EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Vloerverwarming badkamer

vloerverwarming elektrisch combinatie infrarood paneel

Elektrische vloerverwarming badkamer

Vloerverwarming badkamer is ontzettend comfortabel en draagt veel bij aan het wellness-gevoel in de badkamer. De mesh verwarmingsmat is eenvoudig te installeren en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Geen koude plekken meer op de grond.

Elektrische vloerverwarming heeft een snelle reactietijd waardoor de vloer snel opwarmt. Dit is dan ook de meeste gekozen vloer verwarming voor badkamers. Je wilt in de badkamer snel warmte hebben, zodat je kan genieten van jouw douche en warme badkamer.

Combineer een vloerverwarming met een spiegel infrarood verwarming, zodat je nooit meer een beslagen spiegel hebt na jouw douchebeurt. Of kies voor handdoekradiator welke altijd zorgt voor droge en warme handdoeken.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 17

De beste vloerverwarming badkamer

Elektrische vloerverwarming badkamer heeft een korte reactietijd. Je hoeft dus niet lang te wachten op een aangenaam verwarmde badkamer vloer. Zodra je met je blote voeten de warme tegels voelt geeft dit al direct een warm gevoel.

vloerverwarming rol

Zuinige vloerverwarming badkamer

De elektrische mesh matten van Badkamer verwarming zijn zuinig in verbruik. Een elektrische vloerverwarming badkamer heeft geen lange opwarmtijd nodig, waardoor je vrijwel direct geniet van een warme vloer en lagere energiekosten.

vloerverwarming elektrisch combinatie infrarood paneel

Duurzame vloerverwarming badkamer

Combineer de elektrische vloerverwarming badkamer met zonnepanelen op je dak. Of gebruik groene stroom waardoor je CO2 neutraal bent. De verwarming bedien je met een slimme thermostatische regeling via jouw smartphone.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 10

Ultradunne vloerverwarming badkamer

De ultradunne meshmatten zijn ideaal als vloerverwarming badkamer te gebruiken. De verwarmingsmatten zijn zelfkleven en slechts 3,2 mm dun. Je kan ze daardoor makkelijk plaatsen onder een tegel- of betonvloer. Zeer gelijkmatige warmteverdeling.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

vloerverwarming rol

Vloerverwarming met mesh mat

De elektrische vloerverwarming van Badkamer verwarming werken middels mesh matten. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. Bovendien is de elektrische verwarmingsmat slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer.

Doordat vloerverwarming zo aangenaam aanvoelt, is deze verwarming methodiek erg populair in de badkamer. Om de kostprijs te drukken en niet het hele huis te hoeven openbreken, kiest men er vaak voor om alleen in de badkamer vloerverwarming te leggen.

Indien er al een traditionele vloerverwarming ligt, kan je deze doortrekken naar de badkamer. Nadeel is wel dat een warm water vloerverwarming een lange opwarmtijd heeft. De elektrische variant is veel sneller in het verwarmen van de vloer, en dus zuiniger.

Je kan eenvoudig de badkamer voorzien van de zuinige elektrische vloermatten. Installeer de elektrische vloermatten in de badkamer als bijverwarming.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 5

Hoofdverwarming of bijverwarming

Voor de badkamer kan je de vloerverwarming als hoofdverwarming of bijverwarming inzetten. Vaak is vloer verwarming voldoende om de gehele badkamerruimte te verwarmen.

Indien je een badkamer radiator of infrarood paneel hebt in de badkamer, kan je de elektrische vloerverwarming als bijverwarming inzetten. Zodra je met blote voeten de badkamer betreedt voel je de heerlijke warme vloer.  

Het voordeel van elektrische vloer verwarming als bijverwarming is dat je een systeem kunt leggen met een lager vermogen. Vloerverwarming met een lager vermogen kost weer minder energie en is toch lekker warm.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 7

Isolatie onder vloerverwarming

Laat je elektrische vloerverwarming installeren, dan raadt Badkamer verwarming altijd aan om hieronder isolatie aan te brengen. Op deze manier haal je een hoger rendement uit je elektrische verwarming voor de badkamervloer.

Door isolatie voorkom je dat de kostbare warmte voor een deel verloren gaat naar de ondervloer. Je hoeft dan minder te stoken waardoor je bespaart op de energiekosten.

