ingebouwd in nieuwe en bestaande badkamers.