EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Handdoekradiator

Handdoekradiator radiator handdoekdroger badkamer 2

Handdoekradiator in de badkamer

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruik maakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.

Hoe heerlijk is om iedere ochtend de badkamer te betreden die aangenaam warm is. En om daarnaast jezelf na het douchen of baden in een warme en droge handdoek te wikkelen. Dat kan met de moderne handdoekradiator van Badkamer verwarming.

De elektrische toestellen die deze wens verwezenlijken zijn van het gerenommeerde Duitse merk Welltherm. Wat staat voor robuust-, veilig- en duurzaamheid. Zuinig en gasloos jouw badkamer verwarmen.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 20 RAL panelen

De beste handdoekradiator

De beste handdoekdroger voor de badkamer met meerdere handdoek tubes. De elektrische radiator die convectie warmte geeft is de moderne handdoekradiator van het merk Welltherm. Aan de elegante beugels drogen de handdoeken snel.

Handdoekradiator radiator handdoekdroger badkamer

Zuinige handdoekradiator

De zuinige elektrische handdoekradiator is zuinig in verbruik. De gehele verwarming wordt goed verhit, waardoor dit hoge rendement kan worden behaald. Zuinig in verbruik, waardoor je direct bespaart op de kosten.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger wit satijn

Duurzame handdoekradiator

De elektrische radiator met handdoekbeugels is duurzaam, doordat je geen fossiele brandstoffen gebruikt. Combineer de handdoekradiator met groene stroom of nog beter middels zonnepanelen op je dak. Geen CO2 uitstoot.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 9

Geld besparen met handdoekradiator

Bespaar met een zuinige elektrische handdoekradiator in de badkamer direct geld op de energiekosten. Door elektrisch te verwarmen ben je niet meer afhankelijk van de voorraad gas. Daarnaast gaat de badkamer radiator zeer zuinig om met de elektriciteit.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

ELEKTRISCHE HANDDOEKDROGER

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen

Moderne conventionele badkamer verwarming

Je wilt terug vallen op traditionele badkamer radiatoren, maar wel met moderne techniek. Dan kom je uit bij onze Welltherm badkamer verwarmingen welke zijn uitgerust met een Rondo NG verwarmingselement. Het heeft een geïntegreerde en intelligente besturingseenheid.

Dit kwaliteit controle apparaat voldoet volledig aan de Ecodesign-richtlijn 2009/125 / EC. Hiermee kan je de badkamer verwarming of handdoekdroger eenvoudig bedienen. De temperatuur in het verwarmingselement wordt gemeten met een geïntegreerde NTC-sensor.

Deze temperatuur is praktisch gelijk aan de oppervlakte temperatuur van de radiator en/of handdoekdroger. Op de besturingseenheid gebruik je de +/- toetsen om eenvoudig in stappen van 5 graden de gewenste temperatuur in te stellen.

Met een optioneel verkrijgbare afstandsbediening geniet je van extra gebruiksgemak om individueel de badkamer temperatuur te programmeren. Alle type radiatoren zijn voorzien van de IPX4 klasse wat betekent dat ze spatwaterdicht zijn en dus veilig aan de badkamer wand geplaatst kunnen worden. Vraag meer informatie bij Badkamer verwarming.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 14 wit satijn

Moderne metalen badkamer radiator

De metalen elektrische badkamer radiator van het Welltherm Rondo model heeft meerdere handdoek beugels, waar je dus meerdere handdoeken aan kan ophangen. Vaak werd de vraag gesteld of er op het infrarood paneel met handdoekdroger meer dan twee beugels konden worden bevestigd.

Vanwege de hoge temperatuur die de dual-zone infrarood verwarming met handdoekdroger bereikt, was dit niet mogelijk. Maar we zitten niet stil. Dankzij de Welltherm Rondo handdoekdroger kunnen meerdere handdoeken worden opgehangen.

In de verwarmingsstaaf bevindt zich een NTC-sensor die elektrische waarden naar het regelapparaat verzendt. Hier worden dit omgezet in temperatuur waarden. Dit is de temperatuur van de vloeistof in de kachel die praktisch gelijk is aan de oppervlakte temperatuur van de handdoekdroger verwarming.

