EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

Wit Satijn

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 14 wit satijn

Wit satijn glazen infrarood verwarming

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016.

Een wit satijn glazen infrarood verwarming staat prachtig in de badkamer. Geschikt voor plaatsing in een kleine, grote of gasten badkamer. Zowel horizontaal als verticaal te monteren. Een wit satijn paneel gemaakt van gehard glas staat als een juweel aan de muur of het plafond.

De satijnen afwerking straalt pure luxe en elegantie uit. Badkamer verwarming levert het wit satijnen infrarood paneel ook als handdoekdroger of met led verlichting. Duurzame warmte gecombineerd met zuinige sfeer led lampjes.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger wit satijn

Het beste glas paneel in wit satijn voor badkamer

De zuinigste, duurzaamste en beste infrarood verwarmingssysteem voor de badkamer is bij ons verkrijgbaar. Al onze glazen infrarood panelen zijn van hoge kwaliteit en geven een hoog rendement af. Het glas paneel in wit satijn is van Welltherm waarbij je 5 jaar garantie ontvangt.

badkamer spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 23 wit satijn

Zuinige wit satijn glas verwarming badkamer

De zuinige elektrische wit satijn glas verwarming met infraroodstraling zet maar liefst 93% van de energie om in warmte. Dit is zeer hoog rendement. De hoge kwaliteit verwarming van Badkamer Verwarming werkt uiterst zuinig waardoor je direct bespaart op de kosten.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 14 wit satijn

Duurzame glazen infrarood panelen wit satijn

De glazen infrarood panelen wit satijn stralen binnen 8 tot 15 minuten op volle sterkte. Een lange opwarmtijd is daardoor niet nodig. Je wilt in de badkamer snel genieten van de heerlijke infrarood warmte. In combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 uit.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 9

Wit satijn glas paneel is onmisbaar in badkamer

Een wit satijn glas infraroodpaneel in de badkamer is onmisbaar vanwege de comfortabele warmte. Maar ook doordat het een gezonde warmte afgeeft. Je spieren ontspannen, bloed doorstroming verbetert en het verlicht ook gewrichtspijnen.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

badkamer spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 23 wit satijn

Wit satijnen handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger is ook verkrijgbaar in een wit satijnen kleur van het gerenommeerde Duitse merk Welltherm. Het bijzondere aan de dual-zone infrarood verwarming met handdoekdroger is de tweedeling van het paneel.

De bovenste zone is zuiver een infrarood verwarming die tot 120°C verwarmt. De onderste zone heeft een droogfunctie voor de handdoeken en verwarmt tot 70°C. Afhankelijk van de grootte van het IR paneel is er plaats voor 1, 2 of 3 handdoek beugels.

De beugels zijn gemaakt van chroom of roestvast staal. Ze zijn ook achteraf aan het glas infraroodpaneel te bevestigen. Vraag Badkamer verwarming naar de mogelijkheden va infrarood verwarming in jouw badkamer.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 2

Wit satijn wand infrarood paneel

Een wit satijn infrarood paneel aan de wand van de badkamer is genieten. Iedere dag als jij de badkamer betreedt voel je de aangename en intense infrarood warmte. Het warmtepaneel is slechts 2,2 cm dun en is daardoor ruimte besparend. Door het ophang mechanisme is de wandafstand maar 50 mm.

Plaats het infrarood glaspaneel op een vrije badkamer muur. Obstructie vermindert namelijk de warmte verspreiding. De witsatijnen kleur in een badkamer geeft rust. Op donkere achtergrond geeft het juist contrast en komt het IR paneel prachtig uit. Infrarood verwarming behoeft geen onderhoud en de installatie is eenvoudig.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger plafond

Wit satijn infrarood glaspaneel plafond

Een plafond glas paneel in de kleur wit satijn gaat naadloos op in de badkamer. Ook leverbaar als plafond verwarming met led-verlichting. Een plafond paneel heeft als voordeel dat de warmte van boven naar beneden straalt. Daardoor heb je een groot warmtebereik.

