EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Infrarood verwarming badkamer

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen

Moderne infrarood verwarming badkamer

Infrarood verwarming badkamer zorgt iedere dag weer voor een warme comfortabele ruimte. Infrarood panelen zijn in vele designs, vermogens en uitvoeringen beschikbaar. Zoals een spiegel-, foto of gekleurd paneel. Gemaakt van verhard glas of metaal.

Geen lelijke stinkende en lawaai makende radiatoren meer in de badkamer. Maak plaats voor de moderne en elegante infrarood panelen welke je eenvoudig installeert aan de muur of het plafond. Dankzij het slanke ontwerp van 1,7 tot 2,2 cm zijn de IR panelen ruimte besparend. 

Heb je geen vrije badkamermuur, dan is het ook mogelijk om een plafond verwarming te monteren. Het voordeel van plafond paneel is dat de warmte van boven komt, waardoor de vloer ook heerlijk warm wordt, zoals een vloerverwarming.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 17

Beste infrarood verwarming badkamer

De meest efficiënte en effectieve manier om jouw badkamer te verwarmen is met de infrarood panelen van Badkamer verwarming. De lange golf infrarood straling geeft direct warmte, daar waar het nodig is. Bespaar ook direct op de verbruik- installatie- en onderhoudskosten.

spiegel

Zuinige infrarood verwarming badkamer

Een infrarood verwarming badkamer van 60 x 60 cm met een vermogen van 550 Watt kost 0,55 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh. Dan is het verbruik 0,12 euro per uur. Vergelijkbaar met een koffiezet apparaat.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 8 radiator

Duurzame infrarood verwarming badkamer

Je bespaart met een infrarood verwarming badkamer op het verbruik en op kosten van onderhoud en service. De installatie is snel een eenvoudig. Onze infrarood panelen zijn zuinig, duurzaam en storingsvrij. Je verdient je investering daarom snel terug. Gebruik groene stroom, geen CO2 uitstoot.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 9

Schone infrarood verwarming badkamer

Infrarood badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoek droger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming met infrarood verwarming badkamer.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

spiegel

Metalen of glazen infraroodpaneel

Infraroodpaneel is in vele uitvoeringen, vermogens en formaten verkrijgbaar. De design radiator badkamer is gemaakt van verhard ESG-H veiligheidsglas of metaal met een poedercoat afwerking. Badkamer verwarmingheeft het allemaal.

De metalen panelen zijn slechts 1,7 cm dun en de glazen infrarood verwarming 2,2 cm. Beide kunnen voorzien worden van handdoekbeugels, zodat je altijd warme en droge handdoeken hebt. De RAL panelen zijn in alle ral kleuren verkrijgbaar of kies voor een neutrale witte kleur.

Ook kan je het oppervlaktepaneel personaliseren met een eigen foto naar keuze. De bedrukte panelen zijn zuur- en hittebestendig, zodat de afbeelding altijd blijft glimmen. De warmtepanelen maak je eenvoudig schoon met een vochtige doek.

De infrarood panelen behoeven geen onderhoud, daar ze geen draaiende onderdelen hebben die kapot kunnen gaan. De installatie is eenvoudig en bovendien profiteer je van lage verbruikskosten. Zuinig jouw badkamer verwarmen met onze design IR panelen.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

spiegel

Infrarood spiegel verwarming

In iedere badkamer hangt wel een spiegel. Wanneer je deze vervangt door een slanke spiegel infrarood verwarming geniet je gelijk van comfortabele warmte. De elektrische verwarming met spiegelend oppervlak werkt met de directe infrarood straling.

Met een infraroodspiegel heb je nooit meer last van een beslagen spiegel. Zodra je onder de douche vandaan komt of uit bad stapt zie je gelijk jouw spiegelbeeld. Je hoeft niet eerst de spiegel te ontdoen van condens. Het spiegel oppervlak is licht verchroomd.

De lucht wordt niet verwarmd bij infrarood verwarming, maar direct de objecten zoals vloer en muren. Muren warmen op, waardoor vocht zich onttrekt en schimmels verdwijnen. De meest geziene verwarming in de badkamer is een elektrische IR spiegelpaneel.

Vooral in de ochtenduren is het prettig als je een warme badkamer betreedt. Met de thermostatische regeling stel je een kwartier voordat je opstaat de verwarming in. Nooit meer een koude en kille badkamer in jouw woning. Met een slimme thermostaat bedien je de panelen afzonderlijk van elkaar via de smart home app.

badkamer spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 23 wit satijn

Handdoekdroger verwarming

Het verwarmingspaneel met handdoekbeugels is een 2-in-1 toestel. Dankzij de unieke dual-zone handdoekdroger geniet je niet alleen van een warme badkamer, maar ook van droge handdoeken. Badkamer verwarming levert de unieke Welltherm dual-zone handdoekdroger.

