EXCELLENTE KWALITEIT

Warmteshop

Marktleider BELGIË

Infrarood verwarmingen

RAL panelen

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 3 RAL panelen radiator

RAL panelen glazen infrarood verwarming

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen.

De RAL panelen zijn gemaakt van 5 mm gehard veiligheidsglas. Deze zijn robuust, sterk, kras- en zuurbestendig. Het paneel blijft daardoor zijn prachtige kleur houden. Het infrarood paneel maakt je eenvoudig schoon met een vochtige doek.

De gekleurde panelen staan prachtig in jouw badkamer. In alle kleuren verkrijgbaar, zodat het altijd bij jouw badkamer interieur past. De kleuren panelen van Badkamer verwarming zijn een warme aanvulling, daarnaast zeer duurzaam en zuinig in verbruik.

Ik wil een gratis offerte voor infrarood verwarming

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 20 RAL panelen

De beste infrarood RAL panelen in alle kleuren

De RAL panelen zijn van het hoogwaardige merk Welltherm en verkrijgbaar bij Badkamer verwarming. Standaard 5 jaar garantie op de kleuren warmtepanelen. Zuinige en duurzame badkamer verwarming gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. In prachtige kleuren leverbaar!

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 4 bedrukte panelen

Zuinige infrarood RAL panelen glas zonder frame

RAL panelen glas zijn zuinig in verbruik. Een paneel van 60 x 60 cm met een vermogen van 370 Watt kost 0,37 kWh. Vermenigvuldig het aantal kWh met de gemiddelde elektriciteitsprijs van 0,22 €/kWh, dan kost het slechts 0,058 euro per uur. Met infrarood verwarming bespaar je direct op de energiekosten.

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 16 RAL panelen

Duurzame glazen infrarood RAL panelen

De glazen infrarood RAL panelen stralen binnen 8 tot 15 minuten op volle sterkte. Je hebt geen lange voorverwarm tijd nodig. Daardoor geniet je in de badkamer vrijwel direct van de heerlijke warmte. Gebruik groene stroom zodat je CO2 neutraal bent.

 

spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 9

Badkamer RAL panelen zijn onmisbaar

De badkamer RAL panelen zijn onmisbaar in deze ruimte vanwege het warme comfort. Bovendien geeft de infrarood verwarming gezonde warmte af. Spieren ontspannen, verbeterde bloedsomloop en het verlicht ook gewrichtspijnen. Reumapatiënten hebben hier veel baat bij.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

INFRAROOD VERWARMING

badkamer spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 23 wit satijn

Kleuren verwarming met handdoekdroger

De RAL panelen zijn ook verkrijgbaar als infrarood handdoekdroger. De verwarming met handdoekbeugels leveren wij van het hoogwaardige merk Welltherm. Het bijzondere aan de dual-zone warmtepanelen met handdoekdroger is de temperatuur verdeling op het paneel.

De bovenste zone is een pure een infrarood verwarming die tot 120°C verwarmt. De onderste ruimte van het paneel heeft een droogfunctie voor de handdoeken. Dit deel van de verwarming wordt 70°C. Afhankelijk van de grootte van het kleuren warmtepaneel is er plaats voor één, twee of drie handdoek beugels.

De handdoekbeugels zijn gemaakt van chroom of roestvast staal. Ze zijn ook achteraf aan het glas infraroodpaneel te bevestigen. De bediening van de RAL wordt verzorgd door een draadloze thermostaat welke je kan bedienen via de smart home app.

ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

DESIGN VERWARMING BADKAMER

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger plafond 3

Gekleurd infrarood glaspaneel plafond

Een plafond glaspaneel in welke kleur dan ook. RAL is een Europees kleur matching systeem dat kleuren definieert voor coatings en verf. De gekleurde warmtepanelen van Badkamer verwarming zijn in alle kleurcodes beschikbaar.

Het paneel is tevens leverbaar als plafond verwarming met led-verlichting. Een plafond paneel heeft een groot warmtebereik. Doordat de infrarode stralen direct de vloer raken, wordt deze ook heerlijk warm.

Altijd warme voeten met een plafond infrarood verwarming badkamer. Het infrarood paneel badkamer zet tenminste 93% aan de energie om in warmte. Dit is een zeer hoog rendement, waardoor je gelijk kosten bespaart.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 6

RAL infrarood muur paneel

Een RAL infrarood paneel aan de badkamer muur geeft niet alleen kleur in deze ruimte, maar ook heerlijke en duurzame warmte. De infrarood verwarming is slechts 2,2 cm dun en is daardoor ruimte besparend.