Doordat de infrarode stralen direct de vloer raken, wordt deze ook heerlijk warm. Altijd warme voeten met een plafond infrarood verwarming badkamer. De wit satijnen infrarood paneel badkamer zet tenminste 93% aan de energie om in warmte. Zeer zuinig in verbruik.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 9

Kenmerken glazen infrarood paneel wit satijn

– Slank ontwerp 2,2 cm dik
– Kleine wandafstand, slecht 50 mm
– Wand- en plafondmontage
– Verticale en horizontale wandmontage mogelijk
– Hoogwaardig ESG-H veiligheidsglas
– Geen scherpe punten of randen
– 2 geïntegreerde thermische veiligheidsschakelaars
– Zeer efficiënte isolatie aan de achterkant
– Dankzij IPX4-beschermingsklasse zijn de panelen spatwaterdicht
– Hoog rendement dankzij ESHC techniek (Entire Surface Heat Conductor)
– Geen onderhoudskosten
– Duitse kwaliteit, VDE-goedkeuring, CE-labels
– 5 jaar garantie op de Welltherm glas infrarood verwarming.

Vraag en Antwoord

Wat is wit satijn infrarood glas paneel?

Een wit satijn infrarood glas paneel is infrarood verwarming die middels elektriciteit werkt. Het zorgt voor een aangename temperatuur in de badkamer. Met de moderne glazen infrarood verwarming  heb je geen last van condens en schimmelvorming in de muren. Droge muren, warme vloer en geen beslagen spiegel meer. Verkrijgbaar in wit satijn, maar ook in alle RAL kleuren en als spiegel infrarood verwarming.

Waarom een wit satijn infrarood glaspaneel installeren in de badkamer?

Je wilt een wit satijn infrarood glaspaneel installeren in de badkamer, omdat je geen geld wilt verspillen aan convectie verwarming. Zeker bij minder goed geïsoleerde huizen verdwijnt de warme lucht zo naar buiten. Met elektrische infrarood verwarming bespaar je direct geld.

Voor wie is een glas infraroodpaneel wit satijn geschikt?

Een glas infraroodpaneel wit satijn is voor iedereen geschikt die van een strakke, moderne en zuinige badkamer verwarming houdt. Voor degene die geld willen besparen op de kosten van verbruik. Bovendien heb je met een IR verwarming geen onderhoudskosten.

Waar wit satijn handdoekdroger plaatsen?

Een wit satijn handdoekdroger installeer je aan een vrije badkamer muur. De beste plek is tegenover de douchecabine. Zodra je uit de douche stapt pak je jouw warme en droge handdoek van de infrarood handdoekdroger beugel.

Hoe werkt een wit satijn badkamer paneel?

Een wit satijn badkamer paneel werkt middels elektriciteit. Het glaspaneel zet de energie om in warme onschadelijke infrarood straling. De infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar de direct de objecten en mensen in de ruimte. Vergelijkbaar met de zonnestralen.

Is wit satijn warmtepaneel veilig in de badkamer?

Ja, een wit satijn warmtepaneel is veilig te gebruiken in de badkamer. Dankzij de IPX4 klasse is de glazen infrarood verwarming spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in een natte ruimte. Houd wel altijd de veilige montage afstand aan van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

Welke certificering heeft een wit satijn glaspaneel?

De wit satijn glaspanelen van Welltherm zijn VDE gecertificeerd. Ze dragen het keurmerk “Made in Germany” en diverse CE-labels. Dit staat voor veilig gebruik, hoog rendement en hoge kwaliteit panelen.

Kan ik de wit satijn glas verwarming bekijken?

Ja, je kan de wit satijn glas verwarming bekijken in één van onze showrooms in de Benelux. Je kan in de winkel de infrarood warmte ervaren en de diverse infrarood panelen al werkend bezichtigen. Ook kunnen wij bij jou langs komen om meer informatie te geven over onze infrarood oplossingen.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.