Het paneel kent twee temperaturen. Het onderste deel is de droger voor de handdoeken. De temperatuur van dit deel van het infrarood paneel loopt op tot 70 graden Celsius. Het bovenste deel is de infrarood verwarming die tot 120 graden verwarmt.

Deze zone heeft de functie om warmte te verspreiden in de badkamer. Door de elegante bevestiging van de beugels, lijkt het net of de handdoeken in de lucht zweven. Het is een aanwinst voor iedere badkamerruimte.

De beugels zijn verkrijgbaar in chroom of roestvast staal. Afhankelijk van het formaat van het paneel is er ruimte voor 1, 2 of 3 beugels. Zowel links als rechts te bevestigen. Wil je meer handdoeken ophangen, dan kan je kiezen voor de convectie elektrische handdoekradiator van Welltherm. Ook energiezuinig en verkrijgbaar met 14 t/m 34 tubes.

spiegel infrarood paneel infrarood handdoekdroger 18

Informatie infrarood verwarming badkamer

Wil je meer informatie over infrarood verwarming in jouw badkamer? Of heb je wellicht vragen, neem dan contact met Badkamer verwarming op. Je kan ook een bezoek brengen aan één van onze showrooms in de Benelux waar de infrarood panelen zijn uitgestald.

Kom langs en ervaar de heerlijke warmte zelf. Onze experts staan voor je klaar om je alles te vertellen over infrarood verwarming badkamer. Onze adviseurs kunnen ook een warmte berekening maken voor jouw badkamerruimte.

In het warmteplan is opgenomen hoeveel panelen je nodig hebt per vierkante meter, hoeveel watt per paneel en wat voor soort paneel het beste in jouw badkamer past. Stap nu over op de moderne en duurzame elektrische infrarood paneel badkamer.

Vraag en Antwoord

Wat is de meest populaire infrarood verwarming badkamer?

De meest populaire infrarood verwarming badkamer is het infrarood spiegelpaneel. Nooit meer een beslagen spiegel. En ruimtebesparend dankzij het slanke ontwerp van 2,2 cm. In verschillende formaten en wattages verkrijgbaar.

Waarom is infrarood verwarming badkamer gezond?

De straling van de infrarood verwarming badkamer is gezond omdat het de huid raakt. De warmte heeft een therapeutische werking op ons lichaam heeft. Spieren ontspannen, het verlicht pijnklachten en het verbetert de bloedsomloop. Reumapatiënten hebben hier bijvoorbeeld veel baat bij. Daarnaast circuleert de lucht niet, waardoor je geen stofdeeltjes in de lucht hebt. Schoon binnenklimaat met aangename warmte.

Voor wie is infrarood verwarming badkamer geschikt?

Infrarood verwarming badkamer is geschikt voor iedereen die van warmte houdt. Infraroodstraling is de meest efficiënte vorm om een badkamer aangenaam en zuinig te verwarmen. Nauwelijks opwarmtijd. Droge en warme muren, waardoor je geen schimmelvorming meer hebt.

Waar monteer ik een infrarood verwarming badkamer?

Een infrarood verwarming badkamer monteer je eenvoudig aan een vrije muur. Door middel schroeven bevestig je het paneel aan de wand. Vervolgens sluit je de elektra rechtstreeks aan of via het stopcontact. Tevens kan je het paneel aan het plafond monteren.

Hoeveel vermogen heb ik nodig voor infrarood verwarming badkamer?

Het vermogen dat je nodig hebt voor infrarood verwarming badkamer is afhankelijk van de grootte van de ruimte, de indeling en de isolatiewaarde. Om een badkamer van 6 m2 te verwarmen, heb je ongeveer een warmtepaneel nodig van 700 Watt.

Is infrarood verwarming veilig in de badkamer?

Ja, een infrarood verwarming badkamer is veilig in deze ruimte. Dankzij de IPX4 klasse zijn de badkamerpanelen spatwaterdicht. Ze mogen dan ook veilig in deze ruimte geïnstalleerd worden. Houd bij de installatie altijd de veilige afstand van 60 cm aan van de dichtstbijzijnde wateraansluiting. Mocht de infrarood badkamer verarming nat worden, dan is er dus niets aan de hand.

Welke infrarood verwarming badkamer zijn er?

Er zijn verschillende soorten, maten en wattages voor infrarood verwarming badkamer. Zoals een spiegelverwarming, gekleurde panelen, bedrukte panelen met een foto naar eigen keuzen, handdoekdroger en wit of zwarte panelen. Geschikt voor zowel wand- als plafondmontage.

Kan ik de infrarood verwarming badkamer zelf installeren?

Ja, je kan de infrarood verwarming badkamer zelf installeren. De ir panelen worden geleverd bij een montagebeugel, schroeven, pluggen, een boormal en instructieboekje. Met behulp van de boormal boor je vier of zes gaten in de muur, afhankelijk van het formaat paneel.

Vervolgens schroef je de beugel en het paneel op de muur of plafond en sluit je de elektra aan. Wil je het toch liever laten installeren, dan kan je onze vakkundige installatie dienst inschakelen.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.