EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Sun shower

sunshower badkamer sun shower

Sun shower voor onder de douche

Infrarood Sun shower voor onder de douche zorgt voor ontspannen spieren en gewrichten. De onschadelijke infrarood straling is gezond en dringt diep door in de huid. Naast een ontspannend gevoel verminderd infrarood straling rug-, nek- en reumatische klachten.

De zonnedouche Sun shower zorgt voor een totaal andere beleving tijden het douchen. De infrarood warmte ontspant jouw spieren en het zonnelicht zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Hierdoor stijgt jouw weerstand en energie niveau.

Combineer de sunshower in jouw badkamer met een spiegel infrarood verwarming, zodat je nooit meer een beslagen spiegel hebt. Monteer een RAL kleuren paneel handdoekdroger zodat je direct geniet van warme en droge handdoeken. Vraag naar de mogelijkheden bij Badkamer verwarming.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

sunshower badkamer

De beste Sun shower

Een Sun shower geeft jouw een totaal beleving onder de douche. Het zonnelicht met de infrarood warmte geeft je gelijk een warmte- en lichttherapie die je iedere dag gezond houden. Infrarood vermindert pijnklachten dn zonlicht stimuleert de aanmaak van vitamine D.

sun shower badkamer sun shower

Zuinige Sun shower

De zuinige elektrische Sun shower met infrarood en uv-straling is energiezuinig. Afhankelijk van het model, kost een sessie van maximaal tien minuten tussen de 0,03 euro en 0,06 euro. Na 10 minuten slaat de zonnedouche automatisch uit. Je kan het toestel ook eerder uitzetten.

sunshower badkamer

Duurzame Sun shower

Door gebruik te maken van onze zuinige Sun shower in combinatie met zonnepanelen stoot je geen CO2 meer uit. Of gebruik groene stroom van jouw energieleverancier. Duurzaam en zuinig genieten van de zon- en infraroodwarmte onder de douche.

sun shower badkamer

Sun shower zonlicht

Dankzij de Sun shower met uv-licht ontvang jij jouw dagelijks portie zonnelicht. Dit zorgt ervoor dat je vitamine D aanmaakt, waardoor je weerstand op peil blijft. Lichttherapie van de zon levert je een dagelijkse dosis endorfine wat je nodig hebt om een winterdip te voorkomen.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

sun shower badkamer

Wat is een Sun shower?

De Sun shower is uitgevonden in Nederland. De infrarood sunshower is speciaal gemaakt voor gebruik onder de douche. Alle zes modellen zijn uitgevoerde met korte golf infrarood lampen, waarvan de stralen diep in de huid doordringen, tot de aanhechting van de spieren.

Een zonnedouche is daarom ideaal voor reumapatiënten. Bij rug- en nekklachten is het heerlijk om onder de douche infraroodwarmte te voelen. Dit helpt de pijn van spierfuncties te verzachten en bij spierherstel.

Enkele modellen zijn bovendien voorzien van uv-licht. Deze lampen zijn zo ontwikkeld, dat ze heel dicht in de buurt komen van de zonnestralen. Je wordt er zelfs een beetje bruin van. Meer weten over de Sun shower, vraag het aan Badkamer verwarming.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

sun shower badkamer

Positieve effect van infrarood

De warme infrarood stralen hebben een positief effect op ons hele lichaam en gestel. Dit versnelt de bloedsomloop en verlicht spier en gewrichtspijnen. Met infrarood warmte ervaar je tevens een sneller spierherstel. En dat terwijl je doucht.

De Sunshower wordt in de sportwereld veelvuldig gebruikt ter voorkoming van ernstige sportblessures. Het wordt preventief ingezet alsmede voor het herstel en ontwikkeling van meer spierfuncties. Door gebruik te maken van de sunshower herstelt een blessure sneller.

Door de intensieve warmte van de infrarood stralen verwijden de poriën van de huid. Dit heeft als resultaat dat de huid dieper wordt gereinigd, waardoor je een stralende en gezonde huid krijgt.

sunshower badkamer

Lichttherapie onder de douche

Sunshower brengt gezonde warmte en licht in jouw badkamer. De UV-straling biedt jou het zonlicht wat je nodig hebt in de donkere en koudere maanden van het jaar. Lichttherapie zorgt voor een beter humeur.

