EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Wit

badkamer spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 23 wit satijn

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond. 

De glazen infrarood verwarming uit onze badkamer serie van het merk Welltherm is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder wit. Wit is een neutrale kleur die bij ieder interieur past. In de badkamer, maar ook in de woonkamer of slaapkamer.

De witte glas infraroodpanelen van Badkamer Verwarming hebben de RAL kleur 9003. De warmtepanelen zijn spatwaterdicht, dankzij de IPX4 klasse en dus veilig te installeren in de badkamer, zowel horizontaal als verticaal. Ook verkrijgbaar als handdoekdroger.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 14 wit satijn

De beste wit glazen infrarood verwarming

De wit glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardig en hittebestendig ESG-H veiligheidsglas. Geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij het dunne ontwerp van 2,2 cm nemen de witte panelen weinig ruimte in. Eenvoudige en snelle installatie.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 17

Zuinige wit glazen infrarood verwarming

Dankzij de hoogwaardige ESHC technologie bij de Welltherm panelen wit is meer dan 70% van het te verwarmen oppervlak bedekt met warmtegeleiders. Dit zorgt voor een uitstekende warmte verdeling en een hoog rendement. Bij anderen ligt dit percentage tussen de 6 en 23%.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger wit satijn

Duurzame wit glazen infrarood verwarming

Combineer het wit glazen infraroodpaneel met groene stroom, zodat je CO2 neutraal bent. Onze hoge kwaliteit infrarood verwarming zet maar liefst 93% van de energie om in infrarood warmte. Hierdoor bespaar je op het verbruik. Onze warmtepanelen behoeven geen onderhoud.  

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 9

Neutraal wit infrarood glas paneel

Door de neutrale kleur wit passen onze infrarood glaspanelen in iedere badkamer. Daarnaast is het paneel slechts 2,2 cm dun, waardoor ze ruimte besparen. Geschikt voor wand- en plafondmontage. Ook verkrijgbaar als handdoekdroger paneel. Altijd een warme badkamer en handdoeken.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 15 radiator

Duurzame badkamer glasverwarming

Infrarood verwarming is naast de warmtepomp de meest comfortabele en economische vorm om groene elektriciteit om te zetten naar aangename warmte. De Badkamer verwarming warmtepanelen zijn eenvoudig te installeren aan de muur of het plafond.

Door middel van een stekker, 230 V, sluit je het aan op het lichtnet. Dit bespaart dure extra installaties, zoals benodigd voor radiatoren. En maakt dus waardevolle ruimte vrij in de kelder of de technische ruimte.

Onze glazen infrarood panelen in een witte of andere kleur combineren een stijlvol ontwerp met maximale efficiëntie. Alle verwarming varianten zijn frameloos, waardoor ze strak in jouw badkamer hangen.

Geen lelijke radiatoren waar jij je aan ergert, maar elegante slanke panelen van slechts 2,2 cm dun. Combineer het glazen infrarood paneel met groene energie, zodat je ook CO2 neutraal bent. Duurzame warmte in de badkamer met lage verbruikskosten.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 14 wit satijn

Hoogwaardige infrarood verwarming techniek

De combinatie van het hoogwaardige en permanent hittebestendige ESG veiligheidsglas, de oppervlakte structuur en de ESHC-technologie, wordt een maximale waarde bereikt van de stralingsfactor en -fractie. Dit vermindert het energieverbruik en de bedrijfskosten.

Infrarood verwarming kan niet worden vergeleken met een andere warmtebron of warmtedistributie. Conventionele verwarming genereren lucht warmte. Ze verwarmen de omringende lucht. Deze stijgt op en verspreidt zich ongelijk in de badkamer.

Voor vloerverwarming is het effect vergelijkbaar maar met een temperatuur stratificatie van onder naar boven. Infrarood panelen zenden daarentegen hun stralingswarmte absoluut gelijkmatig uit.

Niet de lucht wordt verwarmd, maar de objecten en mensen in het stralingsgebied, zoals muren, vloer en meubels. Ze houden de warmte lang vast. Daarnaast weerkaatsen de ir stralen op alles. Je voelt van alle kanten de heerlijke warmte. Duurzaam en zuinig in verbruik.

spiegel infrarood paneel handdoekdroger thermostaat 2

Infraroodpaneel Wit met intelligente thermostaat

De glazen infrarood panelen wit bedien je eenvoudig met de intelligente draadloze thermostaat. Deze leert de warmte- en tijdvereisten van de ruimte die moet worden geregeld en past zich vervolgens automatisch aan de situatie aan dankzij voorspellende algoritmen.