Isolatie onder de vloerverwarming kan bestaan uit isolatieplaten of isolerende vloerverwarmingsplaten, zoals een noppenplaat. Vloer verwarming is ook een goed idee voor een kleinere ruimte, zoals een toilet of gasten badkamer.

vloerverwarming elektrisch

Voordelen elektrische vloerverwarming in de badkamer

– Elektrische vloerverwarming is gemakkelijk te plaatsen. Er zijn geen buizen nodig en het systeem hoeft dus ook niet te worden aangesloten op de centrale verwarming. Het verwarmingssysteem hoeft alleen te worden aangesloten op het net.

– De aankoop en installatie is relatief goedkoop en eenvoudig.

– Elektrische vloerverwarming kent een korte reactietijd. Je hoeft dus niet lang te wachten op een aangenaam verwarmde badkamer.

– Voordeliger de badkamer verwarmen. Doordat een badkamer slechts weinig wordt gebruikt, is het niet nodig deze continu te verwarmen. Elektrische vloerverwarming werkt kostenbesparend doordat de badkamer alleen hoeft te worden opgewarmd op de momenten wanneer deze in gebruik is.

– Eenvoudig aanleggen vanwege de zelfklevende matten.

– Waterdicht dankzij IPX7-klasse.

– Kleine opbouwhoogte in vloer vanwege dunne mesh mat van 3,2 mm.

Vraag en Antwoord

Wat zijn de kosten van elektrische vloerverwarming badkamer?

De kosten van elektrische vloerverwarming badkamer zijn eenvoudig te berekenen. Bijvoorbeeld, neem een vloerverwarming van 2 m2 van 160 watt/m². Voor ieder uur dat deze volledig aan staat verbruik je 0,32 kWh. Bij een gemiddelde elektriciteitsprijs van € 0,22 kom je uit op 7 eurocent per uur.

Waarom is vloerverwarming badkamer zo lekker warm?

Vloerverwarming badkamer is zo lekker warm, omdat het een kleine ruimte is die je wilt opwarmen. Zodra je met je blote voeten de badkamer ruimte betreedt voel je heerlijke warme vloer. Dit geeft een comfortabel gevoel.

Voor wie is een vloerverwarming badkamer geschikt?

Een vloerverwarming badkamer is voor iedereen geschikt. Door de elektrische mesh matten kan je in iedere badkamerruimte een vloer verwarming installeren, zonder heel veel breekwerk. De ultradunne zelfklevende matten zijn slecht 3,2 mm dik en eenvoudig neer te leggen.

Wat is de opbouwhoogte van vloerverwarming badkamer?

De minimale opbouwhoogte voor vloerverwarming badkamer is met de mesh matten 3,22 mm. Indien er ruimte over is voor vloerisolatie, adviseren wij om deze eronder te leggen.

Hoe werkt vloerverwarming badkamer?

Een vloerverwarming badkamer werkt via warm water of elektrisch. De elektrische mesh matten zetten de energie om in warmte. Tegelvloeren de badkamer houden de warmte lang vast. Daarom is vloer verwarming in deze ruimte aan te raden.

Is warm water vloerverwarming badkamer zuiniger dan elektrisch?

Nee, warm water vloerverwarming badkamer is niet zuiniger dan een elektrisch vloer verwarming. Een warm water verwarming heeft een lange opwarmtijd, dit kan soms wel uren duren. Je verspilt daardoor veel energie en je belast ook het milieu. Elektrische vloer verwarming heeft een korte reactietijd, waardoor je voordeliger uit bent. Gebruik groene stroom, zodat je CO2 neutraal bent.

Kan je een vloerverwarming badkamer aanleggen in een bestaande badkamers?

Ja, vloerverwarming badkamer kan je aanleggen in bestaande badkamers. Kies voor de elektrische zelfklevende mest vloermatten. Deze werken middels elektra. Je hoeft dus geen leidingen aan te leggen en veel te breken. Alleen de tegels moeten eruit gehaald worden, zodat de matten onder vloer gelegd kunnen worden.

Welke vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming badkamer?

Vloerverwarming badkamer is mogelijk bij verschillende typen vloeren. Zoals tegels, parket, zeil, hout en natuursteen vloeren. In de badkamer liggen bijna altijd tegels, waardoor vloer verwarming zo geschikt in deze ruimte. Tegels geleiden de warmte namelijk goed

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.