EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Design radiator badkamer

spiegel infrarood paneel infrarood handdoekdroger 18

Slanke Design radiator badkamer

Design radiator badkamer maakt deze ruimte compleet. Allereerst vanwege de aangename en gezonde infrarood warmte. Ten tweede vanwege de prachtige designs, zoals een badkamerradiator met een foto naar keuze. Het oppervlak is van glas of metaal.

Badkamer verwarming levert design radiatoren voor de badkamer. De kachels combineren  efficiëntie en functionaliteit tot een natuurlijke vormgeving. Stijlvol, mooi en prachtig om te zien, te voelen, te ervaren en te beleven.

Dat zijn de infrarood panelen en handdoekradiator van Badkamer verwarming. In vele designs te verkrijgen, zoals een spiegel infrarood verwarming, kleuren panelen, handdoekdroger, bedrukte panelen met eigen foto. Geschikt voor aan de wand of het plafond.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

spiegel

De beste design radiator badkamer

De meest efficiënte en effectieve manier om jouw badkamer te verwarmen is met de infrarood panelen van Badkamer verwarming. De lange golf infrarood straling geeft direct warmte, daar waar het nodig is. Geschikt voor montage aan de wand of plafond. Zuinig in verbruik.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 10

Zuinige design radiator badkamer

De zuinige design radiator badkamer zet tenminste 93% van de energie om in warmte. Dankzij de ESHC technologie wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over het oppervlakte paneel, waardoor je een hoog rendement behaald. Uiterst zuinig in verbruik! Tevens heb je geen onderhoudskosten met IR panleen.

Handdoekradiator radiator handdoekdroger badkamer

Duurzame design radiator badkamer

De elektrische design radiator badkamer modellen zijn duurzaam, doordat je geen fossiele brandstoffen gebruikt. Gebruik groene stroom, waardoor je geen CO2 uitstoot. Infrarood verwarming is binnen enkele minuten warm, waardoor je direct energie bespaart.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen

Kunst design radiator badkamer

Niet alleen de hoogwaardige technologie van de design radiator badkamer is indrukwekkend. Maar ook de vele mooie ontwerpen. De slanke infrarood panelen zijn standaard verkrijgbaar in zwart of wit. Daarnaast ook in alle RAL kleuren, als spiegelpaneel of foto paneel.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

Verfijnde, slanke, gracieuze warmte

De slanke en ruimte besparende infrarood verwarming badkamer zijn stuk voor stuk pareltjes om te zien. De glas panelen zijn slechts 2,2 cm dun en de metalen uitvoering met poedercoat laag 1,7 mm. Infrarood warmte voelt intens warm en is ook gezond.

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infraroodpaneel is verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer.

De RAL panelen serie zijn onze gekleurde infrarood panelen. Je kan zelf de kleur bepalen in jouw badkamer. Van paars, blauw tot licht groen. Er zit altijd wel een kleur bij die in jouw badkamerruimte past. Glaspaneel is ook geschikt voor woonkamer of slaapkamer.

Wil je een keer totaal iets anders? Kies dan voor de bedrukte panelen van glas. Deze kan je personaliseren met een eigen gekozen foto. Een familie foto of kies een wonderschone stockfoto. Alles is mogelijk bij Badkamer verwarming, vraag ons naar de mogelijkheden.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

Handdoekradiator radiator handdoekdroger badkamer 2

Elektrisch badkamer en handdoeken verwarmen

Je verwarmt liever elektrisch? Goed nieuws, het Badkamer verwarming assortiment bevat enkel en alleen karaktervolle elektrische designradiatoren, zoals de Welltherm Rondo handdoekradiator met NG technologie.

Daarmee geniet je dag na dag van een authentiek design en het gemak van een elektrische bediening. Elektrische verwarming werkt snel en laat toe om het verbruik precies te regelen. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld dankzij individuele thermostaten.

In deze elektrische handdoekradiator zijn handige uitsparingen voorzien, zodat je jouw handdoeken snel kan laten drogen en opwarmen. Tevens leveren wij ook glazen infrarood verwarming met handdoekbeugels of een panelen gemaakt van metaal. Het infrarood paneel heeft een dubbele zone qua temperatuur.

De bovenste zone is een krachtige infrarood verwarming waarbij de temperatuur oploopt tot 120 graden. Het onderste gedeelte heeft een droogfunctie voor de handdoeken met een temperatuur van 70 graden.

Deze dual-zone panelen worden het meest gebruikt in badkamers om droge handdoeken én een warme badkamer te verzorgen. Het oppervlaktepaneel kan je zelf uitkiezen, gekleurd, spiegel of met een foto. 

handdoekdroger panelen

Verwarm in stijl met tijdloze design radiatoren

Verwarm jouw badkamer met tijdloze en prachtige design radiatoren van Badkamer verwarming. Dankzij de prachtige designs mogen de infrarood panelen opvallen. De oude kachel die veel ruimte in beslag nam, kan de deur uit.