Plaats het glazen infrarood verwarming op een vrije badkamer muur, zodat het vrij kan stralen en je geniet van een groot warmtebereik. Kies de kleur die bij je past. Een fel gekleurd paneel of een rustige zachte kleur. Net wat jij mooi vind.

Het paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas en afgewerkt in glans uitvoering zonder frame. Dankzij de IPX4 klasse zijn ze spatwaterdicht en veilig in de badkamer te plaatsen.

badkamer verwarming spiegel infrarood paneel infrarood verwarming handdoekdroger 2

Kenmerken glas infrarood RAL paneel

– Slank paneel va 2,2 cm
– Montage wandafstand is maar 50 mm
– Geschikt voor wand en plafond installatie
– Verticale en horizontale wandmontage mogelijk
– Hoogwaardig ESG-H veiligheidsglas
– Geen scherpe punten of randen
– Glans afwerking
– 2 geïntegreerde thermische veiligheidsschakelaars
– Hoge isolatie aan de achterkant van het paneel
– Spatwaterdicht door IPX4-klasse
– Hoog rendement, lage verbruikskosten
– Geen onderhoud, eenvoudige installatie
– Duitse kwaliteit, VDE-goedkeuring
– 5 jaar garantie op de Welltherm glas infrarood panelen.

Vraag en Antwoord

Wat zijn RAL panelen?

RAL panelen zijn warmtepanelen die de lange golf infrarood straling gebruiken. Het is een zeer zuinige en duurzame verwarming en zorgt voor directe warmte in de badkamer. Met de moderne glazen infrarood verwarming  heb je geen last van condens en schimmelvorming in de muren. Droge muren, warme vloer en geen beslagen spiegel meer. Verkrijgbaar in alle RAL kleuren, maar ook als handdoekdroger en spiegel infrarood verwarming.

Waarom infrarood RAL panelen installeren in de badkamer?

Je wilt RAL panelen infrarood glaspaneel installeren in de badkamer, omdat je geen dure energiekosten meer wilt hebben, zoals bij de CV installatie het geval is. Zeker bij minder goed geïsoleerde huizen verdwijnt de warme lucht zo naar buiten. Met elektrische infrarood verwarming bespaar je direct op het energieverbruik.

Voor wie zijn RAL panelen geschikt?

RAL panelen zijn geschikt voor diegene die van warmte en stijlvolle kachels houden. Een kleuren paneel staat prachtig in de badkamer, maar ook in de woonkamer of slaapkamer. Je kiest de kleur die bij jouw interieur past. Felle kleuren of neutraal gekleurd warmtepaneel.

Waar RAL panelen plaatsen in de badkamer?

De RAL panelen plaats je op een vrije muur in de badkamer of aan het plafond. Door middel van de bijgeleverde montagebeugel bevestig je het paneel met schroeven aan de wand. Dankzij het bevestigingsmechanisme hangt het paneel slechts 50 mm van de muur of plafond.

Hoe werken infrarood RAL panelen?

Infrarood RAL panelen werken op elektriciteit. Het gekleurde glaspaneel zet de energie om in warme onschadelijke infrarood warmte. De infraroodpanelen warmen niet de lucht op, maar de direct de objecten en mensen in de ruimte. Vergelijkbaar met de zonnestralen.

Zijn infrarood RAL panelen veilig in de badkamer?

Ja, infrarood RAL panelen van glas of metaal zijn dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht en dus veilig te gebruiken in de badkamer. Houd bij de installatie van de glazen infrarood verwarming wel altijd de veilige montage afstand in acht van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

Welke certificering hebben de glazen RAL panelen?

De glazen RAL panelen van het Duitse merk Welltherm zijn VDE gecertificeerd. Ze dragen het keurmerk “Made in Germany” en diverse CE-labels. Dit staat voor veilig gebruik, hoog rendement en hoge kwaliteit infraroodpanelen.

Kan ik RAL panelen ook horizontaal monteren?

Ja, je kan RAL panelen zowel horizontaal als verticaal monteren. Met de meegeleverde beugels is de installatie snel en eenvoudig. Gebruik de meegeleverde boormal om de gaten in de muur te boren.