De sunshower maakt gebruik van speciaal ontwikkelde lampen die een veilige en verantwoorde hoeveelheid zonlicht afgeven. Ook heeft deze speciale douche een timer ingebouwd waardoor de Sun shower maximaal 10 minuten zonlicht uitstraalt.

Daarna schakelt het apparaat zich automatisch uit. Deze sessie kan natuurlijk ook eerder beëindigd worden. Je hoeft dus niet bang te zijn voor de nadelige effecten van de zonnestralen, zoals verbranding.

sun shower badkamer sun shower

Zes Sunshower modellen

Er zijn zes verschillende Sunshower modellen. Alle apparaten zijn voorzien van infrarood warmte met een optie voor UV-licht. Met een druk op de knop geniet je direct van de infrarood warmte onder de douche.

Sunshower modellen met alleen infraroodwarmte zijn: Solo, Duo, Pure XL, en Pure. De sun showers met beide stralen, zowel infrarood als uv zijn de Deluxe of Combi model. Deluxe, Combi, Solo en sunshower Pure XL verzorgen het gehele lichaam van top tot teen.

De opbouwmodellen zijn qua design net zo mooi als de inbouw sunshowers. De sunshower Combi plaats je bijvoorbeeld elegant in de hoek als een zwevend element. Het toestel is voorzien van een gezandstraalde glasplaat in een slank aluminium frame.

Vraag en Antwoord

Wat voor licht komt er uit de Sun shower?

De Sun shower heeft twee soorten licht: infrarood en UV. De infraroodlampen hebben een piek in het korte golf bereik (IR-A). Deze straling dringt dieper door in de huid dan lange golf infrarood (IR-B/IR-C). De UV-lampen geven een hele lage dosis UVA-en UVB-straling. Het laag gedoseerde UVA licht geeft een gezond kleurtje. Het laag gedoseerde UVB licht zorgt voor de aanmaak van vitamine D.

Waarom is een Sunshower zuinig?

De Sun shower is zuinig in verbruik. De lampen van zowel het infrarood- als het uv-licht zijn energiezuinig. Afhankelijk van het type sun shower kost een sessie van 10 minuten tussen de 0,03 en 0,06 euro.

Voor wie is een Sunshower geschikt?

Een Sun shower is geschikt voor mensen die iedere dag opnieuw genieten van een gezonde dosis uv-licht en intense infrarood warmte. Vooral reumapatiënten en sporters hebben baat bij de infrarood warmte. Het hersteld de spieren en verlicht gewrichtspijnen.

Waar monteer ik de Sunshower?

De Sun shower monteer je in de douche ruimte. De opbouwmodellen monteer je in de hoek van de douche. De inbouwmodellen kan je op de wand monteren. De hoogte is afhankelijk van het model. Een compact model bijvoorbeeld is bedoeld voor de onderrug, deze hangt lager dan een compleet model.

Hoe lang gaan de infrarood lampen van de Sun shower mee?

De infrarood lampen van de Sun shower gaan twee duizend uur mee. De UV lampen gaan acht honderd uur mee. Na 600 uur wordt de UV output minder, dit wordt direct op het display weergegeven. Advies is om de lampen dan om te wisselen.

Word ik bruin met een Sun shower?

Nee, je wordt niet bruin met een Sun shower. De zonnedouche geeft een lage dosis uv-licht af. Wanneer je geregeld de sunshower gebruikt, bijvoorbeeld drie tot vijf keer per week, dan ontstaat er wel een gezonde teint op je huid.

Welke Sunshower modellen zijn er?

Het Sun shower assortiment bestaat uit zes verschillende modellen. In de kleuren zwart of wit. Je hebt keuze uit een Sunshower als inbouw- of opbouwmodel. De meeste modellen zijn bedoeld om in te bouwen. Heb je onvoldoende ruimte in de muur of wilt je de douche niet openbreken, dan zijn de opbouw modellen beter geschikt.

Kan uv- en infraroodlicht van de Sunshower schadelijk zijn voor mijn huid?

Nee, het uv- en infraroodlicht van de sunshower is niet schadelijk voor jouw huid. De Sun shower geeft een lage dosis UV-licht af en de maximaal instelbare tijd is 10 minuten. Dit is vergelijkbaar met 10 minuten in de Nederlandse zomerzon. De infraroodwarmte is juiste gezond voor je lichaam. Het herstel spierpijnen en bevordert de bloedsomloop.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.