Vervang de oude kachel door de moderne infrarood warmte panelen die tijdloos zijn. En tevens geurloos en geruisloos. Infrarood is een andere manier van verwarmen. Niet de lucht wordt verwarmd, zoals bij een CV ketel, maar de objecten en mensen.

Daardoor wordt de vloer, muren en meubels heerlijk warm. Deze houden de warmte lang vast, waardoor je ook gerust een raam kan openzetten voor ventilatie zonder veel warmteverlies te hebben. Doordat de muren opwarmen, trekt het vocht ook weg.

Dit heeft als voordeel dat schimmels ook verdwijnen. Hierdoor wordt het binnenklimaat ook gezonder. Doordat de lucht niet circuleert, heb je ook geen last van rondzwevende stofdeeltjes en bacteriën in de lucht. Gezonde warmte.

Bovendien werken de IR panelen uiterst zuinig. Tenminste 93% van de energie wordt omgezet in warmte. Je bespaart als snel tussen de 30 en 70% op de verbruikskosten.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 15 radiator

Veilige design radiator badkamer

Vooral in de badkamer, waar je te maken hebt met water, staat veiligheid voorop bij elektrisch verwarmen. De infrarood glaspanelen zijn gemaakt van ESG gehard glas. Ze zijn daardoor robuust, extra stevig, zuur- en krasvast. Evenals de metalen panelen zijn de glaspanelen spat water bestendig.

Of het nu gaat om een infrarood handdoekdroger, spiegel-, muur- of plafondpaneel, de infrarood verwarming is dankzij de IPX4 klasse veilig om op te hangen in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Zowel horizontale als verticaal installatie.

Houd altijd bij de installatie in de badkamer de veiligheidsafstand van 60 centimeter aan van de dichtstbijzijnde waterbron. De infraroodpanelen van Badkamer verwarming zijn gemaakt in Duitsland en dragen het keurmerk “100% Made in Germany”.

Dit betekent dat het gehele productieproces aan de hoge Duitse kwaliteit normen voldoet. Zowel hoge kwaliteit voor de gebruikte materialen als de afwerking. Je herkent direct de Duitse kwaliteit wanneer je de design infrarood radiator aan zet.

Vraag en Antwoord

Wat is een design radiator badkamer?

Een design radiator badkamer is een stijlvolle kachel die gebruik maakt van infrarood straling om de ruimte te verwarmen. In vele soorten, maten en vermogens verkrijgbaar. Een design paneel is tevens zuinig in verbruik en staat prachtig aan jouw muur of plafond.

Waarom wil je een design radiator badkamer?

Een design radiator badkamer wil je omdat je niet meer tegen die lelijke radiatoren wilt aankijken. De prachtige infrarood panelen zijn in vele moderne soorten verkrijgbaar. Voor iedere ruimte hebben wij de beste infrarood oplossing!

Voor wie is een design radiator badkamer?

Een infrarood design radiator badkamer is voor degene die willen genieten van een mooie verwarming in deze ruimte. Een warmtepaneel dat vormgegeven is door een prachtig design. Die geen vieze geuren afgeeft en geen geluid maakt.

Waar monteer je een design radiator badkamer?

Een design radiator badkamer monteer op een plek aan de wand waar deze mag opvallen. Door het prachtige design mag het warmtepaneel gezien worden in de kamer. Je hoeft de verwarming niet meer weg te werken achter een bekisting. Ook geschikt voor plafond montage.

Hoe kies je de juiste design radiator badkamer?

De juiste design radiator badkamer kies je door advies in te winnen bij Badkamer verwarming. De keuze in designs zijn namelijk ontelbaar. Een spiegel, gekleurd paneel, plafondverarming met verlichting of een gepersonaliseerde verwarming met een eigen foto.

Is design radiator badkamer veilig?

Ja, design radiator badkamer is veilig te gebruiken in deze ruimte. Dankzij de IPX4 klasse zijn de infrarood panelen spatwaterdicht. Houd bij de montage altijd de veilige afstand aan van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting. Tevens hebben onze warmtepanelen een veiligheidsvoorziening dat bij oververhitting het paneel direct uitzet.

Welke design radiator badkamer modellen zijn verkrijgbaar?

Het assortiment design radiator badkamer is groot. Van gekleurde infrarood panelen en spiegelpaneel tot handdoekdroger en gepersonaliseerde bedrukte panelen. Alsmede Sunshower, vloerverwarming en de glazen stralingsconvectoren, welke infrarood en convectie warmte afgeven.

Kan je een design radiator badkamer aan het plafond installeren?

Ja, je kan een design radiator badkamer aan het plafond installeren. Middels de meegeleverde bevestigingsbeugels kan je de radiator veilig en stabiel aan het plafond installeren. Zorg wel voor een elektra aansluiting in de buurt.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.