Marktleider badkamer verwarmingen België

Badkamer verwarming

Energiezuinige badkamer verwarming zorgt voor een warme en droge badkamer. Badkamer infrarood verwarming verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger, kleuren of plafond paneel. Met ir badkamer paneel heb je droge muren, waardoor schimmels verdwijnen. 

Infrarood verwarming met handdoekdroger

Infrarood verwarming met handdoekdroger voor in de badkamer. Met de handdoekdroger verwarming heb je altijd droge handdoeken en een warme badkamer. Een prachtig design infrarood glas paneel met handdoek beugels in chroom of roestvast staal.

Handdoekdroger Badkamer

Infrarood handdoekdroger zorgt voor droge handdoeken en een warme badkamer. Het dual-zone Welltherm paneel bestaat uit twee zones. Het bovenste deel van het glazen warmtepaneel is de verwarming en het onderste deel heeft de functie als handdoekdroger.

Spiegel infrarood verwarming

Een populaire verwarmer in de badkamer is de spiegel infrarood verwarming. Of het nu voor één bassin is of tot 1,8 m breed, Badkamer Verwarming heeft de juiste oplossing voor elke toepassing. Een bijkomend positief effect is dat je nooit meer condens op de spiegel hebt.

Plafond verwarming

Bij plafond verwarming in de badkamer profiteer je van een groot warmtebereik. Doordat de stralen van bovenaf komen, wordt de badkamer vloer ook heerlijk warm. Het bevestigingsmechanisme biedt een stabiele en veilige montage aan het plafond. 

Plafond verwarming met LED verlichting

Plafond verwarming met LED verlichting geeft je niet alleen aangename infrarood warmte, maar verlicht ook de badkamer. Plafondverwarming met verlichting is warmte-, stijl- en sfeervol. De glazen of metalen panelen zijn ruimtebesparend, slechts 2 cm dun.

Glazen infrarood verwarming

Glazen infrarood verwarming is gemaakt van hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Glas infrarood panelen zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren, evenals in wit of wit satijn. In mat of glans. Ook bedrukte glaspanelen met foto voor in de badkamer. 

Glazen infrarood verwarming Wit

De glazen infrarood verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De neutrale kleur van een Wit glas infrarood paneel staat elegant in iedere badkamer. Het witte glaspaneel is frameloos. Horizontale en verticale wandmontage mogelijk, alsmede aan het plafond.  

Glazen infrarood verwarming Wit Satijn

De glazen infrarood verwarming in Wit Satijn van het merk Welltherm is een ware aanvulling in jouw badkamer. Het oppervlakte paneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas. Het paneel is slechts 2,2 cm dun en is zijde-mat afgewerkt. Wit Satijn glas heeft de RAL kleurcode 9016. 

RAL panelen

Onze RAL panelen uit de glazen infrarood verwarming serie van Welltherm zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren. Geel, oranje, rood, violet, blauw, groen grijs, bruin of zwart wit tinten en alle varianten. Geef de kleurcode door en wij verzorgen jouw gekleurde RAL panelen. 

Bedrukte panelen

Personaliseer jouw warmtepaneel met een foto of beeld naar keuze. Het oppervlak van de bedrukte panelen is van glas en is kras- en zuurbestendig. De bedrukte panelen behouden daardoor langdurig de glans en kleuren. Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Sunshower

Met een Sunshower in jouw badkamer is het dubbel genieten. Onder de douche levert de Sunshower gezonde infrarood straling en zonlicht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, ontspannen spieren en stimuleert de doorbloeding. Goed voor sporters en ouderen.

Vloerverwarming badkamer

Onze elektrische vloerverwarming mesh mat zorgt voor gelijkmatige warmte onder de badkamervloer. De elektrische verwarmingsmat is slechts 3,2 mm dun waardoor deze uitermate geschikt is voor plaatsing onder een tegel- of betonvloer in de badkamer. 

Badkamer radiator

De infrarood badkamer radiator is een ware aanvulling op deze ruimte. Het oppervlaktepaneel is gemaakt van ESG-H veiligheidsglas of metaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel, gekleurd of foto paneel. Eventueel met handdoekdroger. 

Handdoekradiator

De conventionele handdoekradiator is een 2-in-1 toestel. De handdoekradiator is een slanke conventionele kachel, welke gebruikmaakt van de modernste en zuinigste techniek. Het zorgt voor extra comfort in de badkamer en altijd droge en warme handdoeken.