De oppervlakte temperatuur is belangrijk voor de werking van een verwarmd handdoekrek en bepaalt tegelijkertijd de kamer temperatuur. Je kan dit direct selecteren als instel temperatuur en wordt ook zo weergegeven als werkelijke temperatuur.

spiegel infrarood paneel handdoekdroger thermostaat 2

Convectie handdoekradiator modellen

Rondo handdoekradiator kan je gebruiken als bijverwarming in de badkamer. De badradiator Rondo Type NG is gemaakt van metaal en glanzend afgewerkt in de witte kleur RAL 9016.
Het model is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen en wattages.

300 Watt – 800 mm – 14 tubes
600 Watt – 1200 mm – 22 tubes
600 Watt – 1500 mm – 28 tubes
900 Watt – 1800 mm – 34 tubes

Alle Welltherm badkamer radiatoren zijn uitgerust met een geïntegreerd, hoogwaardig bedieningsapparaat voor het regelen van het badkamer verwarming systeem of het verwarmde handdoekenrek.

De temperatuur van deze Welltherm Rondo handdoekdroger selecteer je in stappen van vijf graden. Met behulp van de min/plus toets kan je de temperatuur tussen de 30 en 70 graden bedienen. Je gebruikt deze kleine en visueel aantrekkelijke regelaar eenvoudig en ongecompliceerd. Kortom, met dit product verwarm jij eenvoudig de badkamer en handdoeken.

Handdoekradiator radiator handdoekdroger badkamer

Kenmerken elektrische handdoekradiator

– Temperatuur selectie met +/- toetsen in stappen van 5°C
– Temperatuurbereik: 30°C tot 70°C
– 2 uur Boost-functie
– Geïntegreerde geheugenfunctie
– Optionele afstandsbediening voor naleving van Lot 20
– Individuele programmering
– Verkrijgbaar met 14, 22, 28 of 34 tubes
– Modellen van 300 tot en met 900 Watt.

Vraag en Antwoord

Wat is een handdoekradiator?

Een handdoekradiator is een elektrische verwarming die werkt als een convectiekachel. De buizen worden geheel verwarmd, waar je vervolgens je handdoeken aan kan ophangen. Het verwarmt de badkamer en droogt de handdoeken.

Waarom een handdoek radiator in de badkamer?

Een handdoekradiator in de badkamer geeft je aangename warmte. Bovendien geniet je altijd van een warme en droge handdoek na het douchen of baden. De handdoek verwarming van Welltherm heeft meerdere tubes. Geschikt voor meerdere handdoeken.

Voor wie is een handdoekradiator geschikt?

Een handdoekradiator is geschikt voor degene die houden van duurzame warmte. Zodra je de verwarming aanzet geniet je binnen enkele minuten van aangename warmte. De handdoeken hangen daarnaast warm en mooi in de badkamer.

Waar handdoekradiator monteren?

Een elektrische handdoekradiator monteer je bij voorkeur aan de muur tegenover de douche of bad. Zodra je klaar bent douchen of baden kan je gelijk de warme en droge handdoek om je heen slaan.

Hoe bedien ik de handdoek radiator?

Je bedient de handdoekradiator met een geïntegreerde thermostaat. Alle Welltherm badkamer radiatoren zijn uitgerust met een geïntegreerd, hoogwaardig bedieningsapparaat voor het regelen van het badkamer verwarming systeem of het verwarmde handdoekenrek.

Is er ook een handdoekradiator met infrarood?

Ja, er is ook een handdoekradiator met infrarood. De infrarood verwarming met handdoekdroger heeft één, twee of drie beugels voor de handdoeken. Het warmtepaneel is opgedeeld in twee temperaturen. Het bovenste gedeelte is de krachtig infrarood verwarming en het onderste gedeelte is de handdoekdroger. Denk ook eens aan een spiegel infrarood verwarming, nooit meer een beslagen spiegel in de badkamer.

Welk vermogen handdoekradiator heb ik nodig voor de badkamer?

Hoeveel vermogen je nodig hebt voor de handdoekradiator in de badkamer is afhankelijk van de grootte van de ruimte. Kom een keer langs in één van onze showrooms, zodat wij precies voor je kunnen berekenen welk model geschikt is voor jouw badkamer.

Kan ik meerdere handdoeken ophangen aan de handdoekradiator?

Ja, je kan meerdere handdoeken ophangen aan de handdoekradiator. De Rondo NG Welltherm heeft vier modellen met meerder buizen. Tussen de 14 en 34 tubes, waar je dus meer handdoeken tegelijk aan kan ophangen.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.