Het resultaat spreekt voor zich, aanzienlijk minder energieverbruik en tegelijkertijd verbeterd comfort met een halve afwijking rond de ingestelde doeltemperatuur. Met een thermostaatsregeling kan je ook programma’s van te voren instellen.

Zet de panelen 10 minuten van te voren aan voordat je opstaat, zodat je een direct een warme badkamer betreedt. Het wit glazen infrarood paneel heeft een opwarmtijd van 8 minuten. Zodra je de badkamer verlaat, zet je het paneel uit. Dit bespaart energie.

De glazen infrarood panelen kan je zowel aan de muur of aan het plafond monteren. Het witte infrarood glas paneel is ook verkrijgbaar als plafondverwarming met LED verlichting. Een mooie combinatie is een wittig IR paneel met een spiegel infrarood verwarming.

Kenmerken Wit glazen infrarood verwarming

– Smalle constructie, 22 mm dik
– Kleine wandafstand, ca. 50 mm
– Frameloos
– Verticale en horizontale wandmontage mogelijk
– Plafondmontage mogelijk
– Hoogwaardig veiligheidsglas met enkele ruit met heat Soak test (ESG-H)
– Glasranden met C-snede
– Afgeronde hoeken (straal 5 mm)
– Behuizing vuurvast gegalvaniseerd en zwart geëmailleerd
– Twee geïntegreerde thermische veiligheidsschakelaars
– Zeer efficiënte isolatie aan de achterkant
– 1850 mm verbindingskabel met Schuko-stekker

Vraag en Antwoord

Wat is een glazen infrarood verwarming Wit?

Een glazen infrarood verwarming wit is een warmtepaneel waarvan het oppervlak is gemaakt van veiligheidsglas in de witte kleur. De verwarming maakt gebruik van infrarood techniek. Waarbij de energie wordt omgezet naar infrarood warmte. Hoog rendement en lage verbruikskosten.

Waarom is glazen infrarood verwarming wit zuinig?

Een glazen infrarood verwarming wit is zuinig in verbruik omdat het de nieuwste infrarood technologie gebruikt. De Welltherm glas panelen zijn voorzien van de unieke ESHC technologie (Entire Surface Heat Conductor), wat betekent dat het gehele oppervlak wordt gebruikt voor de warmteverspreiding. Dit levert een extreem hoog rendement op. De emissie factor ligt tussen de 95 en 97%.

Voor wie is een glazen infrarood paneel wit geschikt?

Een glazen infrarood paneel wit is geschikt voor iedere badkamer. Wit is een neutrale kleur die in iedere ruimte past. Het warmtepaneel gaat namelijk naadloos op in het interieur. Wit met donkere tegels geeft een mooi contrast. Het witte infrarood paneel is ook verkrijgbaar met handdoekbeugels.

Waar een glazen infrarood verwarming wit plaatsen?

Een glazen infrarood verwarming wit monteer je eenvoudig aan een vrije muur in de badkamer. In de badkamer is plafond montage ook zeer geschikt. Doordat de stralen naar beneden gericht zijn warmt het ook de vloer op.

Hoe werkt een wit glazen infrarood verwarming?

Een wit glazen infrarood verwarming werkt via elektriciteit. Het ir paneel zet de energie om in warme onschadelijke infrarode straling. De infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar de direct de vast voorwerpen en mensen in de badkamer. Vergelijkbaar met de zonnestralen.

Wordt een wit glazen infrarood paneel snel vies?

Nee, een wit glazen infrarood paneel wordt niet snel vies. Er is namelijk geen luchtcirculatie met infrarood verwarming, waardoor vieze stofdeeltjes in de lucht zweven die aan het paneel gaan plakken. Daarnaast veeg je het witte paneel eenvoudig schoon met een vochtige doek.

Welke vermogens zijn er in een wit glazen infrarood verwarming?

Een wit glazen infrarood verwarming is er in het vermogen 550, 660 en 850 Watt. De afmetingen zijn respectievelijk 60×120, 60×150 en 60×180 cm. Het oppervlak van het witte paneel is afgewerkt in glans.

Kan je een wit elektrisch IR paneel veilig in de badkamer installeren?

Ja, een wit elektrisch IR paneel kan je veilig in de badkamer installeren. Dankzij de IPX4 klasse zijn de infrarood panelen spatwaterdicht. Daarnaast bevatten de panelen geen scherpe hoeken of randen. Bovendien zijn al onze infrarood panelen voorzien van een veiligheidsvoorziening welke bij oververhitting het paneel direct uitzet.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.